Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai dėl šito susilydžiau :wub:

e97dcf1054b7937ffe24f6de6534a631.jpg

Atsakyti

Aš tai dėl šito susilydžiau :wub:

jau šitą numegzt tai lengviau negali būt. kūnas du stačiakampiai gerokai platesni, rankovės irgi panašiai, neišiminėjant ypatingai, tieisog šiek tiek kampu ir truputuką pasiaurintos ar paplatintos, žiūrint nuo kurio galo megzta.

ir tav otvidinis "paršelis' visai tiktų :mirksiukas:

Atsakyti

Sveikos,

po sporto, po kraujo nuleidimo. Jeigu kam aktualu, tai Synlab iki naujų metų taiko geriausią kainą vitamino D tyrimui.

Kerpena - visgi subrandinai mintį ir įgyvendinai :bigsmile:. Linkiu sėkmės susidraugauti. Jeigu labai pažengsi, eisiu pas tave į kursus :).

Atsakyti

labas 

Kerpena wauuuu naujiena, bet streso irgi įvarei nemažai, galvojau aš dar nė nebaigiau swapinti, o kitos jau gauna dovanas.

tai džiaugiuosi ir kad mašiną turi ir kad neswapinę dovaną gavai.

Labai gražūs visi įkelti megztukai, nu ir užmestukai <3

Atsakyti

Kerpena - visgi subrandinai mintį ir įgyvendinai :bigsmile:. Linkiu sėkmės susidraugauti. Jeigu labai pažengsi, eisiu pas tave į kursus :).

šiuo metu ta mintis buvo labai toli, tai nejaučiu ir didelio entuziazmo mokytis. Kol kas nežinau net kaip akys užsideda. Taip kad kol kas galėtų mane kas nors pamokyti. Bet kai atrasiu laiko, skaitysiu instrukciją, gal suprasiu ką nors. Dabar pirmoje eilėje swapas, be to šiandien ir rytoj vakarai užimti visokiais kitais reikalais. Kitą savaitę irgi visokie susirinkimai ir kiti reikalai mokykloje. Jau juokiausi, kas nešiuosi miegmaišį į darbą ir nakvosiu ten, nes darbas ir mokykla netoli, neapsimoka net namo važiuoti. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 lapkričio 2017 - 15:08

Su Silveriu tai Limit gal kada parodys.

Net susinervinau - užtenka man to vitamino D. Norma nuo 75, man 86 yra. Tai kaip ir į mažesnę pusę, bet norma. O aš taip viską jam norėjau nurašyt. Na, tikiuosi hepatito C neras :D (nemokamas tyrimas, pasiūlė tiesiog padaryt). Na ir dar savo noru Mg ir Ca nutariau pasitirt, dar laukiu atsakymų.

Atsakyti

Nu va, o sako visiems to vitamino trūksta. Nitei netrūksta, Restar netrūksta, jei padarytų tyrimus, gal dar ne vieną rastų, kuriai netrūksta. O gal nuo mezgimo jis kartais gaminasi??? :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 lapkričio 2017 - 15:26

Su Silveriu tai Limit gal kada parodys.

Net susinervinau - užtenka man to vitamino D. Norma nuo 75, man 86 yra. Tai kaip ir į mažesnę pusę, bet norma. O aš taip viską jam norėjau nurašyt. Na, tikiuosi hepatito C neras :D (nemokamas tyrimas, pasiūlė tiesiog padaryt). Na ir dar savo noru Mg ir Ca nutariau pasitirt, dar laukiu atsakymų.

o tu nemanai, kad dėl skydliaukės tau ten viskas? sakei, gi kad "mirusi".

nuo mezgimo gal koks nors dopaminas ar serotoninas gaminasi, o šitie gal ir turi kokią įtaką vit. D :D

Atsakyti

Nu va, o sako visiems to vitamino trūksta. Nitei netrūksta, Restar netrūksta, jei padarytų tyrimus, gal dar ne vieną rastų, kuriai netrūksta. O gal nuo mezgimo jis kartais gaminasi??? :rolleyes:

Nu kad pas mane buvo 50, o norma nuo 75  :hmm: 

Be to, aš išgėriau tą kapsulę ir man kai kurie simptomai praėjo, o kai kurie ne :unsure:

O dabar panašu, kad pirmieji vėl grįžta, reiktų dar kartą pasitikrint :hmm:

Atsakyti

Olaiva, bingo :D 

Atsakyti

Nu kad pas mane buvo 50, o norma nuo 75  :hmm: 

Be to, aš išgėriau tą kapsulę ir man kai kurie simptomai praėjo, o kai kurie ne :unsure:

O dabar panašu, kad pirmieji vėl grįžta, reiktų dar kartą pasitikrint :hmm:

Tai tada su kažkuo sumaišiau, man atrodė, kad tu tyreisi ir sakei, kad netrūksta.

Atsakyti

Olaiva, bingo :D

na ir ką su tuo planuojate daryti?

Atsakyti