Man tai irgi smagiau būtų, kad dovanos ne per pora dienų visos sueitų. Labai gerai, kai po kokias 2 per dieną pasirodoma, tad gali ir pasigrožėt, ir pagirt spėt. O tai qqte tikrai jau swapinę dovaną gavo?
Tikrai geriau, kai ramiai po vieną eina, nes kai pačioj pabaigoj susigrūda tai nebespėjam pasidžiaugt ir pasigrožėt deramai, bet ko gero tai neišvengiama, nes vistiek kitos savaitės pabaigoj bus pats gazas
Dovanų prie suktuku aha skanių
Kerpena nee aš swape nedalyvauju
tiksliau va padalyvavau savanoriškam
čia šitas daiktas vadinasi tipo reglanas, bet nereglanas
katuk, kiek suprantu iš nuotraukų, tai ten tik reglano liuzija. Bet gal klaidingai suprantu.
Kerpenos dukros paskutinės 24 dienos vaikystės taip gražiai graudžiai net susiskaitė...
Tai kas ten tyliai krapšto dovanėlę ir nieko nekvykauja? Kaip tik žinutė supypavo - nulėkiau greit pažiūrėt - negi netyčia aš būčiau gavus . bet ne, reklamos.
Nuo gruodžio 1-os laikas pradeda lėkti stebuklingais batais...
katuk, kiek suprantu iš nuotraukų, tai ten tik reglano liuzija. Bet gal klaidingai suprantu.
tai tą ir norėjau pasakyti. kad iš tolo atrodo kaip reglanas, bet iš tikro tai ne.
Kerpenos dukros paskutinės 24 dienos vaikystės taip gražiai graudžiai net susiskaitė...
Tai kas ten tyliai krapšto dovanėlę ir nieko nekvykauja? Kaip tik žinutė supypavo - nulėkiau greit pažiūrėt - negi netyčia aš būčiau gavus
. bet ne, reklamos.
Nuo gruodžio 1-os laikas pradeda lėkti stebuklingais batais...
aš tai ėjau pasitikrint telefono numerio sąraše galvoju, gal blogai užrašiusi
,
Mano telefonas nuo refrešinimo užkais. Tuoj tuoj turėtų laimingoji pasirodyt Turbūt fotografuoja visais kampais
O, tai tikrai bus pirma dovana šiandien.
na kaip smalsu kas ir kam