Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tu ko gero daugiau susiduri, as tik siaip samprotauju

Pas mus seimoj anei giminej niekam ir i galva nebuvo sove darytis, cia dabar siaip sugalvojau..tik 20 euru nemokesiu poliklinikoj tikrai nes nu..sakau nesijauciu kad truktu..net jei ir truksta (visko gali but)nu vat 10 euru gal is smalsumo ir sumokeciau..ir net zuvu taukus gerciau jei reiktu ar kokia ten ampule..nes gi sako gerai savijautai ribu nera ane?

Va kalio rimciau pasidaryciau..ypac kai tie baladojimaisi krutinej uzknisa

Atsakyti

O sitabman cia tokia mintis

Jei  megzciau atnara virsuj su uzlenkimu nu kad ten vidun kaspinuka ivert normaliai butu ?

Nedaryk. Aš bandžiau taip megztukui daryt, tai išsiskečia tas plyšys nenormaliai ir neina atitaikyt kaklo formos žmoniškai.

bet gal dar ir nuo siūlo priklauso. Maniškis tai tas Katia Airlux buvo, viskozinis

Patiko man qqtės mintys apie vitaminus ir gyvenimą. Pritariu.

Atsakyti

Isiskecia ties tuo surisimu?nu vat ir galvoju ar cia zmoniskai gausis..vansi reikia geriau prisiut banta

As is to su kasmyru zadu

Atsakyti

Isiskecia ties tuo surisimu?nu vat ir galvoju ar cia zmoniskai gausis..vansi reikia geriau prisiut banta

As is to su kasmyru zadu

Ties surišimu mezginys nesueina, o pati apykaklė neguli gražiai. Žodžiu man gavos nesąmonė ir aš palikau tą užlenktą kraštą o kaspiną prisiuvau

Atsakyti

Ale taip ramu, kai dovanėlė supakuota starto laukia :rolleyes: 

Buvau pas LOR. Jau trečia savaitė gerklės skausmas nepraeina :B  Prirašė vaistų nuo refliukso ir nuo slogos, nes abu įtariami :D  27 eur :B  Ir dar dviejų nepirkau. KosTmosas...

Ir dar liepė laikytis dietos. Nieko aštraus, riebaus, rūkyto, rauginto, marinuoto, ankštinių, vyno ir t.t.  Lieka bulvės :D 

Atsakyti

Qqute-mano Medica Klinika dabar..

Limit - Mg ir Ca po 4 eur.

Tai mano viskas dar normoj. Ir kaip dabar jaustis???? Energijos man pritrūksta tik vakare, bet čia gal normalu.O va tie skausmai ir atmintis knisa.

Išėjimo bilietas gimnazijoj tik 35 eur...

Kaip pavargau nuo neefektyvių susirinkimų ir tuščių/lėtų šnekų. Net pertraukinėjau - ryte ir vakare šnd... Pasiilgau pasėdėjimo sode ant laiptų su vaizdu į kaimyno vynuoges ir savo mintim.

Atsakyti

Aa nu ne as paprastoj antakalnio poliklinikoj

Atsakyti

Vilmak, bet juk ir skiriasi tos normos  :unsure: Gal ne pagal kiekvieną šalį, gal pagal medicinos sistemas. Bet tikrai žinau, kad LT ir US normos skiriasi ir visos lietuvaitės susitikrina per abi sistemas, jei jaučiasi blogai, o tyrimai tipo geri. Nežinau apie vit. D normas, bet, pavyzdžiui, dėl geležies indai čia vargsta ir stengiasi pas gydytojus indus eit. Amerikiečiai mėgsta mėsą, daug raudonos valgo, gal užkelta ta norma, o dauguma indų vegetarų, tai juos gydytojai vis gąsdina, kad labai baisiai per mažai geležies.

Pas mus vit. D daro kartu su bendru kraujo, tipo irgi daug kam trūksta. Man netrūksta, nors saulės tikrai mažai matau. Bet matyt kaip baltaodė spėju ir nuo to mažai prisigamint.

Dėl swapo dreba širdis, nu bet ką jau... Galvoj viskas kažkaip geriau atrodo, o kai per rankas pereina, gaunas kaip gaunas... Pasidariau išvadą, kad dažniau reik dovanas ruošt, kad dovanų profė pasidaryčiau  :B  :D 

Darbe susirinkime vėl susierzinus pakalbėjau  :oh: Amerikiečiams gi siaubo filmas, vėl dabar pasekmes rankosiuos kelis mėn. Visą savaitę su migrena kamuojuos, jaučiu dėl to ir nesusitvardžiau. Dabar graužiuos.

KGB: kaip dirbat su asabom? Jaučiuos baisiai nebrandi, nes asabų tiesiog nevirškinnnnnu  :oh: Už visus patarimus būčiau labai dėkinga  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

O peties tyrimą šiandien kineziterapeutė pažiūrėjo, tai sakė, kad nieko labai blogo, beveik išvis nieko (kažkoks nežymus subakromialinis bursitas), tik kodėl man tada taip skauda... Po pirties taip aptemo akyse, kad teko griebtis vėl tabletės,  o šiaip skausmas išvis niekada nedingsta, tik pripranti prie jo, kai ne ūmus lygioj vietoj, o tik nuo krypčiojimų.

Dėl šito "beveik nieko" ir skauda. Ir visai tai ne niekas. Nors nematau, kaip ten tiksliai aprašė, bet šitie du žodžiai reiškia, kad yra peties sąnario vieno iš tepalinių maišelių uždegimas. Gydo traumatologai arba reumatologai (sąnarių ligų gydytojai). Yra reumatologų, kurie moka paechoskopuot ir esant reikalui, suleidžia vaistų į tą vietą ir skausmai praktiškai baigias. Minusas, kad gali atsinaujint po kelių mėn. ar metų. Deja, kas gali pagelbėt Vilniuje nežinau. Atvažiuok į Kauną  :mirksiukas: 

Atsakyti

KGB: kaip dirbat su asabom? 

Žiūrint, kas per pozicijų santykis :) jei ana valdžioj nenuverčiamoj, tai tenka galvą nuleidus patylėt ir muštis į krūtinę "kalta, kalta ir dar kartą kalta" dėl visko, bet tyliai galima padaryt, kaip man atrodo :) jei rangas tas pats, stengiuos kuo mažiau bendraut, atsakinėt trumpais sakiniais, nesivelt į diskusijas ir iš viso būt kuo toliau, kai tik įmanoma :) jei rangas žemesnis, tiesiog visom išgalėm būnu mandagi, bet griežta.

Esant smarkiems nuomonių išsiskyrimams su bet kokio rango asaba, savo nuomonę stengiuos pagrįsti raštiškais įrodymais (straipsniais ar patvirtintais protokolais).

Nevirškinu ir aš jų, bet deja deja, dirbt tenka :(

Atsakyti

Mano swapas "dega" rankose ir liūdi vienu metu :( tikrai nebūsiu tarp pirmų siuntėjų (soriuks, mergyt....  :4u: ), meldžiuos, kad tik spėčiau apskritai, nors norai ir labai gražiai mintyse atrodo  :4u: ir viskas per tuos kelis variantus  :oh: kai neklausai širdies balso iš pradžių, bandai mandriau, bet galų gale grįžti prie to mielo varianto, kad ir ne tokio mandro  :oh: ta proga, einu paswapint nors eilutę.....

Atsakyti

Labas rytas!

Aktualiai diskutavot vakar, ir mezgiminiais klausimais taip pat. Mums su qqte abiems aktualus kaspino klausimas ;)

Atsakyti