Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos.

Montesorin eisma, nes ten pasirodo visokiu vidiniu reikalu... Pasiklausinejau musu aukletojos, tai taip paprastai ir nuosirdziai pasnekejom ir nusprendem pabandyt Montesori. Jei kazkas nepatiks, galesim pereit. O siaip tai po 1,5 metu isvis nežinia, ar kartais kraustytis nereiks, jei darbo čia negausiu.

Vaisiai ir darzoves visai ne tas pats, kas sureliai ;) angliavandeniai su skaidulom ir baltymai su angliavandeniais ;) metus valgyt mesa, flora ir fauna tikrai keiciasi, bet nebutinai sukelia kazkokiu diskomfortu. Cia jau priklauso individualiai. 

Atsakyti

a jo, gi norėjau qqtę pabart su tais cukrais. vat Abelo labai teisingai moksliškai paaiškino skirtumą :D  nors aš gal net pridėčiau, kad nu kur jau tas pats cukrus. angliavandeniai irgi yra skirtingos kilmės,tegul cukrų gamina iš tų pačių augalų, bet realiai tai kur chemiškai viskas ten suorganizuota, o kur tiesiai organizmui atiduodama.

Atsakyti

katuk bark nebarus bet vaisiai lygiai taip pat kelia cukraus kiekį kraujyje, nu ir kas kad dar vitaminu ir ląstelienos turi vis tiek reikia atsargiai su jais :)

aišku vaisius vaisiui nelygus, bet bananas tai ooooj patikėk

Atsakyti

o aš tada nesektiška, jau apaugus ir dar auginu  :D

Rivercat_AD_medium2.jpg

qqte, kadangi tu labai jautri cukrui, tai į jį labai ir koncentruojiesi :D Bet šiaip produktai ne tik iš cukraus sudaryti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2017 - 16:10

aš ne apie cukraus kiekį kaipo tokį. aš apie jo kokybę ir kilmę

bananai turi daug cukraus, bet akažin ar nuo jų taip greit nutuksi, kaip nuo sūrelių, lyginant tą patį cukraus kiekį.

dar vienas dalykas, bananai padeda kovoti su depresija :rolleyes:

Atsakyti

katuk dažnai merginos valgo vaisius vakarais ir stebisi kad nekūsta taigi...nors ne sūrelis bet mano galva vakare yra ir geresnių užkandžių

bet čia kiekvienas renkasi pagal save yra ir kitų dalykų nei vien lyšnas gramas ant užpakalio, aš būtent apie cukraus kiekį kraujy...kilmė kokybė nu...aš mokykloj mokiausi ir mokiausi puikiai, viską žinau nereikia čia man paskaitų skaityt ar prie žodžių kabinėtis

Atsakyti

Va va, aš irgi ne apie cukrų, nors bananai gal nėra tas labai gerasis vaisius, bet niekas manęs neįtikins, kad bananas toks pat gėris/blogis, kaip sūrelis :D 

Atsakyti

NŪŪŪ o ko blogai jauteisi vakare tada :D

O dėl depresijos tai sako šokoladas irgi padeda :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2017 - 16:17

katuk dažnai merginos valgo vaisius vakarais ir stebisi kad nekūsta taigi...nors ne sūrelis bet mano galva vakare yra ir geresnių užkandžių

Va čia vėl netiesa, vakare, NĖRA jokių gerų užkandžių, nes BŪTENT nuo užkandžių mes ir nekūdėjam :) Yra tik didesnis blogis ir mažesnis blogis, aš asmeniškai žinau, kad negaliu valgyt jokių miltų,  tai kodėl turėčiau valgyt kažką, ko nenoriu visai, nes aš juk ne iš bado užkandžiauju, aš tiesiog renkuosi mažesnį blogį vietoj didesnio, faktas, kad geriau nieko nevalgyt, bet jeigu tai galėčiau padaryt, tai ir padaryčiau. Tačiau žiemą, mane ištinka siaubinga priklausomybė pavadinimu "kažko noriu" ...  :oh: :D

Atsakyti

NŪŪŪ o ko blogai jauteisi vakare tada :D

O dėl depresijos tai sako šokoladas irgi padeda :P

Tai juk parašiau, kad vakar pirmą kart blogai pasijaučiau, aš juk nesakau, kad kiekvieną vakarą blogai jaučiuosi, toliau valgau ir stebiuosi :P

Iš tikrųjų, tai ir dabar nesijaučiu gerai, nors nevalgiau jokių vaisių, tik gėriau kavos, ar nebus čia koks pašalinis faktorius :hmm:  Daržely sakė virusai siaučia, tik 7vaikai buvo, o mano Kukulis tik vakar pradėjo eit, tikiuosi, kad prasilenkė su jais....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2017 - 16:23

aš tokiu atveju noriu dešros :D

irgi nieko gero :)

o dar baisiau kad jei aš noriu būtent sūrelio tai joks mandarinas anei bananas neužkiš, aš suvalgysiu obuolį, mandariną, dešros, bananą...o tada eisiu ir suvalgysiu sūrelį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2017 - 16:22

Oj, dešros tai mielu noru.... ji be cukraus, bet ar geriau?  :D

Tai kartais suvalgau ir  aš sūrelį, bet nesidžiaugiu tuo........ :( 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2017 - 16:25