Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tai irgi smagiau būtų, kad dovanos ne per pora dienų visos sueitų. Labai gerai, kai po kokias 2 per dieną pasirodoma, tad gali ir pasigrožėt, ir pagirt spėt.  O tai qqte tikrai jau swapinę dovaną gavo?

Atsakyti

Tikrai geriau, kai ramiai po vieną eina, nes kai pačioj pabaigoj susigrūda tai nebespėjam pasidžiaugt ir pasigrožėt deramai, bet ko gero tai neišvengiama, nes vistiek kitos savaitės pabaigoj bus pats gazas :D

Atsakyti

Dovanų prie suktuku aha :) skanių :)

Kerpena nee aš swape nedalyvauju :)

tiksliau va padalyvavau savanoriškam :)

Atsakyti

čia šitas daiktas vadinasi tipo reglanas, bet nereglanas :D

IMG_0533_medium2.JPG

Atsakyti

katuk, kiek suprantu iš nuotraukų, tai ten tik reglano liuzija.  Bet gal klaidingai suprantu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 gruodžio 2017 - 10:54

Kerpenos dukros paskutinės  24 dienos vaikystės taip gražiai graudžiai net susiskaitė...

Tai kas ten tyliai krapšto dovanėlę ir nieko nekvykauja? Kaip tik žinutė supypavo - nulėkiau greit pažiūrėt - negi netyčia aš būčiau gavus :). bet ne, reklamos.

Nuo gruodžio 1-os laikas pradeda lėkti stebuklingais batais...

Atsakyti

katuk, kiek suprantu iš nuotraukų, tai ten tik reglano liuzija.  Bet gal klaidingai suprantu.

tai tą ir norėjau pasakyti. kad iš tolo atrodo kaip reglanas, bet iš tikro tai ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 01 gruodžio 2017 - 10:57

Kerpenos dukros paskutinės  24 dienos vaikystės taip gražiai graudžiai net susiskaitė...

Tai kas ten tyliai krapšto dovanėlę ir nieko nekvykauja? Kaip tik žinutė supypavo - nulėkiau greit pažiūrėt - negi netyčia aš būčiau gavus :). bet ne, reklamos.

Nuo gruodžio 1-os laikas pradeda lėkti stebuklingais batais...

aš tai ėjau pasitikrint telefono numerio sąraše :D  galvoju, gal blogai užrašiusi :D

Atsakyti

North-Row-4_lead_medium2.jpg

IMG_5401_medium2.JPG,

Whiff_Titel_medium2.jpg

divide_01_medium2.jpg

35454187751_4c66f57eef_z.jpg

Moon_Dust_from_Woolenberry_2_medium2.jpg

main01frontzoomed_medium2.jpg

Adotte_medium2.jpg

blogger_009_medium2.JPG

IMG_1323_medium2.JPG

Atsakyti

Mano telefonas nuo refrešinimo užkais. Tuoj tuoj turėtų laimingoji pasirodyt  :ploja2: Turbūt fotografuoja visais kampais

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 01 gruodžio 2017 - 11:08

O, tai tikrai bus pirma dovana šiandien. :wub:

Atsakyti

na kaip smalsu :wub:  kas ir kam

Atsakyti