Ok, Nite, sumokėsiu, tik pasakyk, apie kiek kalba eina, kad grynų turėčiau
Ok, Nite, sumokėsiu, tik pasakyk, apie kiek kalba eina, kad grynų turėčiau
Galiu tik paspėliot kg medvilnės ten kaštuoja gal 16 eur. Iš pradžių buvo apie 400 g ( būtų 6,40 eur) , o paskui atsirado daugiau o kiek daugiau, tai nežinau gal ne daugiau kaip kilas nors drakius šnibžda, kad imčiau ir kilą Gal Šarangė pasakys tiksliai kai jau turės rankose
Aš tai kol kas ekskliuzyvas - Linen stich . Kišenėta yra tik sena. Pasiliksiu prie džinsų visgi .
Tai kiek mūsų važiuoja iš Vilniaus? Katukas su Liniuka, kaip supratau važiuoja pamiesčiais. Tai kiek mūsų lieka?
Restar, Limit, aš, gal dar gadget pakeliui? Ar dar ką pamiršau? Nežinau net kur sąrašiuko ieškot.
QQutė dar.
Tai kiek mūsų važiuoja iš Vilniaus? Katukas su Liniuka, kaip supratau važiuoja pamiesčiais. Tai kiek mūsų lieka?
Restar, Limit, aš, gal dar gadget pakeliui? Ar dar ką pamiršau? Nežinau net kur sąrašiuko ieškot.
qqte su klaustukais.
dar doodlo sąraše yra Jurgita, nežinau kuri čia, viena lyg ir iš Vilniaus buvo
kokiu laiku aks planuoja pribūt?
Liniuka, aū, aš tikrai su tavim. paskambėsiu smulkmenoms aptarti
qqte važiuoja, tik pirtin neina arba eina su klaustukais
viskas..damušiau
liko skalbimas ir siūlgaliai
qqte važiuoja, tik pirtin neina arba eina su klaustukais
ai, jei apie tai, tai pirtin aš neinu. be klaustukų
Būsiu dėkinga, jei mane ir sumuštinukus susirinksite!!! Apie kelintą?
PS viryklė, orkaitė ir indų yra.
aš davažiuosiu iki kur reikės jei tik tilpsiu ekipažan
Tai niekas ir nepasakė kelintą.
gadget, tu čia organizatorė, tai kaip ten suorganizavai? Kaunietės lyg sakė, kada atvažiuoja, bet neprisimenu.