Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha Šarange norėtum be cukraus...naminės tai gal ir be cukraus o pirktinės aišku su...nu visų neišstudijavau bet...

šiaip aš dabar stengiuosi vakarais apsimest kad noriu arbatos...nu pvz mėtų...

ir nelaikyt šaldytuve dešros ir sūrelių :)

Atsakyti

Kiek žinau iš savo ilgametės sportininkės-dietininkės patirties, vaisių cukrus (fruktozė) lygiai toks pat cukrus, kaip saldainių cukrus (sacharozė) lašinių prasme, t y vakaris valgomas eina į lašinius, ryte valgomas - eina į energiją  :D 

Aš laikau šaldytuve virtus kiaušinius  :)  Užkandžiams ir vakarais po treniruočių valgyti  :showoff:​ 

Atsakyti

šiaip aš dabar stengiuosi vakarais apsimest kad noriu arbatos...nu pvz mėtų...

Va, ir mėtos išgeriu, po treniruotės ant nakties nieko nėr geriau  :super:​ 

Atsakyti

katuk dažnai merginos valgo vaisius vakarais ir stebisi kad nekūsta taigi...nors ne sūrelis bet mano galva vakare yra ir geresnių užkandžių

bet čia kiekvienas renkasi pagal save yra ir kitų dalykų nei vien lyšnas gramas ant užpakalio, aš būtent apie cukraus kiekį kraujy...kilmė kokybė nu...aš mokykloj mokiausi ir mokiausi puikiai, viską žinau nereikia čia man paskaitų skaityt ar prie žodžių kabinėtis

nū nepykkk :4u: :D

realiai tai aišku, kad bananai kaloringi zarazos, bet man ko tais anie labiau patinka už sūrelius.

o užkandžiauti paskutiniu metu aš irgi labai noriu. ir nei dešros nei sūrelių nerasta....

Atsakyti

Man bananas skanu ir sūrelis skanu, bet kažkodėl vat jei sąąąžiningai savęs paklausiu ko norėčiau tai norėčiau sūrelio labiau beveik visada..pridėta ten kažko matyt priklausomybę sukeliančio :)

o šiaip atsiminiau netikėtai kad mėgstu kriaušes tai valgau...priešpiečiams :) vietoj bananų.

Rėmuo nuo jų taip nekyla

Atsakyti

realiai tai aišku, kad bananai kaloringi zarazos,

Ne kalorijose esmė  :)  1 bananas grubiai 100 kcal ir vienas kiaušinis grubiai irgi 100 kcal, bet poveikis lašiniams ne vienodas. Vakare suvalgyti tie patys 100 kcal banano (ar bet kokio kito vaisiaus) labiau tikėtina, kad eis į lašinius, nei 100 kcal kiaušinio (o grynas kiaušinio baltymas tai 100 % neis į lašinius)

Atsakyti

Ne kalorijose esmė  :)  1 bananas grubiai 100 kcal ir vienas kiaušinis grubiai irgi 100 kcal, bet poveikis lašiniams ne vienodas. Vakare suvalgyti tie patys 100 kcal banano (ar bet kokio kito vaisiaus) labiau tikėtina, kad eis į lašinius, nei 100 kcal kiaušinio (o grynas kiaušinio baltymas tai 100 % neis į lašinius)

tai kad realiai man dzin tie lašiniai....

turiu aš jų.

bet kai persimečiau ant bananų :D  tai 10 kg įdomu ko pamečiau :hmm: turbūt mėsos :D

nu gerai gerai, bananų vien nevalgau, ir vakare labiau valgau kažką kito, bet ir vaisių būna tame tarpe.

užsisakiau va vėl saulėgrąžų daigų :rolleyes: bus vietoj bananų

Atsakyti

Klausimas ką Katuk valgei iki bananų :) kol nebuvai tų 10 pametus

Atsakyti

NŪŪŪ o ko blogai jauteisi vakare tada :D

O dėl depresijos tai sako šokoladas irgi padeda :P

O vat šokolado būna su labai labai mažai cukraus :P juodo juodo :wub:

Kadangi nei sūrelių nei bananų išvis nevalgau, galiu pasakyt, kad cukraus kiekis šokolade gali skirtis iki trijų kartų, o juodoj duonoj iki dviejų. Ir labai pieškojus turbūt galim būtų rasti juodą duoną, kurioj cukraus būtų beveik kaip juodam šokolade :lol:

aš tokiu atveju noriu dešros :D

irgi nieko gero :)

o dar baisiau kad jei aš noriu būtent sūrelio tai joks mandarinas anei bananas neužkiš, aš suvalgysiu obuolį, mandariną, dešros, bananą...o tada eisiu ir suvalgysiu sūrelį

Aš iškart valgau dešrą, nes po obuolio ir mandarino suvalgyčiau dešros dvigubai daugiau nei kad suvalgyčiau nuo jos pradėjus :D

Atsakyti

Nite matai esmė ta kad aš tuo metu tai sūrelio noriu...nu dabar jau jei sūrelio noriu, tai stengiuosi nueit į parduotuvę geriau anksčiau nei vėliau vyrą nusiųst (čia šiaip pavyzdys, gali būt tortas, ledai, saldainis ir t.t.)

jei noriu dešros tai ją jau ir valgau :) ir galvos nesuku

bėda kad dešros man norisi dažniau nei sūrelių :D

dėl duonos tai man jei pirktinė tai skaniausia rugelis, bet kad kuo toliau tuo sunkiau jo rast pirkt

kažkada mėginau kažką pati panašaus išsikept, o vyras nemėgsta rugelio tai jam žmonišką iškepiau, be grūdų ir su cukrum

tai suvalgė pirma tą kur aš sau kepiausi :mad2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2017 - 17:02

Tai nedidelis skirtumas ko užkrimst norisi - sūrelio ar dešros :rolleyes: , man blogai tai, kad nuo obuolio arba mandarino aš tik dar labiau valgyt noriu :angel_not:

Atsakyti

Ir labai pieškojus turbūt galim būtų rasti juodą duoną, kurioj cukraus būtų beveik kaip juodam šokolade :lol:

Yra ir duonos, ir šokolado visiškai be cukraus  :)

Nite matai esmė ta kad aš tuo metu tai sūrelio noriu...

O va sūrelius gaminu namie, be cukraus taip pat  :)

Nepagalvokit, kad esu užkietėjus dietininkė, tiesiog sūnui negalima cukraus (ir baltų miltų), tai ko tik neišmokau pagaminti be jų  :) Ir parduotuvėse atradau skyrius, kur sudėti produktai be cukraus, tame tarpe ir saldainiai, ir sausainiai, ir šokoladai, ir ledai  :)

Beje, man visiškas cukraus atsisakymas nepadėjo numesti kg  :) O sūnus numetė per trumpą laiką padoriai  :)​ 

Atsakyti