Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ką čia aiškintis? nesiunčiau,padaviau kavinukėj ;) bijojau siųst tokius dūžtančius.kitą sav būsiu žEUrEI užimta,o dar Abelo grafiką aiškintis dieninės ir naktinės pamainos :)

pabudau,šitiek sniego,puiki diena kažką pradžiuginti.tuo labiau,kad buvom sutarę kavintis,tai du zuikiai vienu šūviu :) 

tinka tokia versija ? :D

Atsakyti

Dovana nereali, man labai subtili, graži, apgalvota, išjausta, kitokia.

Sveikinu abi, apdovanotąją ir dovanotoją.

QQciuk alia laimė kokia vistik toje nelaimėje.

apkabinu. tuščia kėdutė irgi Laimių laimė.

Atsakyti

Olaiva, tinka, viskas puiku ir dovana puiki ir džiaugsmas visas anksčiau aplankė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 gruodžio 2017 - 14:40

Abelo - nuo Olaivos

Olaiva

Kerpena

Gadget3

Liniuka

Šarangė

Egloshke

Restar

Katuks

Šilingė

Ingriduška

Saulėlydis

Ligvita

Faraway

Lace

Zuviukas

Limit

Nuoširdi

Jurgite03

Rasyte

Vasaros lietus

Freke

Ta nauja versija visada tarp "pastraipų" didelius tarpus daro, tai tas r\sąrašas toks ištemptas atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 gruodžio 2017 - 14:43

Oho, startas su fejerverkais!  :wub:  :wub:  :wub: Žo, gerai buvau nusiteikusi dar dagamint  :rolleyes:

Labas.

Aš tai šian -  spėkit - su Gadgetu meetinausi  :lol: Netikėtai  :lol: Trūlike, vienos stotelės ilgumo meetas buvo   :assa: :hihihi:

Qqte  :4u:  :unsure: Ačiūdie, laiminga nelaimė...

Atsakyti

Tai jau tikrai, kad iki smulkmenų apgalvota  :wub: važiavau uogų, žiūriu, beveik prie paštomato fėja šmirinėja :D

aš devintam danguj skraidau ir tuo pačiu tyliam kampe prie katuko glaudžiuos.... einu swapint toliau, kad iš vis ką nors gautų mano mergaitė  :unsure: 

O Olaivai dar kartą ačiū!  :4u: už nuostabų rytą, už tokią šiltą ir kvepiančią (o kad galėtumėt pajaust!) dovaną  :wub: o tavo sausainių recepto tai prašysiu :) nenufotkijau kai susitikom,parėjau ir žaibo greičiu pradingo pačiose saugiausiose vietose - mažuose pilvukuose :D tai klausė, kada mes tokius kepsim ir kodėl tavo dovana taip kvepia :D nori ir jie tokių kvepiančių terbelių :D

Atsakyti

Ir kuo ten taip levandiškai pakvipinai kad dabar visi mūsų maži namai kvepia?  :wub:​ 

Atsakyti

Ir kuo ten taip levandiškai pakvipinai kad dabar visi mūsų maži namai kvepia?  :wub:​ 

lietuviškų levandų eterinis aliejus ;)

Atsakyti

lietuviškų levandų eterinis aliejus ;)

O kur jo galima gaut? Gal vaikai lengviau užmigtų :D

Atsakyti

O kur jo galima gaut? Gal vaikai lengviau užmigtų :D
parašysiu,kur perku su fb nuoroda ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 01 gruodžio 2017 - 14:52

net grįžau pažiūrėt, kur sausainiai :hmm:  kur sausainiai, a?

Olaiva :wub:  nu tu labai faina dovanojimo reikaluose

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 gruodžio 2017 - 14:53

Apgyvendinta :)

20171201_123450_medium2.jpg

Atsakyti