Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Paswapint dorai nespėjau, bet pirmą gyvenime simple simple kalendorių padariau paskutinę minutę :)

20171201_143414_medium2.jpg

Likę skaičiai kitoj pusėj ;)

Atsakyti

o kuo išskirtiniai 7 ir 14 :hmm:  jei ko nors nežinau advento reikaluose, tai jau soriuks

Atsakyti

Parašyk į kambarėlį, kur tą aliejų parduoda, senokai nebeturiu levandų.

Olaiva užkėlė kartelę, pirma pradėdama, dabar visos supakavusios tuoj atpakuos ir dar ko pridės :).

Atsakyti

Katuk, baltų vokų tik 20 turėjau :D tai teko kažkur įdėt kitokių :) dabar galvoju, kad galėjau sekmadieniams paskirt juos, bet skubėjau ir nesumąsčiau laiku :) bus ypatingos kas 7 diena :D

Atsakyti

Swapas prasidėjooo :clap: :clap:  :clap: 

Dovana labai labai faina :wub:

koks kablys megzt  :wub:

gal tą pyniuoji :hmm:

qqte su laiminga pabaiga :4u:

Atsakyti

Vyro šiandienos komentaras: "Ar ne per daug šiemet tau tų dovanų? Tai knyga,tai suknelių maišas, tai dabar vėl...."  :lol: sakiau, kad ne, nes matyt šiemet labai gera buvau :angel2:​ :P  :lol: 

Atsakyti

Dovana nereali, man labai subtili, graži, apgalvota, išjausta, kitokia. Sveikinu abi, apdovanotąją ir dovanotoją.

QQciuk alia laimė kokia vistik toje nelaimėje. apkabinu. tuščia kėdutė irgi Laimių laimė.

Nusirašau.

Kokį stebuklą dalinamės, jaučiat?

Šiandien ėjau ir snaigės lėtai leidos ant mano dangun žiūrinčio veido... Tobula. 

Dieną buvo kavos su ledais (Šaldytuvas bandė neparduot), draugutiško kvyyyy (su perspėjimais, kad girdissssiiii), pamezgimu poros  eilučių, trupučiu  šopingo ir daug sporto. Turėjau laiko pašnekinti žmones ir sustoti sningant. Pasirodo, man tai teikia didžiulį pasitenkinimą.

Qqt, jūsų šeimos angelas sargas gerai dirba. Sakyk, jei ko reikės. Padėsiu, kuo galėsiu. Nu nes ta metalo krūva kainuoja.

Atsakyti

Kaip visada susiparini  pamatęs pirmą  šedevrą dovaninį...ir laiko ką pakeist nebėra.....

Atsakyti

paskaitinėjau prie kompo grįžusi,tai qqtei su vyru  :4u:​ labai nemaloni situacija,bet laimei,kad laimingai ;)

Atsakyti

telefoninės foto,kaip molinukus štampavau :D ateidavau į keramikos pamoką su savo augaliukais,servetėlėm :D vieną dieną skyriau vien jų gaminimui,kitą pamoką jau glazūravau.vienbalsiai nusprendėm,kad čia Vievio paukštyno paukštukai,kurie neturi ko slėpti :D

20171019_110313_medium2.jpg

20171019_110515_medium2.jpg

20171019_113657_medium2.jpg

20171019_113734_medium2.jpg

20171019_124031_medium2.jpg

o čia mano pagalbininkas fotografuojant,labai jau dėmesio nori,tiksliau ne tiek dėmesio,kiek kompanijos,tipo aš čia pabūsiu už kadro,o tu fotografuok,manęs nesimatys :D kažin ką Abelo būtų pagalvojusi,jeigu rastų tokį pliušinį dėžėje :D kas čia mane žino :D

DSC_0968_medium2.JPG

DSC_0964_medium2.JPG

Atsakyti

Ko jūs stresuojat? Negi jus nustebino Olaiva? :D Manau, kad  ne, ji padarė visiškai Olaiviškai, subtiliai ir dailiai, kaip ir buvo galima tikėtis :D tačiau Jūs ne Olaivos, tai kad ir būtų laiko jūs vistiek padarytumėt taip, kaip galit, bet ne Olaiviškai vistiek, o ir nereikia to :) Sportinis jaudulys gerai, bet nereikia čia mirštančių gulbių :D

Rekomenduoju mezgiminį filmą, žiūrėt galima kartu su šeima, ypač su vaikais, toks paprastas, bet mielas ir jautrus net man :D http://www.imdb.com/title/tt1891942/

qqte -  :4u:  :unsure:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 01 gruodžio 2017 - 17:29

Labos

Qqutei glėbys balionų  :4u: Svarbiausia, kad vyras ir vaikas gyvi ir sveiki šalia  :4u: Stiprybės, greit atsigaut ir rūpestėlius išspręst  :4u: 

Olaiva, tobula  :wub:  :wub:  :wub: 

Mirštančia gulbe ir man noris pabūt, kur ten tas gulbių suoliukas, ar priimsit dar vieną? :D

Igriduška, ačiū  :4u: Mane visad žavėjo tokios kaip tu  :wub: Su daug energijos, švytinčios ir ramios  :wub: Stengiuos tokia būt, pabūnu kelias sav. ir vėl kas nors saugiklius išmuša  :B 

Atsakyti