Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Manau, turėtų paminkštėt, bet tu gali pabandyt paskalbt. O megztinis bus ant nuogo kūno nešiojamas? 

Čiupinai qqtės kašmyrų mėginukus? kaip pasikeičia siūlas sunku patikėt, aišku, tavo ne kašmyras, bet vistiek visi siūlai turintys vilnos ir pūko pamikštėja logiškai mastant. :hmm:

kadangi mezgasi tiesiog kosminiu greičiu :D  (jau turiu daugiau nei pusę priekio :rolleyes: ) tai planuoju šitą dalį pabaigus paskalbt. gal sakau su kokiu nors šampūnu geriau :hmm:  dar man reiktų kad biškį patystų :D

Atsakyti

katuk,šitą rekomenduoju.pamirkyk jame,puikiai minkština ;)

https://www.gulbe.lt...KSAN-500ml.html

Atsakyti

Šarange, Sanvitalija ;)

Atsakyti

Sveikos - kosminis Katukas, neturintis kada megzti :). Bet supratau, kad visiškai neužfiksavau, kokius siūlus tu visgi dukrai išrinkai.... Čia kitai? Beje, tas tavo vyriškas megztinis paliko didelį įspūdį savo kokybišku numezgimu, apdaila. Va, tik spalvos nesužavėjo, ale tavo kaimynkos vietoj būčiau nesilaužius :).

Aš tik swapint vakar baigiau, išskalbiau, kaip bus taip, atsisakau nervuotis...

Popiet renginys, vakare paskaita mokykloj apie paauglius, parisivilkius vėlai ir išbadėjus, ale MB šiandien "mamauja", tai bent pro darželį nereikės lėkti ir viliuosi, kad ko valgyt pagamins.

Atsakyti

Labas :4u:

Regitros darbas "fantastinis" darai kaip liepia, o gauni špygą, dukrai nepagamino laiku teisių, gavo vyras vežt į Kauną. Nu žodžiu, ar kam rūpi, tvarka pas mus Lietuvoje...

Man dar kaip studentei trūksta vienos nakties iki swapo užbaigimo, tiesiog vakar galva plyšo, laukiu geros nuotaikos :)

Atsakyti

Katuk, dar Donstop sakė glicerino vonelėje perskalauja dėl švelnumo, galvoju ir aš pabandysiu kada :4u:

Atsakyti

Labas :4u:

Regitros darbas "fantastinis" darai kaip liepia, o gauni špygą, dukrai nepagamino laiku teisių, gavo vyras vežt į Kauną. Nu žodžiu, ar kam rūpi, tvarka pas mus Lietuvoje...

Man dar kaip studentei trūksta vienos nakties iki swapo užbaigimo, tiesiog vakar galva plyšo, laukiu geros nuotaikos :)

na, tokiais atvejais reik biškį rezervo užsimest.... nors man nėra buvę, kad kokio dokumento laiku nepadarytų. va, dukra nesneiai ATK darėsi, tai pagamino netgi greičiau nei žadėjo

Olaiva, ačiū :4u:

Restar, buvo pirty tokių storų pusvilnių. tai aš mezgu iš dvigubos. netg namie storesnių virbalų nei 4 numeris, neradau, o būt koks 5 gerai :rolleyes:  nu tai sekmadienį grįžus po pirties biškį trenkta, beveik nieko namų ūkiui neveikiau,  o mezgiau :D

Atsakyti

Aikit sau, mano swapas vis dar nebaigtas ir lėtai judantis, gali pritrūkt ne tik nakties.

Nors pirtyje pamačiau, kad Liniuka atvažiavo su mano swapiniu mezginių krepšeliu, tai taip įkvėpė susiimt swapui. Vakar jau swapinau, swapinau, bet tas laikas taip greit ištirpo, tik girdžiu, kad sūnus šaukia - eikit greičiau dantų valytis, nes aš eisiu kojų kaitint. Žiūriu, kad jau po 11. Matyt dar aš ne iki galo įprantu, kad dirbu jau visą darbo dieną, nors tai ne ką tik atsitiko. Be to dar dukra plaukus kirpti buvo pristačiusi.

Atsakyti

Katuk, nežinau kaip ji skaičiavos, kad anksčiau negalima buvo važiuot į regitrą. Čia aš kalbu apie teisių keitimą, kai 2 metus su klevu išvažinėji, sakė, kad bus pagamintos, bet nėra. Anksčiau paskubinti neina (pvz per 1 ar per 3 dienas kad padarytų), nes buvo dar nesibaigęs senų teisių galiojimas, žodž. suvėlė ten viską.

Atsakyti

Katuk, tai plona pusvilnė, kad dvigubą mezgi? O pats mezginys nekietas gaunasi, kai dvigubu mezgi. Žiūriu aš vieną "paršelį" esu papirkusi to tokio su šiukšlytėm ant iešmo pamauto. :) Dar nemezgiau, bet toks įdomus siūlas.

Atsakyti

va šita pirmoji. pakankamai stora pati savaime, bet dukra norėjo dar storesnio, tai sudėjau dvigubą
Priedas  IMG_3424.JPG   80,88KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

mano abi kraštinės, tai matosi kad ta vidurinė plonesnė netgi.
Priedas  IMG_3517.JPG   91,52KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti