Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  IMG_0858.JPG   112,72KB   0 Parsiųsta kartų

Pažastys šiaip nesiraukšlėja. Turbūt reikėjo truputį žemyn timptelt, kad lygiau nugultų. Bet žinot, kaip su fotografais ir kartotinais kadrais būna....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 25 sausio 2017 - 05:28

Anksčiau už 15 pinigų kirpausi. Irgi jėginė kirpèja. Niekada vienodu kirpimu nepaleisdavo. Kiekvieną kartą eksperimentai. Net neklausdavau, ką darys. Ji eigoj sugalvodavo. Bet be mašinos ten nepatogu nuvykt. O mano ratus atėmė patvarkymui prieš technikinę. Pvz. Galinę įdaužtą lempą pakeis. Aš nei prie ko, o bapkes mokėt turėsiu. Frančizė brangesnė, nei stiklo pakeitimas. Be draudimo sutvarkys. Nervina- draudimą moku, o pasinaudot negaliu.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Vasaros_lietus, gražutė suknelė, figūra pavydėtina, ant tokios viskas gražiai turbūt gula, jokių raukšlių ne vietoje nematau  :flirt2: 

8 eur ir Kauno mastu labai pigu, aš už tiek vaiką vedu kirptis į paprastą kirpyklėlę daugiabutyje miegamajam rajone, o kiek moteriškas kirpimas kainuoja net ir pas juos, galiu tik įsivaizduot, kad brangiau, prie euro aš kirptis dar nebuvau  :laugh:​ 

Atsakyti

vakar Noju apkirpo uz 5 eurus,o siandien as vaziuoju kirptis  :angel2:  :flirt2:  :nail:​ Freke,girdi? :D

Atsakyti

gal kuri turit uzsisaugojusi nuoroda,kaip mezginio akis uzmesti skirtingais budais? radau tik lt,bet angliskam buvo ir kitokiu budu...reik kazkokio tampraus,kitokio uzmetimo

http://buveine.blogs...etimas.html?m=1

Atsakyti

labas

Vasaros_lietau, nu suknelė pati savaime tai jo, gražutė, nugukus puikiai. tik kažkodėl man rodos, kad tau biškį reiktų krūtinės srityje paformuot :rolleyes:  nu aš ne specas, bet man rodos būtent ta vieta sukelia aukštyn priekinę dalį.

tai tiek šiandien iš pat ryto. šviesu lauke :bigsmile:

Atsakyti

Aš vaikus irgi už 5 eurus kerpu. Vakar Gytis įsižeidė, kad jo nesivedžiau, nes buvau žadėjus pas savo kirpėja vestis... O gavosi, kad dieną nuėjau, kol jis pamokose dar buvo.. Ech. Teks klaidą taisyt.

Atsakyti

Olaiva, man regis Kerpena buvo šitą https://www.youtube.com/watch?v=gFT1rbPV9UI parodžiusi.aš išbandžiau jį vyriškių kepurėms, man patiko.

Atsakyti

Labas rytas,

Nu ką, šiandien tema kirpimai :D Aš savo Kukulį kerpu už 3 eurus, o pati tai net nžn už kiek kerpuos, neatsimenu, seniai kirpausi, su dažymu sakyčiau, gal 20 mokėjau  :hmm:  Žinau, kad nebrangiai, palyginus....

Oras tikrai fainas, lenda saulė iš kampo...  :wub: 

Atsakyti

dažymas (šaknelių) + kirpimas = 15 pinigo.

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, va čia visokių būdų yra, nežinau, ar kas tiks.

http://www.knittingh.../videos/cast-on

Lietučio suknelė daili, figūra daili, nors man kaip ir katukui pirma mintis buvo, kad šiek tiek krūtinė kelia priekį. Bet gal čia nepasitampymo reikalas.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lūžau vakar išsimaudžiusi, gėda, bet taip ir nenuėmiau akių...

O klausiau ar dryžuot rankoves nuo reglano pabaigos toliau, ar megzt vienspalves. Siūlo tai turiu :)

Lietuti, nu ir didelį mezginį nusimezgei, kokia daili apykaklė, (nemezgus trikampės, net nemokėčiau), puikiai atrodai, šaunuolė :wub:

Mano trumpų plaukų kirpimas su dažymu - 25 eu.

Atsakyti