Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, megztukas jau matytas, norėjai raudonos, bet vis tiek iki galo neišdrįsai išsiryškint, ane? :) Bet pati kaip gražiai atrodai, tiesiai iš kirpyklos ♥, ir koks žvilgsnis :4u: .

Atsakyti

Dar negalvojau, ką į pirtį gaminsiu. Oi, oi, oi koks galvos  skausmas, kai pagalvojau dabar. Net neturiu nei vienos mintelės tuo klausimu

 

Kodėl nelemta? Swapą, gal kaip nors ir baigsiu, bet turiu dar vieną projektą, apie kurį bijau net kalbėt, nes gali ten nieko ir neišeit. O iš norų to alpakinio dabar reikėtų, bet bijau užsiimt. Na nebent tam lininam vėliau žalia šviesa užsidegs. Vis tiek dabar nenešiočiau, tik kad idėja labai prašosi įgyvendinama.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 lapkričio 2017 - 14:15

Kerpena, kodėl nelemta? Baigsi swapą ir bus lemta :).

Kol jūs čia svarstot, staiga ir aš susimąsčiau, kad va - baigias swapas ir ... kas ant virbalų? Kojinės? Nu neįdomu, gali būti tik visiškai bkam laikotarpiui naudojamas reikalas, kai nieko negalvoji ir mezgi...

Reiks taisyti klaidą ir bandyti kokią eilutę susidaryti.

Dėl gaminimo į pirtį irgi neaišku kol kas. Seniai vis galvoju, ką norėčiau pasidaryti, bet iki šiol neišgryninta.  Norisi ir sveiko, ir skanaus, ir kad Katukui tiktų :).

ei ei, nereikai čia manęs išskirti. iš bado per parą dar niekas nemirė :D

aš planuoju galbūt pagaminti tokių a la suktinukų-sumuštinukų su lašiša. ne lavaše. kažkada berods gal į cepelinų balių nešiausi :hmm:  tokiam žaliam suktinyje :D

dar turiu nerelų receptą marinuotų moliūgų mešrainės. tik dar nesu bandžiusi, bet tikiuosi pavyks :D

na ir tradiciškai gal bandelių su grybais :rolleyes:

daugiau tai nelabai bus laiko kažkam

Atsakyti

Labai gražios Olaivos kepurės :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

(jei man įdėta knyga, tai Olaiva apsiėmė man ją perduoti :wub:)

Ristina, gražiai atrodai :wub:

Operacija praėjo sklandžiai, vienas etapas baigtas, Ačiū Dievui.

Kaip stiprinat vaikų imunitetą? Aš vėl palikau namie, šį kartą be temperatūros, prasidėjo nuo slogos, perėjo į užkimimą, vakar atsibudo su paraudusiom akytėm, dar vis neatsikosti...

Atsakyti

Ristina, megztukas jau matytas, norėjai raudonos, bet vis tiek iki galo neišdrįsai išsiryškint, ane?

Agam. Norėjau raudono megztuko. Bet turimas siūlas ne tokio raudonumo :D tai susilaikiau ir nusprendžiau "nugesinti" raudonumą.

Pamaniau, būsiu kaip gaisrinė :D  "babadyzel".

Kirpykloj ištiesino plaukus :D  vaikams - "žeurei" nepatiko vaizdas :D ir labai apsidžiaugė kitos dienos ryte, kai mama "sugrįžo" į savo plaukuoseną.

Atsakyti

Nuoširdi, mano vaika ijau suaugo, bet imuniteto stiprinimu vis tenka užsiimti ir dėl jų ir dėl pačių.

tai patirtis rodo, kad tą reikia daryti gerokai prieš visus ligų sezonus... dabar jau tenka tik pasekmes šalinti. na, po biškį galima ir siprinimu užsiimt, ti kad rezultatas nebus greitas.

iš natūralių priemonių: sutrindavau spanguolių/medaus/citrinos mišinuką ir ryte/vakare po kelis šaukštus suvartodavom. trindavau tik prieš vartojimą. dabar dar kartais ir imbiero įsitarkuojam.

