Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Beje, man visiškas cukraus atsisakymas nepadėjo numesti kg  :) O sūnus numetė per trumpą laiką padoriai  :)​ 

Man irg cukraus atsisakymas nepadėjo numest nieko, džiaugiuosi tik, kad nebeauga svoris :mirksiukas: Mano mama buvo irgi stipriai numetus, bet paskui vėl svoris sugrįžo į ankstesnes ribas   :unsure: 

O sausainiai ir saldainiai be cukraus, tai turbūt su saldikliais :hmm: o tas irgi nėr taip jau puiku :huh2:

Atsakyti

Ai aš kažkada mėginau tuos be cukraus pasigamint tai ..nu geriau man visai sūrelių atsisakyt..aišku jei nepridėt medaus ar kokių datulių kiek dėčiau cukraus...

Bet realiai tai aš suvalgau kokius 2 sūrelius per mėnesį, dažniausiai savaitgalio ryte..kas man paskui darosi po kokios valandos papasakot sunku, ir nuo ko..spėju nuo cukraus bet pradeda drebėt rankos, linkt kojos..tai va ir vengiu

O obuolys tai jo suzadina apetita,bet jei suvalgau 2 didelius obuolius tada ne 😊

Atsakyti

O sausainiai ir saldainiai be cukraus, tai turbūt su saldikliais :hmm: o tas irgi nėr taip jau puiku :huh2:

Yra su blogais saldikliais, yra su stevija, yra ir visai be saldiklio, tokie saldainiai ale guminukai, su vaisių sultimis, saldžiarūgščiai  :)​ 

Atsakyti

Kad nereiktu gydyt karo lauko ligoninese, neskaiciuokit kiek KAM "i ora" isleidzia. Paskaiciuokit kiek valstybes tarnautoju uz mokesciu moketoju pinigus "efektyviai" dirba.

Gulejau gimdymo namuose. Nedaviau nei lito. Visko uzteko. Gulejau KMKU truko tik minkstos platesnes lovos. Maisto galejo but maziau :D tiek man tiek merginai.

Atsakyti

Klausimas ką Katuk valgei iki bananų :) kol nebuvai tų 10 pametus

Nu taigi mėsą :D ir sūrelius mėgau :rolleyes: 

Atsakyti

Labas ;)

Kiek mezgu, kiek nemezgu, bet dešros jau atsipjoviau. Aj, žieminis kailiukas blizgės.

Raudona suknia matyt pati mezgasi, šaunuoooolė.

Sagos po kažkiek, nekukliai pamezgus Olaiva, palaibėjus Lace, katukas su bananais... Naujokė nereali!!!!

Atsakyti

Uo gadget kur nudingus?

Atsakyti

Labas

Nuveziau MB i krepsi, permezgineju pleduko juosta biski nuplatinau...... 

Atsakyti

Tai dėl rankovių patarimų nebus? Apie cukrų diskutuojat? :)

Atsakyti

Prazioplinau klausima nuosirduk

Atsakyti

Nuoširdi, jei turi siūlo dryžavimui - dryžuok :mirksiukas:

Gražus užsegimas :bigsmile:

Priedas  kardigan_18_00.jpg   95,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

kažkokie pilnatizzzzmų pokalbiai užsisuko sektoj :) Man ir darbe pilnatizmų sočiai... Keičia vadovus, komandas ir projektus. Praktiškai visiems. Tai kaip į naują darbą atėjus - nieko nežinai, nieko nepažįsti, viskas dega  :oh: Tik tiek, kad veidai matyti. Ir mane jau visi atsimena už mano rusišką-danišką-čekoslovakišką akcentą  :lol: Pradedant apsauginiais darbuotojais baigiant techniniais, kur neveikiančius tinklus tvarko. Kolekcionuoju jau, kas dar kokią šalį man pritaikys.

Lace, ačiū už foto  :4u: Galvoju, kaip tuos rankovių pridėjimus išsiskaičiuot... Kažkodėl įtariu, kad baigsis išardymu ir įprastu būdu.

Vakarienei vynuogių prikirtau. Vakar - greipfruktą. Sūrelio gal kada ir norėčiau, bet kažin, ar įmanoma tokių rast. Duoną perku bet kokią, svarbu, kad lietuvišką. Iš bado ir kokybišką amerikietišką valgau (iš nesmirdinčių pjuvenų keptą. Pigesnės - iš labai smirdančių pjuvenų). Grįžom į laikus, kai duoną iš vienos rūšies renkamės  :D 

Niumos šukuosena graži  :flirt2: Kabarkš tūkstantį kartų nuo 8 eur kainos... Praeitą savaitę kirpėjai palikau $190 (dažymas ir kirpimas). Suprantu, kad algos skiriasi, bet ne šitiek kartų :)

Pasirodau šimtą metų megztą suknelę. Norėjau neaptemptos, kad apačia mažiau tampytųs, tai mezgiau tiesiai. Iš foto žiūriu, kad reikėjo platint nuo klubų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 25 sausio 2017 - 05:36