Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o mano gerai prasidėjus diena nelabai kaip gerai baigiasi

nu tiksliau iš kurios pusės pažiūrėsi, galėjo būt žymiai blogiau...o dabar tik sudaužytas metalo gabalas bet gyvas ir sveikas (atrodo) vyras.

Važiavo iš darbo kiemo, suko į kairę ir gavo galingą smūgį į šoną, visa laimė tiesiai už savęs

dar didesnė laimė kad ten tik tuščia vaiko kėdutė

Atsakyti

o man klausimas apie pakavimą toks bendro pobūdžio.

nu kol laukiam :D

kaip siunčiant tie visokie kankorėžiai nesubyra ir nesulūžta :hmm: pernai pamenu Šarngė man siuntė, tai dar į kelais dėžes papakavus visaip kaip.... o Abelo tai nesuprantu,a r buvo dar kokia pakuotė iš viršaus :hmm: 

Atsakyti

qqte, eik tu sau kaip baisu, gerai, kad tikra pakankamai laimingai.

Kerpena, paskutinės vaikiškos Kalėdos, giedrai liūdna.

Kad Kalėdos jau ne vaikiškos gaunas, tik adventas. :)

Atsakyti

o mano gerai prasidėjus diena nelabai kaip gerai baigiasi

nu tiksliau iš kurios pusės pažiūrėsi, galėjo būt žymiai blogiau...o dabar tik sudaužytas metalo gabalas bet gyvas ir sveikas (atrodo) vyras.

Važiavo iš darbo kiemo, suko į kairę ir gavo galingą smūgį į šoną, visa laimė tiesiai už savęs

dar didesnė laimė kad ten tik tuščia vaiko kėdutė

varge :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

realiai suprantu, iš patirties, kad tai rimtai tik metalas, bet iš kitos pusės tas jausmas, tas sukrėtimas taip lengvai nepraeina......

iš kitos pusės, nu kokie debilai mieste laksto tokiu greičiu ir žabalom akim???? turiu momeny, tas kuris įvažiavo. kaip suprantu , iš kairės ir atmovė? ten aš kiekvieną rytą važiuoju, nu tikrai matomumas normalus, iš tolo matosi, galima ir pristabdyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 gruodžio 2017 - 13:23

Qqte svarbu sveikas!

Katuk man kirba kirminas kad bus is vietiniu. 🤔Bet kas ten zino.... gal kurjeris koks pazistamas saugo. 🤔O gal lipukas fragile uzklijuotas buvo. 🤔

Atsakyti

Qqt imk  :4u: , svarbu viskas gerai baigėsi ir vaiko mašinoje nebuvo

Atsakyti

nu tas kuris atmovė važiavo greitokai mano supratimu nes mašina tai apsisuko aplink savo ašį

aš ačiū die nedalyvavau visame tame, bet dabar tenka guosti :) sukrėtimas sukrėtimu bet nelabai ten daug trūko iki gero smūgio tiesiai MB tai reik džiaugtis tom sekundėm kurios neištiko

matomumas irgi nėra geras, tam kuris važiuoja iš kiemo, nes ten toks lankas eina per pastatytas mašinas nesimato dažnai, nu bet ką ten, turėjo praleist, nepraleido, vadinas kaltas

Atsakyti

Qqte, vajeij :unsure: na bet svarbiausia, kad paciam nieko :4u:

Abelo, jauciu ir pati prigule kartu su vaikais :D

Atsakyti

Vajei, qqte :4u:  O ta vieta žiauriai pavojinga, 7 metus ten išsukinėdavau ir kiekvieną lartą drebėdavau... Ir kaltas visada išsukinėjantis... Mašina remontuojama?

Aš tai neįtariu užsieniečių :hmm:  Gi tokia šiška, kaip ją siųst :hmm:  Įtariu Olaivą arba Lace :4u: 

Atsakyti

Qqte, vajeij :unsure: na bet svarbiausia, kad paciam nieko :4u:

Abelo, jauciu ir pati prigule kartu su vaikais :D

:D :D pas mus migdymas ilgai trunkantis reikalas :)

sakot reik užuominų? :)

20171201_131407_medium2.jpg

20171201_123345_medium2.jpg

Atsakyti

nu tas kuris atmovė važiavo greitokai mano supratimu nes mašina tai apsisuko aplink savo ašį

aš ačiū die nedalyvavau visame tame, bet dabar tenka guosti :) sukrėtimas sukrėtimu bet nelabai ten daug trūko iki gero smūgio tiesiai MB tai reik džiaugtis tom sekundėm kurios neištiko

matomumas irgi nėra geras, tam kuris važiuoja iš kiemo, nes ten toks lankas eina per pastatytas mašinas nesimato dažnai, nu bet ką ten, turėjo praleist, nepraleido, vadinas kaltas

joooo, kaltumas tai aiškus ir liūdesį keliantis tas aiškumsa, nes nu draudimas bla bla bla....

bet tikrai, reik labai labai džiaugtis, kad viskas tik sukrėtimu emociniu baigės.

o gavo į šoną pirmoj juostoj ar jau bebaigiant manevrą?

visai ne tas pats, ir net gal neverta paminėti, bet šiandien ryte tokius du užkišimus turėjau, tai gerai, kad pakankamai budri buvau, pavyko laimingai išsisukti.

A-be-lo, A-be-lo...

Atsakyti

Lace :bigsmile:  Lace

Atsakyti