Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

mano mieste tai yra sniego :). ir dar sninga.

Aš, atrodo, radau savo naujų skausmų priežastį. Spėju, kad organizmas valosi nuo šlakų, druskų ir panašus brudo, kurio, matyt, normaliai buvo pakaupta. Tai valantis gali būti taip:

"Atkreipkite dėmesį, kad gana dažnai apie trečią šio gydymo savaitę asmuo gali pradėti jausti šiokį tokį silpnumą visame kūne ir netgi silpną galvos svaigimą. Taip pat gali papildomai atsirasti nemalonių skausmų sąnariuose. Dažniausiai šie simptomai yra susiję su tuo,  kad kartu su kenksmingomis medžiagomis iš mūsų organizmo pradeda pasišalinti ir įvairūs naudingi mineralai." Reikia kažkuo užsiimt, kad greičiau pasišalintų, nes nepaeinu normaliai, nuo pat ryto nugarą skauda, rankas skauda, kojas skauda, galva svaigsta, velniava. Bet žinant priežastį ir tikint, kad ji gera, daug lengviau. Tuoj skrajosiu kaip ant sparnų :).

Atsakyti

pas mumi šiemet advento kalendoriai ne rankų darbo,gal kitąmet kažką sumeistrausiu.auga jau tie vaikai,kai užklausiau,kokį gaminsim,sako mama,mes gi jau ne leliukai.na gerai... :)

23519198_1967773839905195_78963664714869

23549937_1967791176570128_74867849873815

Atsakyti

Olaiva, kur čia tokių originalių radai? Aš džiaugiuosi, kad nepavėlavau elementariausių iš prekybcentrio nupirkt... O kažkada net siuvau, meistravau, bet tada tik 1 vaikas buvo.

Atsakyti

as vakar prekybcentry kai pamaciau kainas,tai man dingo noras ir pirkti...SISSI krautuvėlėj ;)

Atsakyti

Mano vyresnioji dukra vakar paprašė, kad tėtis nupirktų  jai advento kalendorių su pimpačkiukais. Kažkodėl alpsta nuo tų keistų padarų. Sakė tai paskutinės 24 mano vaikystės dienos (per Kūčias jai sueis 18).

Tai parėjus radau mažąją labai piktą, pasirodo įsižeidė, kad jai tėtis nenupirko kalendoriaus.  Bekalbant apie tai, kas čia atsitiko, kaip tik sūnus, vienintelis, kuris dar nesuaugęs sėdėjo ant sofos, tai klausiau, jo ar jis neįsižeidęs. O jis sakė, na man tai galėtų kalendorius su guminukais būt, aš šokoladų nelabai mėgstu.

Atsakyti

Kokia faaaaajna tavo dukra  :wub:​ 

Mano vyresnioji dukra vakar paprašė, kad tėtis nupirktų  jai advento kalendorių su pimpačkiukais. Kažkodėl alpsta nuo tų keistų padarų. Sakė tai paskutinės 24 mano vaikystės dienos (per Kūčias jai sueis 18).

Atsakyti

nu vaaa, pasikavinau

ir dovanųųų gavau va :D

ir gerų emocijų iš pat ryto prie kavos..su daug garsaus kvyyy

Atsakyti

iš tos laimės net susidvejinau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 gruodžio 2017 - 09:52

Linkejimai iš kaimo❄❄❄☃☃☃☃Priedas  20171201_084952.jpg   39,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ko tai tavo kaimas ant šono pargriuvęs. Iš pradžių niekaip negalėjau suprast, kas čia nuotraukoj - lyg kažkoks vamzdis ant baltos sienos. :hihihi:

Atsakyti

Kokia faaaaajna tavo dukra  :wub:​ 

Kalėdinė dovanėlė :)

Atsakyti

Va čia ir yra vadinama taisyklių nesilaikymu fotografijoje  :D  :D 

qqte, radau kažkokią schemą exely, bet pati nebesuprantu, ką aš ten prisipaišius, tai nežinau ar ten ta ir ar tu suprasi :D

Atsakyti