Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kam rodziau foto, tai ziuri ramiai kol Katuko su Liniuka nepamato :lol:

Atsakyti

Kam rodziau foto, tai ziuri ramiai kol Katuko su Liniuka nepamato :lol:

nu bet iš tikro žiauriai šalta buvo

tu nesusirgai?

Atsakyti

Sveikos, mane šiandien ištiko "pagirios" po pirties :). Pramerkiam akis - 7.55. Ir taip mums kokį kartą metuose nutinka - šokam iš lovų ir šaukiam: "Vaikai, pramiegojom!". Aš puolu mokytojom žinučių rašyt, kad vaikai į antras pamokas ateis, vyras kiaušinių kept. Ale tas šmikis spėjo iškept, pavalgyt (aš pusvalandį nuo savo hormonų negaliu nieko valgyt) ir į dušą užlįts, kol aš kažkaip linksmai slampinėjau. Kai susivokiau, tada jau ėmiau pykt, nes man, pasirodo, irgi reikia skubėt... Teko išlėkt susimetus grikių į termosiuką. Baisiai džiaugiausi, kad pabuvau protinga ir šiandienos ryto renginiui viską penktadienį buvau suruošus, atspausdinus. Ale po visko supratau, kad aš vis dar neatsibudus/nelaiku iš lovos išspirta ir visokia kokia ne tokia :). Ir viskas per tą mano brangiausią, kuris nesugebėjo žadintuvo pasitikrint. Iš tiesų tai man labai juokinga :) ir smagu kartais pabūti netobulai, padaryt kažką nelaiku ir pan. Tiesiog supranti, kad visa tai - jokios tragedijos.

Šiandien kaip faina, jokių kursų jau vakare prie kompo, pažadėjau, kad visos trys merginos žaisim stalo žaidimus :).

Atsakyti

Labas dienas,

net negaliu kalbėti. Pavydų pavydas ir žinau kad būtų patikę ir kad būtų man į naudą, Butkutė ir Pabo Latino irgi buvo gerai, bet nepalyginsi :)

Merginos PRAŠAU patrašykite kad SWAPO SIUNTIMO DIENA.

VISUS variantus KARTĄ IR VISIEM LAIKAM Lietuviška, užsienietiška ir visokia kokia paskutini išsiuntimas.

dar papavydesiu,,, jums.

Nerealios.

jei taip rinktis tai visas plius minus esu mačius apkabinus, va Olaiva man vis dar yra tamsus arkliukas, ją būčiau bandžius pasijaukinti. :yahoo:  :D  :P​ 

Atsakyti

Ingriduška tai gal jau tu dabar iš anksto rezervuokis visą lapkričio mėnesį kitiems metams dėl viso pikto, kad neištiktų jokios Butkutės ir panašūs reikalai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 27 lapkričio 2017 - 15:24

Tai kad lapkričio mėn ją vis gimtadienis ištinka su vienokiom ar kitokiom pasekmėm :). Reikia ankstint 1-2 sav.

Cepelinų baliui galima datą rezervuot iš anksto - per Liniukos gimtadienį :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 lapkričio 2017 - 15:37

Ingriduska, svarbi yra ne išsiuntimo, o GAVIMO data.

taigi, mano žiniomis, tavo mergaitė siuntinį turėtų gauti 1-ąją gruodžio savaitę, t.y. nuo 4 iki 9 dienos įskaitytinai. į/iš užusienio siuntinys keliauja maždaug 10 dienų kažkas rašė, tai reiškias jau šios savaitės antroj pusėj, o gal net ir ryt, turėtų keliaut "užsienietės" į siuntinių tašką.

o Lt paštomatai tai sukeliauja 1-2 dienas, tai gali labai suvėlavus ir 8 dieną iš ryto išsiųst

gerai kalbu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 27 lapkričio 2017 - 15:49

Oi, tai aš susivokiau, kad gi jau šią savaitę reikėtų supakuoti dovanėlę. Tai šiandien baigiu ir sukaišau galiukus, išskalbiu (nebus iš manęs nei siuvinių, nei lipdinių, ne piešinių - sorry, mergaite, tai nėra ko maskuotis :D) ir per šią savaitę reikia priedus bei pakavimo medžiagas susirankiot.

Atsakyti

Oi, tai aš susivokiau, kad gi jau šią savaitę reikėtų supakuoti dovanėlę. Tai šiandien baigiu ir sukaišau galiukus, išskalbiu (nebus iš manęs nei siuvinių, nei lipdinių, ne piešinių - sorry, mergaite, tai nėra ko maskuotis :D) ir per šią savaitę reikia priedus bei pakavimo medžiagas susirankiot.

matėm,matėm,kaip swapinę kojinę mezgei  :B​ 

Atsakyti
Kojinė laukia savo baigimo valandos :). O jos laukia mano mylimas vaikas :).
Atsakyti

man irg iliko tokie visokie liekamieji paruošiamieji darbai, tik kad blyn, gėda totali, nu nes pridirbau visokių negražumų.....kažkaip reik užmaskuot gal :D

Atsakyti

Labas, manau Katukas labai teisingai surašė išsiuntimo datas, užsienietės siųskit  jau  :ploja2: . Oi laukiu, laukiu pasicekavint ką prigaminot  :bigsmile: 

Atsakyti