Tas tai taip bet kaip prie pilnos spintos nėr ką rengtis, taip siūlų parduotuvėj gali nebūt iš ko megzt
nu žodžiu, išvada - tikėkis. o kai pten bus, tai tik Limit drakius težino
Laba diena,
Nite, mano drakius šiuo metu yra visiškai abejingas juodai spalvai, tai laisvai galiu prigriebt
Retstar, labai džiaugiuosi už tave
Atšventėm savaitgalį Rusnės gimtadienį. Bus dabar ramu kurį laiką iki Kalėdų. Labai gražus mokyklos koncertas buvo Bernardinuose. Rusnė iš to jautrumo bedainuodamam net apsiašarojo
Olaivos kepurės nesvietiško grožio Labai man tokios prie širdies
Lietučio irgi fainai atrodo ir tas kalinis reikalas liuks
Aš pernai nusimezgiau per didelę kepurę, tokią per laisvą, šiemet permezgiau ir per siaura Tokia lyg būtų nieko, ne taip ir spaudžia, bet lankelis ant kaktos nuo icordo nusiėmus lieka
Tai kai subręsti - imi ir darai . Aš brendau daug metų. O paskui impulso pagauta, ėmiau ir pradėjau daryt. ne iš gero gyvenimo, riekia pripažint . Tai kol gyvenimas geras, gi galima nieko ir nekeist . Gadget, pasiimk pavartymui abi knygas, please .
Maisto gaminimo?
Labos
Restar, super!
Ačiū pastebėjusioms. Katuk, malabrigai čia. Ant galvos Malabrigo Arroyo, ant kaklo pernykštis baktusas iš Malabrigo Rios. Jau sezoną atlaikęs ir dar gerai atrodo Užskaitau šiuos siūlus, spalvos nerealios
Kepurės cinkelis paprastos dvi pynutės susuktos, patiesta:
Likau ir aš šiandien namuos su skaudančia gerkle. Pas mus šventinė savaitė, tai ofise nieko gero nevyksta. Pamegsiu ir aš šiandien