Aş irgi Nostrą galiu rekomenduot, satinas super.
Labas rytas ;)
Ankstyva dainuot galvojanti Liniuka!
Mezginiams tik patiktukus sudėliojau. Pirtyyyyyyy pakomentuosiu, va! Lietučio garbanoms komplimentai
Labas rytas,
Net nežinau ką pasakyt... tokia sunki ir keista savaitė... tai pamegsiu, kol sulauksiu iškvietimo.
Labas rytas
Taip atsipalaidavau vakar nuo gerų žinių, tai šįryt sugebėjau pramigti, ramiai atspaudžiau žadintuvą ir toliau pamiegojau, gerai, kad vyras pažadino, tai dar strimgalviais spėjau į darbą...
Ingridėle, šviesulėli tu mūsų, su gimimo diena, būk laiminga visur ir visada Pūsk pilkus debesis nuo savęs toli toli
Ingriduska, su gimtadieniu Linkiu surast kuro varikliukui ir judėt link gyvenimo džiaugsmo ir pilnatvės
labas rytas ale Liniuka tikrai ankstyva
man liko 15 eiluciu atnaros ir bus viskas, gal net išdžius iki šeštadienio
mėginsiu per pietus šiandien damušt labai noriu pradėt kai ką naujo o visi pradėtukai aišku dar pastovės...
bet taip šiandien energijos nėr, kažkas ar su slėgiu darosi ar šiaip nedamigau, atrodo rankų atkelt negaliu
Ingriduška su gimtadieniu
net grįžau pažiūrėt, kokio gi ankstyvumo mūsų LIniuka
labas rytas
INGRIDUSKA, su švente! Gyvenimas yra gražus, tu tą žinai, linkiu ir neprarastti šito tikėjimo
tas paskutinis megstuaks Šarangės "numegztas" labai mano šiandieninio skonio nu spalvą tik pakeisčiau. bet jei duotų dovanai, tai ir ta sueitų
dar turiu tokią problemytę kuo rengtis į pirtį?????
kažko mezgto tokio tinkamo nelabai randasi....
Tak juoda suknia že su rožėmis, katuk!!!
Aha tas megztukas ir man labai patiko
su visa spalva
vakar apsirengiau pyniuotą suknelę ir nusirengiau
kodėl aš ją tokią prigludusią nusimezgiau?nenoriu nieko prigludusio