Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jo apie asabas...pastaruoju metu nebesusiduriu

jei mezgamas mezginys ne ant prisukamų virbalų tada perveriu ant prisukamų ir skalbiu tik su valu, virbalus nuėmus

Atsakyti

jo apie asabas...pastaruoju metu nebesusiduriu

jei mezgamas mezginys ne ant prisukamų virbalų tada perveriu ant prisukamų ir skalbiu tik su valu, virbalus nuėmus

aš kadangi prisukamų neturiu, tai perveriu tiesiog ant siūlo.

vakar skalbiau kaip tik, bet ne skalbenkėj. taip sakant turiu priekį. dydis atrodo tinka, ale bet kažko visai nepašvelnėjo :rolleyes:  bent jau kol šlapias

Atsakyti

Tai va ko man akis padaužta ir kelis įbrėžimus gavau maskuoti :D

Atsakyti

Kur trankeisi, Nuoširduk? :D beje, šaunuolė Saulutė. Ji penktokė dabar?

Atsakyti

Katukas čia savo lobius besapnuodama nenustygo vietoje, gavau akin, kai bandžiau apsiginti dar nagučius išskleidė :D

Jo, penktokė, pradinėse klasėse puikiai mokinosi, galvoju ta adaptacija 5 klasėje kai prasidėjo pažymiai kokia bus, bet susitvarkė mergina, na ji tokia ne pagal savo amžių, ne tik man, mokytojai pastebi :wub:

Atsakyti

Manęs lauks kitąmet tie adaptacijos stresai, dar nežinia kur, gal į skirtingas mokyklas eis, dar pirmokė atsiras, bus faina :). Vis labiau mokausi mažiau stresuot be reikalo :).

Atsakyti

Labas dienas,

labai noriu miego, tiesiog labai ....

ampule vitamino D išgėriau sektiškai be tyrimo.

Atsakyti

Man tai reikėtų ko nors energizuojančio pagert, o tai tokia truputį medūza paskutiniu metu jaučiuosi. Ir papiktinta. Gal kokio gerimaxo :hmm:  O gal kokių b grupės vitaminų :hmm:  Reikės užsukt į vaistinę, atradau vieną vaistininkę, kuri man labai įspūdį daro - pakonsultuoja, pataria ir šiaip labai faina :) 

Atsakyti

Restar, tu papasakok, kur pasidedi mezgimo mašiną? Pas tave irgi vietos nedaug, gal ką gudraus sugalvojai.

Atsakyti

Labas

Sarange prajuokinai 😁

[URL=http://www.radikal.ru]41302b605807.png[/URL]

Atsakyti

Aš mezgimo mašiną gavau kartu su savadarbiu mediniu aukštoku stalu. Tai buvo pas mus likus dar viena siena tinkamo dydžio jai pastatyt :). Neturiu jokio uždangalo jai , dėžė sena kartoninė, kuri tik alergizavo mane, tai kiekvieną kartą prieš mezgant reikia nusisiurbti. Hm, gal savaitgalį reikia pabandyt ką nors nubrūžinti...

Atsakyti

Labas, 

vakar mane aplankė Fėja  :wub: ... Va, sėdžiu su jos dovana ant kaklo ir visai nešalta net ir su plonoka suknele. Ačiū, Šarange, kad moki išgirsti :4u: 

Ir Olaiva su riešinių - meno kūrinių nuotraukom akis ir širdį paglostė. Gražu...

O aš du vakarus padėjau dukrai gimtadienio vakarėlio dekoracijas daryti. Optimistiškai galvojo, kad viską spės.... Ach, tas jaunatviškas maksimalizmas  :D

Kita savaitė bus sunki. Rodos, kad lengvų ir nebėra ... Bet čia mus šilta ir smagu  :wub:​ 

Atsakyti