Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas, dėl swapo

klausimyne ne visos pilnai surašiusios duomenis. Daugeliui trūksta vardo, pavardės, telefono numerio ar el pašto. Suskubkite papildyt informaciją, nes siuntimas jau ant nosies. 

Egloshke, parašiau tai až. Neužsuki čia, tikiuosi pamatysi.

Atsakyti

labas rytas,

ryt jau kalendorinė žiema,o šiandien vakare žadėjo Šulija sniegą :santa:  šiandien su vaikais kepsim imbierinius sausainiukus,jau briedžio,snaigės ir paukštuko formelės paruoštos :rolleyes:

šiandien gresia skaros pabaigtuvės ir akupunktūros adatėlių paieškos namuose :D o tadaaaaaaaa,nauji virbalai bus užimti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 30 lapkričio 2017 - 07:53

Labas rytas,

Aš vakar nakčia 12h pabaigiau sijoninę dalį kišenėtos ir sugalvojau praskalbt, labai idomu dėl ilgio.... Nu bet... gėda net pasakot kokią nesamonę padariau.... praskamlbiau tai rankom, bet įkišau lengvam prasukimui su virbalais !!! Bijojau, kad nesupašytų, visaip užsukau, bet rizikavau, nes tingėjau nuimt nuo rankovių, tai ištraukiau be vieno virbalo  :oh: Nutrūko zingas ir dingo. Nuo durnumo vaistų nėr. :frusty: 

Šiandien pagaliau, planuoju pabaigt swapą, vienam reikalui kaupiuosi jau gal savaitę ir aišku supakuot, nu bet dar laiko marios :D :newyear: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Kaip aš džiaugiuosi, kad mano panelė tiek daug dėl ligos praleidusi pamokų (3,5 savaites), sugebėjo puikiai trimestrą pabaigti. Džiaugiasi mamos širdis. O dar vakar dalyvavo respublikiniame Olympis konkurse (lietuvių k. ir literatūra 5 kl.) ir surinko 100% :wub:. Šiandien atnešė darbą į rajoninį konkursą "Laiškas Adventui". Viena iš mokyklos dalyvauja. :)

Nupirkau arbatmedžio aliejuko, kad virusus atbaidytų, vis prieš mokyklą prie nosytės patepu, kad ir nėr labai malonus kvapas, girdėjau, kad neva virusus atbaido tas kvapas.

Kolegė vakar atėjusi klausia iš kokių siūlų vaikišką kombinzoniuką megzti, ji norėjo, kad aš vilnos atneščiau, atnešiau, bet sakau per šiurkštus siūlas.

Einu žiūrėti ko aš į lentelę neįrašius. Pritrūkau swapui mažos smulkmenos, tikiuosi dukra Kaune ras ir šiandien parveš :)

Šarange, tai taip ir neradai to virbalo? Pakelk būgno gumas, gal ten užkritęs? Kad paskui skalbimo mašinos dar nesuvarytų :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 lapkričio 2017 - 08:37

Mano swapinėj dovanoj irgi lyg šviesa tunelio gale pasimatė. Jei nereiks dar ko taisyt, tai yra vilties greit baigt. Gal ir nebus dar paskutinis swapas, nors vizija, kaip visada, buvo gražesnė ir kokybiškesnė.

Atsakyti

Šarange, jau iš tavęs tai to nesitikėjau :unsure:   :D 

Atsakyti

Šarange, jau iš tavęs tai to nesitikėjau :unsure:   :D

nurašykim tai naktiniams lunatizmams :D

Atsakyti

Labas rytas

Sniego antras rytas randam. Smagu net keltis. Tiek kad po kojomis buza......

Swapas swapas swapas  jau i pabaiga :D 

Sarange sarange..... nu tarkim priespilnis paveike.... 

Atsakyti

Uj nu negaliu juokas per asaras aisku bet sujuokino kazkaip saranges durnumas  :D 

Kartais va uzeina visom turbut

Labas rytas tiesa

As sapnavau nakti kad Katukas užsipuole Nuoširduką..aš  mėginau gint tai irgi gavau ir  nuo Katuko ir nuo kažkokių pakabukų  :blink: 

Tada kažkas pasakė kad ir vėl pilnatis sektoj siauteja  :B​ 

Atsakyti

Uj nu negaliu juokas per asaras aisku bet sujuokino kazkaip saranges durnumas  :D

Kartais va uzeina visom turbut

Labas rytas tiesa

As sapnavau nakti kad Katukas užsipuole Nuoširduką..aš  mėginau gint tai irgi gavau ir  nuo Katuko ir nuo kažkokių pakabukų  :blink:

Tada kažkas pasakė kad ir vėl pilnatis sektoj siauteja  :B​ 

o Dieve, ne!  :blink:  net jokiam baisiam sapne, kaip tu galėjai..............................

pasamonėj tavo aš tokia arši :hmm:

tfu tfu tfu

aš šiai irgi nesąmonių sapnavau tokių pošlykščių. fe fe fe....kalijas :B

Šarange, nu jo. tikrai melskis, kad nesugadintų mašinos. bandyk ieškot. gumose. ir darvienoj vietoj, tam filtriuke, kuris yra apačioj, tokios durelės turi būt. visai neseniai maniškė erorą išmetė, jau galvojau amen, bet susiradau instrukciją, atsidariau tą filtrą ir radau ten servetėlę tą, kuri spalvai sulaikyt skirta bei vyro marškinių tokį plastmasiuką, kuris į kalnieriaus kampą kišamas.

apie asabas. elgiuosi panašiai kaip Abelo. nors realiai turbūt tokių ypatingų nebuvau sutikusi :rolleyes:

mano swapas laukai savaitgalio. nu niekaip neprieinu pabaigti :B  tiksliau vakarasi nepatogu, ten reik tokio patingo priėjimo :D bet jeigu ištiks pravals savaitgalį.... :bijau2: 

Atsakyti

06d06ca92295ec3d18348245bbb11906.jpg

Atsakyti

Sako sapnuot š**** reiškia pinigus. Bandyk kokį bilietuką nusipirkt. O gal koks algos priedas laukia

Atsakyti