Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne nu tai kaip dabar pietaut eit?????

Atsakyti

Labas rytas,

Gaila, kad pakabukų skaičiaus nesimato naujoj versijoj :hihihi:​ 

Atsakyti

Oi laukiam laukiam :wub:

Atsakyti

O tuo tarpu aš laimėjau per Beatos virtuvę torčiuką "Rojaus obuoliukai"! baisiai netikėta, bandžiau laimę mažai tikėdama, kaip ir visuose FB konkursuose, o bac ir pasisekė! nereikės man nieko kepti, važiuojant sekmadienį pas anytą gimtadienio švęsti :).

Atsakyti

Laukiam tai laukiam, o tada su kiekviena dovanėle vis apima jausmas, kad va čia tai grožis, o jau aš tai grybų pripjoviau :B 

Atsakyti

Laukiam tai laukiam, o tada su kiekviena dovanėle vis apima jausmas, kad va čia tai grožis, o jau aš tai grybų pripjoviau :B

Bet grybų irgi įvairių rūšių yra ir visi su savo ypatingu skoniu  :B . Visos dovanėlės bus skirtingos, bet kiekviena nuostabi ir nepakartojama, su daug meilės gaminta  :wub: 

Atsakyti

sveikos, 

na pataikyk man taip į patį karštį.

Liniuk aš taip jaučiuosi, kaip grybių grybė kai pakuojam, prisiekiu

Lietuti mane žavi tokios moterys, gal kad pati labai taiki ir prisitaikanti, fui nemėgstu tokių kaip aš, man patinka tos akis draskančios, bet aš nemoku

Kerpena, paskutinės vaikiškos Kalėdos, giedrai liūdna.

Kavą geriu apie 9-10 skanu tuo metu būna wau

Atsakyti

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

20171201_103818_medium2.jpg

Nu niekaip saves neįtariau  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

20171201_103851_medium2.jpg

Atsakyti

Swapas skelbiamas atidarytu  :yahoo: 

Atsakyti

Atsiėmus neišturėjau iki namų, viešoj vietoj pakavau  :lol:  :lol: gerai, kad žmonių kaip tik mažokai buvo  :lol:  :lol: 

Atsakyti

20171201_104102_medium2.jpg

Atsakyti