jo apie asabas...pastaruoju metu nebesusiduriu
jei mezgamas mezginys ne ant prisukamų virbalų tada perveriu ant prisukamų ir skalbiu tik su valu, virbalus nuėmus
jo apie asabas...pastaruoju metu nebesusiduriu
jei mezgamas mezginys ne ant prisukamų virbalų tada perveriu ant prisukamų ir skalbiu tik su valu, virbalus nuėmus
aš kadangi prisukamų neturiu, tai perveriu tiesiog ant siūlo.
vakar skalbiau kaip tik, bet ne skalbenkėj. taip sakant turiu priekį. dydis atrodo tinka, ale bet kažko visai nepašvelnėjo bent jau kol šlapias
Katukas čia savo lobius besapnuodama nenustygo vietoje, gavau akin, kai bandžiau apsiginti dar nagučius išskleidė
Jo, penktokė, pradinėse klasėse puikiai mokinosi, galvoju ta adaptacija 5 klasėje kai prasidėjo pažymiai kokia bus, bet susitvarkė mergina, na ji tokia ne pagal savo amžių, ne tik man, mokytojai pastebi
Man tai reikėtų ko nors energizuojančio pagert, o tai tokia truputį medūza paskutiniu metu jaučiuosi. Ir papiktinta. Gal kokio gerimaxo O gal kokių b grupės vitaminų
Reikės užsukt į vaistinę, atradau vieną vaistininkę, kuri man labai įspūdį daro - pakonsultuoja, pataria ir šiaip labai faina
Aš mezgimo mašiną gavau kartu su savadarbiu mediniu aukštoku stalu. Tai buvo pas mus likus dar viena siena tinkamo dydžio jai pastatyt . Neturiu jokio uždangalo jai , dėžė sena kartoninė, kuri tik alergizavo mane, tai kiekvieną kartą prieš mezgant reikia nusisiurbti. Hm, gal savaitgalį reikia pabandyt ką nors nubrūžinti...
Labas,
vakar mane aplankė Fėja ... Va, sėdžiu su jos dovana ant kaklo ir visai nešalta net ir su plonoka suknele. Ačiū, Šarange, kad moki išgirsti
Ir Olaiva su riešinių - meno kūrinių nuotraukom akis ir širdį paglostė. Gražu...
O aš du vakarus padėjau dukrai gimtadienio vakarėlio dekoracijas daryti. Optimistiškai galvojo, kad viską spės.... Ach, tas jaunatviškas maksimalizmas
Kita savaitė bus sunki. Rodos, kad lengvų ir nebėra ... Bet čia mus šilta ir smagu