Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, aš gi vis vyro prašau, kad grįžus namo laimingai, man nereikėtų susiraukti iš karto ir pult tvarkytis. Tai net paklausė, kada grįžt planuoju. Kad negrįžčiau per anksti, Gadget pakvietė pas ją užsukt. Tai va, tas užsukimas nepadėjo :). Visą rytą kepė kalną lietinių, nebuvo kada tvarkytis :). Aš pastoviai susinervindavau nuo šito, bet dabar, nors ir neapsidžiaugiau, bet išgyvenau nesunkiai :).

Olaiva, tikrai to s leputės, kur su raudona - pačios fainiausios, nes šilta spalva, kitos šaltos. Bet dar, jeigu rasiu kur maximoj, prgriebsiu belekokias. Vaikai labai apsidžiaugė.

Dičkiai mokėsi  praeitą savaitę 7 posmelių eilėraštį. Girdžiu mažę murmančią - išmokus visą eilėraštį jų beklausydama :). Aš taip būdama 6 metų geriau už brolį poterius išmokus buvau :).

Atsakyti

Jungiuosi prie labai patenkintų savaitgaliu, susimatymu su retai matomom, bet brangiom draugėm :wub:  

Atskiras ačiū Saulėlydžiui :wub:  Nerealūs eilėraščiai :wub: 

Ir pamezgiau su vėjeliu. Su tuo pačiu vėjeliu swapą užbaigiau ir supakavau :yahoo: Dabar galiu ramiai siuntimo laukt. O tada neramiai laukt tiks netiks patiks nepatiks :unsure: 

Šarange, nu perknisau visur nuotraukų neradau :B  Pasvert neturiu su kuo :B  Pafotkint tamsoj irgi nepavyks :B 

Atsakyti

Labas

Savaitgalis patiko ir niekam napavyko sugadinti :)

Tik dabar su tempe 38 ...........

Atsakyti

Suku siulus su veju.... 

 

Liniuka, nu kas tu per mezgeja, truksta zodziu.... :-D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 lapkričio 2017 - 17:48

Labas

Tik dabar su tempe 38 ...........

Reikėjo kubile pasikaitint 

Atsakyti

Man tai reiktu kad dažniau susitikimai būtų, toks kablys mezgimo  :D

Restar kaip ir atgaminau apie kokius siulus kalbėjai, mano saugiai bibliotekoje guli  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 26 lapkričio 2017 - 17:50

Aš jau vieną babinką susukau ir jau pamezgiau. Ta šviesi mano dukrai tiko ir patiko ir pradinis modelis transformavosi. Tik mamka mezgėja pasirodo neturi storų virbalų :D 

Vis galvojau ką čia tokio prasmingo pasakyt apie savaitgalį... bet žodžių trūksta, apart banalybių nieks galvon nelenda.

Man patiko, aš kartočiau. Ir turbūt daugiau pinigo paimčiau :D visos tokios nerealios, kiekviena savaip..

Saulėlydį miniu geru žodžiu ir mintim, nors ir nebuvusią kartu. Talentas tiesiog.

Faraway :4u:  jau vakar matės tavo akutės nekokios. Sveik.

Atsakyti

smagu jau vien jūsų emocijas skaityti :)

Pareklamavau jau išbandžiusi tamsoje vairuojant, tikrai labai geras dalykas  :super:

 Nesupratau, čia kas? ant galinio vaizdo veidrodėlio dedas ar prie saulės skydelio tvirtinasi?  Aš tai ant akinių tokius klipsus užsisakiau, irgi geloni, irgi naktiniam vairavimui. Jau tuoj turėčiau gauti

Atsakyti

 prie saulės skydelio tvirtinasi

:mirksiukas: 

Atsakyti

o gal gali nuorodą įmest, iš kur siunteis. :4u:​ ..nesugalvoju, kaip tai vadinasi...

