Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakarėlis :)

Tai va, einu pirties koordinačių ieškot,nes labai nemažai čensų, kad ir aš pribūsiu!!! :)))) gal kas iš kauniečių nori prisijungt? Būsiu iki vakaro, kokių 7, gal 8, priklausomai nuo oro grįžimui :)

Ingriduška, su gimtadieniu tave! Ramybės ir meilės viskam tavo širdyje  :4u: 

Atsakyti

Detales mezgiau gal porą valandų, o vat apdaila tai kokias 5 valandas "suvalgė".  :unsure: Toli man iki Ristinos levelio, nemoku mašininės apdailos.  :unsure:  O šiuo atveju tai net ir norėjau būtent ripsinio kraštelio.  :rolleyes: Aplink visą perimetrą - 550 akių, tos dešimt kraštelio eilučių užtruko  :) 

Ir kažkaip nuotraukose pažiūrėjau, kad galėjo ir truputį laisvesnis būti  :unsure: Gal reiks truputį su garais prasieiti  :unsure: 

Ir dar šitą megztuką megzdama supratau šį bei tą apie save. Šitas megztukas yra gryniausia išraiška mano stiliaus ir grožio suvokimo. Aiškus siluetas, lygus mezgimas, kokybiški siūlai ir nepriekaištingas atlikimas. Dar gali būti kokia įdomesnė konstrukcija. :) Daugiau nieko nereikia. :B Būna, kad vis susižaviu ar užsinoriu megzti kokį mandresnį "iššūkį", bet tie iššūkiai dažniausiai taip ir lieka nebaigtukais arba būna kam nors atiduodami.  :unsure: 

Pamenu, kažkada, jau gal prieš gerus 10 metų buvau užsimaniusi kokio spalvotos patalynės. O vyras pasakė - "man tai labiau balta patinka, mes jos fone ryškesni"  :)  Tai vat kažkaip panašiai man su rūbais yra - jie turi būti tinkamu fonu žmogui, o ne "rėkti" patys savaime, kai matai drabužį, o ne jį vilkintį žmogų.

Atsakyti

Labos

Ingrigai ir Ingriduškai šilti sveikinimai  :birthday2: Daug laimės jums!  :4u: 

Lace, dabar jau žinau, nuo ko užsikrėčiau  :B Kaip tik tai ir gražu man dabar, nors nuo margų siūlų širdis dar dreba. Net ir mandresnės konstrukcijos nesinori. Dukrytė labai graži  :wub: 

Patalynę LT turėjau satino, kažkokios Agnex rekomenduotos siuvėjos, patiko  :super: Dabar Ikea perku, visai nieko. Bet vis tiek mano lovoj bus švelnaus šilko patalai  :flirt2: Kada nors tuoj  :flirt2: Nes svajonės pildosi, ot.

Pas mus 4 laisvos, bet pabudau nuo mažo zirzalo ir didelio generolo balsų  :oh: Į darbą keltis smagiau  :B  Stengiuos bent jau išmokt kaip dukra nuotaiką pasitaisyt - vieną minutę žliumbia, kitą dainuoja. Kvėėėpuoju. 

Atsakyti

Poruoju silkalpake su moheriuku..bus lasinys tai bus

Atsakyti

Gražuolė panelytė ♥, vis sunku patikėti, kad nebe darželinukė, o gudruolė mokinukė jau... Ar čia irgi pastaruoju metu tavo pamėgtas derinys su mohera?

Man visada patiko paprasti raštai ir siluetai. Nors, sakykim, kokių ryškių spalvų neatsisakyčiau kartais :). Tiesiog savo nuotaikai, o ne drabužio parodymui :).

Swapinu, gal sėkmingai, gal ne, kas žino, kol ne pabaiga...

Atsakyti

Nuostabus megztukas. Paparacinau.

 

Priedas  20171124_011806.jpg   248,36KB   0 Parsiųsta kartų

 

Ta žalia suknia puiki!!! Išsisaugojau.Priedas  knitting-machine-dress-1-19-3-16-5_medium2.JPG   274,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas Lace gal tu atsimeni ar turi uzsirasius Rūtos sukritakaklio kokio ilgio ir plocio kaklas(jei plocio cm neatsimeni bent kiek akiu dejai gal?) Pradejau vakar bet kazko suabejojau ar ne per platus tas kaklas bus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 lapkričio 2017 - 06:18

Labas rytas Lace gal tu atsimeni ar turi uzsirasius Rūtos sukritakaklio kokio ilgio ir plocio kaklas(jei plocio cm neatsimeni bent kiek akiu dejai gal?) Pradejau vakar bet kazko suabejojau ar ne per platus tas kaklas bus

Skačių tai neatsimenu tikrai, bet mezgiau pagal aprašymą (beveik), mano mezgimo tankumas atitiko aprašymą, tai žinau, kad kaklą dariau tiek akių siauresnį, kiek reikės pečių akių pridėti - kad pradėjus kūną megzt, akių skaičius atitiktų aprašymą. 

Gražuolė panelytė ♥, vis sunku patikėti, kad nebe darželinukė, o gudruolė mokinukė jau... Ar čia irgi pastaruoju metu tavo pamėgtas derinys su mohera?

Taip, siūlai - miksas rogutinio merino ir MG mocheros. Vaiva mezgamą kišenėtą vis pačiupinėdavo ir praš numegzti ir jai tokį švelnų   :D 

o mokinukė tikrai gudruolė  :wub: mokytoja sakė, kad Vaiva geriausiai klasėje skaito, matau, kad matematikos uždaviniu gliaudo kaip riešutus  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas,

Gražuolė Vaiva su dailiu megztiniu :wub:

Dėl važiavimo, tai vis galvoju, kad gal man labiausiai tiktų važiuoti su mašina, nes aš važiuoju iš tolimiausio Vilniaus kampo. Gal sutilpsim viso 5 mano mažam mašiniuke  - ne taip jau toli važiuot? Tik kur man jus tada susirinkti, tai nuspręskit pačios, nes man visą miestą nuo Lazdynų pervažiuot reikia, o visos iš labai skirtingų kampų. :hmm:

Atsakyti

Jei dar kas nepagooglinot, tai pristatau tulžį :D

 

 


Pridėta:

Atsakyti

Gražus paukštelis.

Atsakyti

žiauriai gražus tas tulžius

labas dienas

penktadienis

daug visokių reikalų laukia :B  nu kaip tradiciškai tokią savaitės dieną :D

Atsakyti