Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir daug kas sako, kad visa US tokia :frusty: Nu bet vistiek viskas į gera bus. 

Lietuti, ak ak, bet pabaigą teisingą parašei. Prisimink, ką apie svajones rašei. Nevienetiniai atvejai, žinok.

Dantų skausmus užjaučiu, pačiai neseniai buvo, mikliai iki biuletenio nušokavau. Nepakanti aš dantų skausmui visiškai.

Mezgiau. Bendravau. Sprendžiau sprendžiau sprendžiau. Buvau koncerte. Kamerinės salės  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  Vaikai vakare pusny atgavinėjo jėgas.

Atsakyti

Rasytei ir Restar sveikatos  :unsure: Daug. Vis dar ausyse nuolatinis Restar skausmas skamba ir taip pažįstama. Tikiuos greit praeitim pavirs  :4u: 

Šiaip viskas man gerai, atsiprašau, kad vis uždejuoju  :4u: Gavau gerą pamoką. Guzą tik skauda. Visada buvau drąsi ir daug pasiekiau. Ir dabar kiškiu nepavirsiu, tik strategiją pakeisiu. (Nežinau, ar pamenat, bet pernai viena asaba iš darbo išlėkė ant manęs užsisėdus, nors tada buvau dirbus tik kelis mėn., o ana pareigose aukščiau buvo, drąsa kartais irgi pasiteisina.) O ir šiaip garą nuleidus supratau, kad darbo keist nenoriu, noriu antro darbo, kur galėčiau labiau realizuotis. O čia svarbiausia saldžiu balseliu suokt, karts nuo karto pirštelį vieną pajudint ir pinigus gaut. Tobulas darbas, lengvi pinigai, kam mest  :B

Pusny manoji irgi norėtų jėgas atgaut :D Kaip tyčia, atšilo pas mus. Pasitinkam žiemą su +18 :D Žada, kad savaitę laikysis, o paskui +7.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 01 gruodžio 2017 - 07:04

Labas rytas,

Gadget, kur ten tos pusnys buvo? Aš tik šlapio tirpstančio sniego sluoksnelį mačiau. :)

Vakar nepaswapinau, nes vėlai grįžau, bet truputį po darbo panėriau, mat nėrinį rankinuke nešiojuos, o swapinio reikalo ne. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 gruodžio 2017 - 07:57

Mano kaime kokie 2-3 cm sniego. Tai voliojimuisi ir sniego zuikiams visiškai pakanka!

Labas.

Prašau kaisti kavinukus. Organozuoju sinchronišką kavagėrį nuo 9 ryto. Kaip manot?

Va kä padariau. Naktį, aišku.

Atsakyti

Priedas  IMG-20171201-WA0008.jpeg   94,46KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas iš ryto :)

kava pa(si)daryta :) laukiam kavagėrio

dar kurjeriai atveš ką nors prie kavos, bet turbūt nespės kol išgersiu aš ją :D

faina padaryt advento kalendorių ale maniškis šiemet užsikepė lego kalendoriaus(nieko naujo kaip ir), vakar vakare po miestą davėsi, ieškojo :) rado paskutinį ir dar su nuolaida :D

aha sutikau vakar vistik mokytojai megztuką numegzt tai mezgiau mėginuką

vistik išskaičiavau šiaip ne taip tuos skėtukus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 gruodžio 2017 - 08:47

Labas rytas,

gadget, kodėl nuo 9h, aš jau baigiu išgert :D 

f9e6cd945dea551f619b7fbb83448ac8.gif

qqte, pažiūrėsiu, atrodo braižiausi...

Vakar buvo užbaigiamieji swapo darbai, man tai buvo nauja patirtis, gavosi ne visai tai ką planavau, bet jau užsikuičiau ir užsižaidžiau negyvai, :D Tikiuosi mergaitė pajus tai, nors rezultatas gali ir kelt abejonių, bet jūs visos čia taip dejuojat ir abejojat, kad jaučiuosi prie chebros :D Liko tik supakavimas ir pačto karvelio gaudymas :D

Nu ir baigiau gi fotografijos kursus, gal kažko naujo ir neišmokau, bet patiko, buvo įdomu, pasitvirtinau, kad viską daug maž gerai darau, o ko nedarau tai tik mano rankose, patiko jauno fotografo mintis, kad nėra jokių taisyklių, kurių būtinai reikia laikytis, įkvėpimui tai tik į naudą, nes mane dažnai sustabdydavo tai.

Atsakyti

Šarange tai nebereikia atrodo :) lyg gavosi 

Atsakyti

Labas rytas   Žiema Kaune prasideda teisingai, su sniegu (nors ir tirpstančiu). Jau ir swapo dovanėles ateina laikas pakuot.   Išduosiu paslaptį, kad viename apsnigtame paštomate pirmoji dovanėlė jau laukia savo šeimininkės  :yahoo:   :wub: . spėkit kuri pirmoji bus nudžiuginta jau šiandien  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 01 gruodžio 2017 - 09:10

labas rytas,

kaip fainiai :wub:  pirmos dovanėlės pajudėjo :wub:

kavą geriu :lady:  jau. rimtai, kodėl 9 val :hmm:  aš tokiu laiku jau dirbt pradedu :D

sniego mano kaime irgi yra. gal net daugiau nei 2-3 cėmė. ko nepasakysi apie miestą. nė užuominos :D

swapas :B  nu. baigsiu. sa-vait-ga-lį. pažadu :D

Atsakyti

Labas rytas

Žiema Kaune prasideda teisingai, su sniegu (nors ir tirpstančiu). Jau ir swapo dovanėles ateina laikas pakuot.

Išduosiu paslaptį, kad viename apsnigtame paštomate pirmoji dovanėlė jau laukia savo šeimininkės  :yahoo:   :wub: . spėkit kuri pirmoji bus nudžiuginta jau šiandien  :rolleyes:

ne nu :B  taip negalima. kai kurie dar net nebaigę.

bet ta laimingoji tikrai ne aš :rolleyes:

Atsakyti

labas rytas su kava 

coffee_snail_by_dreamcontrol371-d5hn7np.

Atsakyti