Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas labas rytas :)

mane vėl užkamavo "kamaštiekmezgu" klausimas

vakar padėjau mezginį, pasiėmiau knygą, pasiėmiau mandalas paspalvint, tupai pakliksėjau saldainius...

nu..ir vėl už mezginio...nesigauna nemegzt

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Jaučiuosi bent mintimis sudalyvavusi pirtyje :wub: Nuotraukas apžiūrėjau, šypseną išspaudžiau, toks smagus ir šiltas susitikimas, daugelis veidų matyti, pasiilgti :wub: :wub: :wub: Šukuosenos dailios, figūros lieknėja, a pasiutot čia taip gražėti :B :P :wub: Tikrai laužot visus stereotipus apie mezgėjas :wub:

Savaitgalis darbinis, daug tvarkymosi, valgio gaminimo, swapas juda, tai tiek ir naujienų :4u:

Atsakyti

49a6ca43f4dec96c0d4011fe31d2e477.png

Nėr ką ir pridurt :lol:

Atsakyti

Nu nu pažiūrėčiau kiek ilgai vien siūlais gyventumėt laimingos :D 

Atsakyti

Nu nu pažiūrėčiau kiek ilgai vien siūlais gyventumėt laimingos :D

Taigi nieks ir nesako, kad vien siūlų užtenka gyvenimui :D tiesiog mūsų gyvenimui jų reikia :D

Čia kaip matematikoj su būtinom ir pakankamom sąlygom :mirksiukas:

Atsakyti

Sveikos,

Siandien ziuriu kolidoriuje Katuko knyga guli, kuria pasidejau i pirti paimt :oh:

Atsakyti

Sveikos,

Kokios visos ramios po baliaus... :D

Oras šiandien fantastiškas  :wub: 

Noriu megzt, bet neapsisprendžiu ką labiausiai... 

Visos jau matė, bet gal urvinės ir pakabukai nematė, tai pasirodau su megztuku - chalatuku :D

5 gijos merino - 830g  :oh: 

Komplimentai modeliui Ingridai, kuri labai moka pozuot, joks oras jai nebaisus, kaip tikra profė :D

IMG_3452_medium2.JPG

IMG_3451_medium2.JPG

IMG_3449_medium2.JPG

IMG_3461_medium2.JPG

Čia dar vienas modelis, kurios šypsena uždengia net du megztinius :D

IMG_3504_medium2.JPG

O čia tradiciniai kepsniai ant laužo, tik šiemet stambesni, faktiškai cieli paršeliai :D

IMG_3437_medium2.JPG

IMG_3517_medium2.JPG

Atsakyti

Labas,

matau, jaučiu, kad labai šauniai pasibuvot. :4u:  :4u:  :4u:​ 

Ačiū už gerą energiją į mano pusę  :wub: 

Sąskaita taip pat papilnėjo, ale nesmagu - juk sakiau, kad tai DOVANA. 

Deduosi eurus prie kitų, nes ko gero teks leisti papildomą tiražą  :B 

Dabar prisipažinkit, kas likot nuskriaustos ir norit knygos - atsiųsiu paštu.

Nuoširduk - laukiu adreso.

Atsakyti

Šarange :wub: kokie paršeliai :wub: gaila kad mano žiurkytė pasirodė mėlyna, o ne juoda  :rolleyes: labai drakius :cry2: liūdi  :ax: 

Chalatuko krašto apdaila labai labai graži :victory2: bet patį tai išversčiau :lol:

Atsakyti

mane vėl užkamavo "kamaštiekmezgu" klausimas

Tu nesikamuok, mezgi 1-2 ism. didesnius, ir tau gerai ir kitus pradziuginsi :hihihi:

Šarangei, tai didelis, didelis dekui uz foto :hi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 27 lapkričio 2017 - 13:39

Didelis dėkui ir Šarangei už mano paskutinių mezginių įamžinimą, bet dar didesnis dėkui šalčio nepabūgusiai manekenei. dzin ta knyga, bus kitų kartų :D

p.s. mano tie du megztukai ant Ingrigos: smėlinis ir žaliai dryžuotas. smėlinis dukrai, visai vykęs. o žaliasis vyrui, bet nesėkmingas, nes pirmiausia pagaminau per ilgą, o kai trumpinau kirpdama, tai per daug nutrumpinau ir liko per mažas. bandžiau susimokėt tuo megztiniu kaimynkai už kelionę, ale bet nesupratau, iš vakaro lyg ir norėjo, o ryte jau apsigalvojo arba nedrįso pasisakyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 27 lapkričio 2017 - 14:13

Smelinis labai fanas minkstutis, svelnutis :wub:

Atsakyti