labas rytas labas rytas
mane vėl užkamavo "kamaštiekmezgu" klausimas
vakar padėjau mezginį, pasiėmiau knygą, pasiėmiau mandalas paspalvint, tupai pakliksėjau saldainius...
nu..ir vėl už mezginio...nesigauna nemegzt
Labas rytas
Jaučiuosi bent mintimis sudalyvavusi pirtyje Nuotraukas apžiūrėjau, šypseną išspaudžiau, toks smagus ir šiltas susitikimas, daugelis veidų matyti, pasiilgti
Šukuosenos dailios, figūros lieknėja, a pasiutot čia taip gražėti
Tikrai laužot visus stereotipus apie mezgėjas
Savaitgalis darbinis, daug tvarkymosi, valgio gaminimo, swapas juda, tai tiek ir naujienų
Sveikos,
Kokios visos ramios po baliaus...
Oras šiandien fantastiškas
Noriu megzt, bet neapsisprendžiu ką labiausiai...
Visos jau matė, bet gal urvinės ir pakabukai nematė, tai pasirodau su megztuku - chalatuku
5 gijos merino - 830g
Komplimentai modeliui Ingridai, kuri labai moka pozuot, joks oras jai nebaisus, kaip tikra profė
Čia dar vienas modelis, kurios šypsena uždengia net du megztinius
O čia tradiciniai kepsniai ant laužo, tik šiemet stambesni, faktiškai cieli paršeliai
Labas,
matau, jaučiu, kad labai šauniai pasibuvot.
Ačiū už gerą energiją į mano pusę
Sąskaita taip pat papilnėjo, ale nesmagu - juk sakiau, kad tai DOVANA.
Deduosi eurus prie kitų, nes ko gero teks leisti papildomą tiražą
Dabar prisipažinkit, kas likot nuskriaustos ir norit knygos - atsiųsiu paštu.
Nuoširduk - laukiu adreso.
Didelis dėkui ir Šarangei už mano paskutinių mezginių įamžinimą, bet dar didesnis dėkui šalčio nepabūgusiai manekenei. dzin ta knyga, bus kitų kartų
p.s. mano tie du megztukai ant Ingrigos: smėlinis ir žaliai dryžuotas. smėlinis dukrai, visai vykęs. o žaliasis vyrui, bet nesėkmingas, nes pirmiausia pagaminau per ilgą, o kai trumpinau kirpdama, tai per daug nutrumpinau ir liko per mažas. bandžiau susimokėt tuo megztiniu kaimynkai už kelionę, ale bet nesupratau, iš vakaro lyg ir norėjo, o ryte jau apsigalvojo arba nedrįso pasisakyt