Laba
pirtis buvo labai smagi
daug kvykesio, daug skanumynų... mmm...
smagi kompanija smagūs pasiplepėjimai <3
Man labai patinka ta dalis kai is virtualios erdves išlipus gali pabendrauti gyvai: pažinti daugiau, giliau ir džiaugtis, kad mezgėjos laužo standrtus savo pomėgiais, veiklom, darbai, užmojais 
Beje, lovos šiamet buvo ypatingai patogios - vos įkritus užmigau, tiksliau lūžau. Ir iki ryto kaip užmušta
Aš žinau kad jos tokios pat kaip pernai, bet gi mano nemiegojimo naktį karjera jau beveik 2 metai... šiais metais kur kas labiau įvertinau šįitą privalumą nei pernai
Restar, kažka tavyje stipriai pasikeitę - mačiau gražų akių spindėjimą ir moteriškai žavią šypseną 
Vincis kaip visad gyvas ir su savo nuostabiai ūgtelėjusiais plaukais man dar stipresnę motyvaciją atsiauginti savuosius davė
o jau apie siūlų dažymo užrodytas subtilybes tai be galo dėkina - dar viena veikla, kuri nauja, nematyta, nebandyta ir baisiai knieti išmokti 
QQute su savo dosnumu - nuginklavo.... teisingai sako, kad reikia tik labai norėti ir visos svajones pildosi... kai ji nusimezgė violetinę pyniuotą suknią aš jos labai norėjau
ir TURIU!!!!! Ačiū Atskiras ačiū tavo vyrui 
Kita svajonė buvo nusimegzti vieną neseniai rastą modelį, bet iš turimų siūlų nieka nelipo
bet gi pirties metu radau idealiu ssiūlus tam... Čia lenkiu galv Šarangei, kuri sugebėjo jau parduotus siūlus pasidalinti su sektantėm
Šarminga tu moteris esi - labai vertinu tavo paprastumą ir ūkiškumą
Limit - tu buvai mano dežavu:) ta pa ti smagi, žavi patakus moteris... ant kėdės fotografuojanti mus visas, o aš tave ;) Kišenėta ir vėl tobula <3
Kerpena, ar bežinai kaip gražia mezgi ir kokia sidėjas gražias generuoji? Įkvepi jomis kitas... labi labai <
Katuk, graži, grakšti, puikiai gaminanti (žadėjai žalio suktinuko recepta - labai labai laukiu), nu labai papuošei savo kompanija vakarą 
Ingriga
rytinis tavo megztukas nei kiek neusileido vakariniam
o čia special for you http://www.neringa-b...i/tiramisu.html
Gadget su visais kruasanais ir kava ir pokalbiais ir daug daug kuom....
esi pavyzdys kaip reikia mylėti gyvenimą ir žmones.... kurie to verti 
Liniuka - tavo darbas arba sortas arba nauja šukuosena arba viskas viename tau labai tinka
esi šaunuolė, kad rįžaisi pokyčiams, nes jie yra gyvenimo variklis ir verčia mus augti ir tobulėti
Faraway - tavo kelia aiškus... Kakadu
tik pirma pasveik

Saulėlydi
tu esi stebuklas.
Abelo - kaip buvo smagu kad atvažiavai. Man norisi tave dar geriau pažinti
jaučiu, akd daug ero ir gražaus savyje slepi
p.s. tikiuosi sėkmė avansu patiko šeimai