labai veiksmingas man asmeniškai yra nosies landų patepimas tuo stebuklingu aliejų mišinuku: internete klajojo receptas. jei gerai pamenu 30 ml bazinio aliejuko, pvz migdolų ir įlašinam 8 lašiukus arbatmedžių aliejaus. tuo mišinuku su vatos pagaliuku pateplioti nosies landas iš vidaus.

iš visokių ten preparatų tai gal koks ežiuolės ekstraktas tiktų :hmm:  tik reiktų pagerti ilgėliau, ne savaitę.

grūdinimas. prausiantis duše persilieti šaltu vandeniuku.

nepersistengti su rūbų sluoksniais. geriau tegu lbiškį vėsiau negu perkaista, suprakaituoja, vėjelis pūstelėjo ir vualia

na ir natūralios žolelių arbatos, ne tik sergant tinkamos. :4u:

Atsakyti

Ačiū, Katuk, vasarą ji grūdinasi kaip gali, maudosi lediniam vandeny, kai aš su megztiniu stoviu, duodasi, neserga vasarą, sveikiausia, šiemet tik pradėjo eiti į mokyklą, iškart ligos, tai va ir prasidėjo, matyt tokie metai, atrodo apetitas geras, ir vaisių, ir daržovių valgo, nu va kimba zarazos ir viskas...

Atsakyti

Ristina,  gražus tavo margutis.

Atsakyti

nestiprinam niekuo...nu tiksliau žuvų taukus va duodam bet ir tai ne dėl imuniteto...nežinau nelabai aš tikiu tais imunitetų stiprinimais..toks jausmas kad įgimtas čia reikalas

svarbu nesilpnint jo (tai yra pilnavertė mityba, buvimas grynam ore, pakankamas miego kiekis) nu ir neperkaitint, neperrengt per šiltai, geriau jau vėsiau truputį, pakankamai skysčių duoti, priminti kad gert reikia

Atsakyti

Va, ta tema neblogas straipsniukas https://vaikugydytoj...aikas-nesirgtu/, vienoj el.konferencijoj mamos pasidalijo, man atrodo adekvatus toks. O šiaip imunitetą greit visokie nerviniai dalykai numuša... Taip kad namie daugiau šypsenų, apkabinimų, santarvės, bendro malonaus buvimo :).

Nuoširduk, gerai, kad gerai praėjo operacija, tegu greit atsigauna tėtukas Nr.2. Mane savaitgalį grauduliai buvo apėmę. pasižiūriu į TV programą, kad rodo pageidavimų koncertą ir ašaros pasipila, nes žinau, kad tėtis mėgdavo pažiūrėt. ir nemažai kitų detalių. Ir dabar jau akys pildosi...

 

Aha, reiškia avinžirnių bus, tai neskartosiu :). Nu, katuk, galvoju apie tave, nes gi mes norėsim ir tavo ką skanaus paragaut, o jeigu tau mūsų niekas netiks, tai badausi :).

Kerpena - jeigu iškeptum savo duonytės...... Tai daugiau nieko ir nereik :). Galima būtų mėsytės, daržovių pridėti iš mūsų pusės, super skanu. Aš raugą savo numarina per vasarą, niekaip nepasigaminu naujo, o jau reikėtų, žiemą norisi kepti, būnant namie.

Geras :) 23659276_1516578668407177_63399680067881

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 lapkričio 2017 - 15:19

Sveikos  :4u: 

"Pabėgau" šiandien iš darbo  :rolleyes: toks per susirinkimą šaltkrėtis prasidėjo  :unsure: tai susitvarkiau skubiausius reikalus ir su kompu išėjau į lovą dirbti.  :) temperatūra nėra didelė - 37,4, bet savijauta poprastė.  :unsure: 

Atsakyti

A jo, Ristinos du viename tai labai mano skonio, gal tik šiuo momentu kaklo kitą formą daryčiau, bet net ta rankovė man labai tiktų :super:

Restar, nu dar kartą pasikartosiu ir tau priminsiu, kad aš šiaip nieko mandro negaminu, o tuo labiau kažko super sveiko. net po tų pasikeitimų taip ir neatradau kažkokio firminio pateikalo, kuo galėčiau stebinti svečius ir rinktis pagyras.

o be to gi gamint nemėgstu :B tai noriu ko nors greito ir paprasto.

Atsakyti