IMG_0858.JPG 112,72KB 0 Parsiųsta kartų
Pažastys šiaip nesiraukšlėja. Turbūt reikėjo truputį žemyn timptelt, kad lygiau nugultų. Bet žinot, kaip su fotografais ir kartotinais kadrais būna....
IMG_0858.JPG 112,72KB 0 Parsiųsta kartų
Pažastys šiaip nesiraukšlėja. Turbūt reikėjo truputį žemyn timptelt, kad lygiau nugultų. Bet žinot, kaip su fotografais ir kartotinais kadrais būna....
Anksčiau už 15 pinigų kirpausi. Irgi jėginė kirpèja. Niekada vienodu kirpimu nepaleisdavo. Kiekvieną kartą eksperimentai. Net neklausdavau, ką darys. Ji eigoj sugalvodavo. Bet be mašinos ten nepatogu nuvykt. O mano ratus atėmė patvarkymui prieš technikinę. Pvz. Galinę įdaužtą lempą pakeis. Aš nei prie ko, o bapkes mokėt turėsiu. Frančizė brangesnė, nei stiklo pakeitimas. Be draudimo sutvarkys. Nervina- draudimą moku, o pasinaudot negaliu.
Labas rytas
Vasaros_lietus, gražutė suknelė, figūra pavydėtina, ant tokios viskas gražiai turbūt gula, jokių raukšlių ne vietoje nematau
8 eur ir Kauno mastu labai pigu, aš už tiek vaiką vedu kirptis į paprastą kirpyklėlę daugiabutyje miegamajam rajone, o kiek moteriškas kirpimas kainuoja net ir pas juos, galiu tik įsivaizduot, kad brangiau, prie euro aš kirptis dar nebuvau
gal kuri turit uzsisaugojusi nuoroda,kaip mezginio akis uzmesti skirtingais budais? radau tik lt,bet angliskam buvo ir kitokiu budu...reik kazkokio tampraus,kitokio uzmetimo
Olaiva, man regis Kerpena buvo šitą https://www.youtube.com/watch?v=gFT1rbPV9UI parodžiusi.aš išbandžiau jį vyriškių kepurėms, man patiko.
Labas rytas,
Olaiva, va čia visokių būdų yra, nežinau, ar kas tiks.
http://www.knittingh.../videos/cast-on
Lietučio suknelė daili, figūra daili, nors man kaip ir katukui pirma mintis buvo, kad šiek tiek krūtinė kelia priekį. Bet gal čia nepasitampymo reikalas.
Labas rytas
Lūžau vakar išsimaudžiusi, gėda, bet taip ir nenuėmiau akių...
O klausiau ar dryžuot rankoves nuo reglano pabaigos toliau, ar megzt vienspalves. Siūlo tai turiu
Lietuti, nu ir didelį mezginį nusimezgei, kokia daili apykaklė, (nemezgus trikampės, net nemokėčiau), puikiai atrodai, šaunuolė
Mano trumpų plaukų kirpimas su dažymu - 25 eu.