Cia jau supermamai pretenzijas reikskit.🤣 Foto ikeliau normalia o ji ja perverte kodel varto nezinau 🤔
Jau swapas pajudėjo?!!!?? hm... kaži,kas ta laimingoji?...
man reik savaitgalio be vaikų ir vyro Advento kalendorių žadu padaryt paskutinę minutę, t.y. šiandien, per pietų miegą
Lietuti, va o mums dyrikas aiškina, kad nors mes dirbam kelis kartus efektyviau negu kitos LT kompanijos, bet apie 20 proc. mažiau efektyviai nei amerikonai Nes jie daugiau dirba galva ir darbo metu delfio neskaito
Ir vis dar sninga. Butu bent -2.... svarbu lesykleles pilnos ir zyliu pulkas 😁😍
Ai, pas mus sniego yra ir jau net besmegenis stovi ir aršus sniego mūšis buvo vakar vakare,pasibaigęs mamos akies trauma
Pas mus jau nebeliko sniego...
Labas rytas,
SWAPAS? JAU? Oi, įvarysit šoką, kas čia taip užskubėjo, aš irgi dar nepilnai pabaigus nu Bet prieš akis dar 3 vakarai
Labas rytas
Su ziemuze mano kaime vos vos pabarstyta
Aciu uz sveikatos palinkejimus Jauciu, kad burnoj kazkas vyksta, bet gyvent be nuskausminamuju galima.. tai gal kaip uzejo taip ir praeis
Speju, kad pirma bus gadget
Nepergyvenkit dėl swapo, dar tikrai nevėluojat, gavimas visą kitą savaitę. O šios dienos ankstyvoji dovanėlė tik prailgins gerų emocijų ir kvyyyy laiką
Lietuti, va o mums dyrikas aiškina, kad nors mes dirbam kelis kartus efektyviau negu kitos LT kompanijos, bet apie 20 proc. mažiau efektyviai nei amerikonai Nes jie daugiau dirba galva ir darbo metu delfio neskaito
Apsisi... tuoj į lovą Šiaip dar daug nuo valstijos priklauso. Gal Kalifornijoj, Sietle kitaip. Bet aš irgi amerikietiškom pasakom tikėjau... Įtariu, kad dirikui ne mažesnė psichologinė trauma būtų nei man. Niekur, niekur, niekur LT nebuvo taip neproduktyviai ir neefektyviai. Net patys baisiausi valstybiniai projektai su čia palyginus ėjo kaip iš pypkės ir su daina (aišku, tada tai taip neatrodė...). Bet marketingas čia veikia, pasigirt ir pasirodyt jie moka. O mes tom pasakom tikim. Lietuviai šaunuoliai ir IT LT tikrai aukštam lygy, ot
Gražios jūsų pusnys ir pasidžiaugimai
Ainu miegot.
nu vaaa, pasikavinau
ir dovanųųų gavau va
ir gerų emocijų iš pat ryto prie kavos..su daug garsaus kvyyy
dovanų prie suktuko