Labos
kažkokie pilnatizzzzmų pokalbiai užsisuko sektoj Man ir darbe pilnatizmų sočiai... Keičia vadovus, komandas ir projektus. Praktiškai visiems. Tai kaip į naują darbą atėjus - nieko nežinai, nieko nepažįsti, viskas dega Tik tiek, kad veidai matyti. Ir mane jau visi atsimena už mano rusišką-danišką-čekoslovakišką akcentą Pradedant apsauginiais darbuotojais baigiant techniniais, kur neveikiančius tinklus tvarko. Kolekcionuoju jau, kas dar kokią šalį man pritaikys.
Lace, ačiū už foto Galvoju, kaip tuos rankovių pridėjimus išsiskaičiuot... Kažkodėl įtariu, kad baigsis išardymu ir įprastu būdu.
Vakarienei vynuogių prikirtau. Vakar - greipfruktą. Sūrelio gal kada ir norėčiau, bet kažin, ar įmanoma tokių rast. Duoną perku bet kokią, svarbu, kad lietuvišką. Iš bado ir kokybišką amerikietišką valgau (iš nesmirdinčių pjuvenų keptą. Pigesnės - iš labai smirdančių pjuvenų). Grįžom į laikus, kai duoną iš vienos rūšies renkamės
Niumos šukuosena graži Kabarkš tūkstantį kartų nuo 8 eur kainos... Praeitą savaitę kirpėjai palikau $190 (dažymas ir kirpimas). Suprantu, kad algos skiriasi, bet ne šitiek kartų
Pasirodau šimtą metų megztą suknelę. Norėjau neaptemptos, kad apačia mažiau tampytųs, tai mezgiau tiesiai. Iš foto žiūriu, kad reikėjo platint nuo klubų.