Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Kerpena, gero mezgimo!!! Bet kaip atspėjau  :yahoo: 

Kerpena, vau :bigsmile:  nu, tiesiog spyris man uodegon. vsio, einu skambint padružkei, kuri sakė kažkur rūsy turi mamos palikimą, senutę Neva berods.

Katuk, turiu ir aš senutę Neva, kuri nenaudojama guli. Iš Žuviuko kadaise pirkau, pabandžiau, bet bute aš jai vietos nelabai turiu, o dar dabar kai mažoji visur ir viską griebia. Verkia mašinytė tamsiam kambariuke

Nu bet mažoji turbūt bus mezgėja, tik išsitraukiu siūlus, iškart kamuoliuką į burną ir tikrina siūlų kokybę, neišeina su ja pamegzt

Atsakyti

Šarangė kokių grožybių prikėlė  :wub: 

Atsakyti

kokios grazios tos tunikos, ar mini suknytes su  margom padelkom...mmmmmmmm, megstu tokias su siaurukais  dzinsiukais :)

drakius siulu nori...

Atsakyti

kokios grazios tos tunikos, ar mini suknytes su  margom padelkom...mmmmmmmm, megstu tokias su siaurukais  dzinsiukais :)

drakius siulu nori...

nu tai būk gera drakiui....

Atsakyti

drakiui dietos labai reik, labai .... vat taip netycia  pries pora dienu gavo Mandarin firmos medvilnes... 50 gr kamuoliukas 30 cnt . gavo net 8 . nu ...kaip nepirkt, jei 400 gr siulo kainavo 2,4 eur

Atsakyti

Lusasita, tai drakius taip gerai pamaitintas ne pasisotino, o tik susierzino?

Atsakyti

Nukūašgaliupasakyt :D išdžiūvo - nei susitraukė, nei išsitempė ir tinka  :flirt2: 

Bet dabar galvoju, kad gal apykaklę jam primegzt  :mastau: siūlų tai liko  :ax: 

Atsakyti

muset, apetitas  bevalgant sukilo. o dar cia tie  parseliai ant iesmo :unsure:

Atsakyti

Dėl vieno Šarangės įkelto megztuko konkrečiai susilydžiau :wub:  Spėkit kurio :D 

Atsakyti

Dėl vieno Šarangės įkelto megztuko konkrečiai susilydžiau :wub:  Spėkit kurio :D

paskutiniu metu kažkokios viktorinos :D

gal blizgančio?

Atsakyti

kas čia ko nors pūkuoto norėjo :D

26d5de54872c4b807ef69a6cb5f0658a.jpg

Atsakyti

šito? :) 

1ebed1303b0e48d3c781e9e1a65170d2.jpg

Atsakyti