Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas su testuku :)

https://www.interwea...-stitch-are-you

Atsakyti

Su gimimo diena, Ingriduska!  :birthday2:

 

Vienišauju kabinete - kolegė komandiruotėje. Ryt nebus, nes skaitys paskaitas kituose rūmuose. Žo, nėr kompanijos pietums. Šian tai viskas aišku, per pietus reikia nukaukšėti iki banko, o ryt? 

Atsakyti

Labas,

 Buvau ryte parašius sveikinimą Ingriduškai, bet kažkaip matyt nepaspaudžiau iki galo, tai žiūriu, kad pradingo. Tai sveikinu dar kartą, Ingriduška! Su tavo diena! Kad gyvenimas būtų šviesus!

 

 

Olaiva, net susijuokiau iš to koks tas raštas būčiau. Netgi klausimus pažiūrėjau, bet užstrigau ties pirmu, nes nei vienas darbas nepatiko. :lol:

 

Kuo rengtis ir aš nežinau - gal kišenėtą? Ar rožių kokių nors ieškoti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 lapkričio 2017 - 11:14

Kerpena renkimės kišenėtom :D

mes pačios kaip rožės žydėsma :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 lapkričio 2017 - 11:16

Sveikos,

stovėjau šiandien ryte stotelėj (mašinos ratai sutaisyti, bet elektrą taisys tik antradienį, iki to aš bijau į ją sėsti, užteko ir poros kartų ant traliuko parvažiuot, kai sugenda elektra, daugiau nebenoriu...) ir kaip tik galvojau  apie pirtį ir save.  Plaukai nekirpti ir nedažyti (ir taksi tikrai nevažiuosiu iki Molėtų plento to daryt paskubom...), pedikiūrai/manikiūrai nedaryti ir nebus padaryti, apskritai pati pirtis (ne suvažiavimas) kabo ant plauko, bet kažkodėl visai abejinga aš tiems savo "trūkumams". Mezginių irgi neturiu ką atsivežt parodyt, nes arba nerodomi (swap) arba nešiojami, o panešiotų nenoriu rodyt kaip už naujus :), paskutiniai 3 išvis vaikams buvo. Žodžiu, įsimesiu valgyt, apsirengsiu džinsais ir kokiu kasdieniniu megztiniu, užsidėsiu šypseną ir reikia sugalvot ką megzt dar iki to. Ai, dar pinigų reikia nepamiršt :). Ir labai viliuosi, kad kas nors mane pavėžės - Kerpena, Limit, ką tariam galutinai?

Ingridžiuk - su tavo diena! Linkiu tau poros dalykų - stipraus permainų vėjo, kuris nupūstų visas nesėkmės, trūkumus, liūdesius ir pan. ir atneštų tai, apie ką svajoji. O gal ir ką nors kitą, apie ką net nežinai, kad to tau labiausiai reikia - tiesiog linkiu, kad tai tau atneštų daug džiugesio ir ramybės. O kitas dalykas -  linkiu kokį vieną gimtadienį su sekta pirty atšvęst :).

Atsakyti

Aš gavausi lygusis raštas :D

Atsakyti

Garter Stitch

nors iš tikro ir man nebuvo ideliai tinkančių ats, tai rinkausi iš blogiausių geriausią :D

mano kišenėtos :hmm:  nu iš bėdos viena sueitų.

kas pernia buvo, kaip ten su šiluma?

ir kaip ten su viryklėm/orkaitėm? pamenu, kad buvo klausimas apie karštą patiekalą, bet ar nusprendėm ką, tai nepamenu :hmm:

Atsakyti

Nu mano pirtis (ne susitikimas) irgi ant plauko..dėl to va visa spuogais pasipuošus, plaukai irgi nedažyti, nors nukirpti, ir visi smilkiniai dailiai žili..žo sueisiu už bobutę :D

ale šypseną užsidėsiu pažadu

Atsakyti

Vienišauju kabinete - kolegė komandiruotėje. Ryt nebus, nes skaitys paskaitas kituose rūmuose. Žo, nėr kompanijos pietums. Šian tai viskas aišku, per pietus reikia nukaukšėti iki banko, o ryt? 

Priimčiau kaip kvietimą :D bet ryt, deja, kaip tyčia negaliu  :sad: 

Atsakyti

Labas rytas,

Nieko mandro aš, kaip ir mano mezginiai :D Garter Stitch esu :D

Į pirtį greičiausia rengsiuos kišenėtą. Nujaučiu kišenėtųjų paradą :D

Ingriduska, sveikinimai!!! Būk linksma, laiminga, ramybės ir pilnatvės tau!!

Atsakyti

Nieko mandro aš, kaip ir mano mezginiai :D Garter Stitch esu :D

Aš irgi :D įtariu, kad tų raštų ten kokie trys  :lol: 

Limit, ar galėtum sumokėt Šarangei už mano drakių? Aš užsukčiau pas tave kitą savaitę. Nežinau tik kiek mokėt :P

Atsakyti

Jei Kerpena važiuoja mažesne mašina, tai aš pretenduoju į vieną vietą. Jei daugiau keleivių, tai vyro imčiau. Savo neturiu vis dar. 

Atsakyti