Atsakyti

Laba

pirtis buvo labai smagi :) daug kvykesio, daug skanumynų... mmm...

smagi kompanija smagūs pasiplepėjimai <3 

Man labai patinka ta dalis kai is virtualios erdves išlipus gali pabendrauti gyvai: pažinti daugiau, giliau ir džiaugtis, kad mezgėjos laužo standrtus savo pomėgiais, veiklom, darbai, užmojais :)

Beje, lovos šiamet buvo ypatingai patogios - vos įkritus užmigau, tiksliau lūžau. Ir iki ryto kaip užmušta :) Aš žinau kad jos tokios pat kaip pernai, bet gi mano nemiegojimo naktį karjera jau beveik 2 metai... šiais metais kur kas labiau įvertinau šįitą privalumą nei pernai :D 

Restar, kažka tavyje stipriai pasikeitę  - mačiau gražų akių spindėjimą ir moteriškai žavią šypseną :)

Vincis kaip visad gyvas ir su savo nuostabiai ūgtelėjusiais plaukais man dar stipresnę motyvaciją atsiauginti savuosius davė :) o jau apie siūlų dažymo užrodytas subtilybes tai be galo dėkina - dar viena veikla, kuri nauja, nematyta, nebandyta ir baisiai knieti išmokti :)

QQute su savo dosnumu - nuginklavo.... teisingai sako, kad reikia tik labai norėti ir visos svajones pildosi... kai ji nusimezgė violetinę pyniuotą suknią aš jos labai norėjau :) ir TURIU!!!!! Ačiū Atskiras ačiū tavo vyrui :)

Kita svajonė buvo nusimegzti vieną neseniai rastą modelį, bet iš turimų siūlų nieka nelipo :D bet gi pirties metu radau idealiu ssiūlus tam... Čia lenkiu galv Šarangei, kuri sugebėjo jau parduotus siūlus pasidalinti su sektantėm :) Šarminga tu moteris esi - labai vertinu tavo paprastumą ir ūkiškumą  :wub: 

Limit - tu buvai mano dežavu:) ta pa ti smagi, žavi patakus moteris... ant kėdės fotografuojanti mus visas, o aš tave ;) Kišenėta ir vėl tobula <3

Kerpena, ar bežinai kaip gražia mezgi ir kokia sidėjas gražias generuoji? Įkvepi jomis kitas... labi labai <

Katuk, graži, grakšti, puikiai gaminanti (žadėjai žalio suktinuko recepta - labai labai laukiu), nu labai papuošei savo kompanija vakarą :)

Ingriga :) rytinis tavo megztukas nei kiek neusileido vakariniam :wub: o čia special for you http://www.neringa-b...i/tiramisu.html

Gadget su visais kruasanais ir kava ir pokalbiais ir daug daug kuom.... :wub: esi pavyzdys kaip reikia mylėti gyvenimą ir žmones.... kurie to verti :)

Liniuka - tavo darbas arba sortas arba nauja šukuosena arba viskas viename tau labai tinka :wub:  esi šaunuolė, kad rįžaisi pokyčiams, nes jie yra gyvenimo variklis ir verčia mus augti ir tobulėti

Faraway - tavo kelia aiškus... Kakadu :) tik pirma pasveik :D :D

Saulėlydi :wub: tu esi stebuklas. 

Abelo - kaip buvo smagu kad atvažiavai. Man norisi tave dar geriau pažinti :) jaučiu, akd daug ero ir gražaus savyje slepi :) p.s. tikiuosi sėkmė avansu patiko šeimai :)

Atsakyti

Faraway  - sveik :4u: .

Žuviukas atgaivino tradiciją individualiai ir išsamiai visas meetininkes paminėti ♥.  Begalvojant apie tave man iškilo šitos V.Mačernio eilutės:

Aš pažinau karalių tavyje iš žingsnių aido
Ir iš akių blizgėjimo aštraus,
Nors kartais jos iš tavo liūdno ir pailgo veido
Man švietė giedrumu audros nuskaidrinto dangaus...


Tu labai gili, žavi ir paslaptinga ♥.

Ingriga - tai aš nepretenduoju į tavo lobį, nebent koks likutis atliktų... Arba, jeigu bibliotekoj netelpa ir spalva atsibodo :D.
Atsakyti