Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

Niuma, mmmmmm, kizomba  :wub:  Šitas vaizdelis mano jau daug metų mylimas: https://youtu.be/dm_TzKprOls

Atsakyti

labas rytas

niuma, labai pavydžiu šokių. :wub: Visada norėjau šokti su savo vyru, bet maniškis to nenori. Nei dabar, nei kai jaunesni buvom.

Atsakyti
Sveikos. Taip gražiai snigo ryte. Galėtų ir daugiau. O va šalčio tai visai nelaukiu. Atpratom jau nuo jo, dėl to sunku pernešt. Dėl šokių tai pilnai suprantu nenorinčius šokt vyrus ir nesuprantu juos verčiančių moterų. Jūs gi turbūt nenorėtumėt iš meilės užsirašyt į kokį medžiotojų būrelį? Iš kitos pusės kaip man patinka mėgstantys šokt vyrai... Pirmam darbe tokių buvo ne vienas, tai jau nusišokus grįždavau po vakarėlių.
Atsakyti

Labas rytas

Niuma zinom, bet nesitvarkysiu. Jei ir moket prades eisiu as atsisakyt. :) 

Del sokiu pritariu Liniukai. :)

O Nuoširdukas vėl su savo neapsisprendimais :D 

Baigiu gert kava ir einu siut suknele :)

Atsakyti

Aš tai niekada neverčiau savo vyro šokti, jei čia taip nuskambėjo, todėl ir nešokom. Buvo keli kartai gyvenime, kai siūliau lankyti kokius šokius reguliariai (turiu galvoje pamokas), bet jis pasakė, kad nenori ir tuo baigėsi. :)

Atsakyti

Labas rytas,

Aš tai nei pati noriu šokt, nei vyras, tai ramu  :D Aišku visokie ten linijiniai, zumbiniai ir panašūs tai nesiskaito  :D

,hartford_z_500_medium2.jpg

VKH14_ColorWork_06_copy_medium2.jpgcolorblock-bias-blanket-600-34_medium2.jIMG_9030_c_medium2.jpgbelleville_z_500_medium2.jpgColorslide1_medium2.jpg

Dawn_Chorus_medium2.jpg32-2_medium2.jpgGarnpaket_zu_Modell_12_aus_Rebecca_Nr._6

:D

2805621510_e6a4c5415a_z.jpg

Atsakyti

PMRetro3_medium2.jpgfield-guide-1-squad-mitts_medium2.jpegIMG_2387_medium2.jpg

IMG_9173_medium2.jpgIMG_1490_medium2.JPG3469628934_bc48edc6c9_z.jpgIMG_3329_medium2.jpgDSC_0028__1__medium2.jpgIMG26824_medium2.jpgPortis_4_medium2.jpg

Atsakyti

labas dienas

kažkaip paskutini umetu nėr apie ką kalbėt temoj :hmm:

tai vat aptarkim Šarangės "mezginius".

kodėl tau tas arbatinukas juoką kelia?  šilta arbatytė, kaip ir puoduke. spalva be to graži.

dar labai kažkaip nuotaiką pakėlė tas baltas su avietiniais intarpais tos spalvos sienos fone.

ir tos skaros/adijalo siūlai labai viliojantys

Atsakyti

DSC_8068_medium2.jpgAstrantia-1-5_medium2.jpg_MG_8286_medium2.jpg

Va su Malabrigo siūlais labai gražus modeliukas  :wub: 12_SeedStCardi_Mala1_0817_medium2.jpg

Atsakyti

Šiaip sukėlė juoką tas dangčio užsandarinimas su guzikiukais, bet šiaip fainiai :)

Va dar Melabrigai...

07_TopDownSweater_Mala1_0428_medium2.jpg08_CabledSleeve_Mala1_0504_medium2.jpg04_2C_Shawl_Mala1_1119_medium2.jpg13_CableLceCardii_Mala1_0892_medium2.jpg

Atsakyti

Sveikos

Gerai, kad Šarangė vis pamezga  :super: 

Prisiminiau, kad kaip oranžinis buvau seniai nusimezgus, o dangtelis ir man labai linksmai pasirodė   :bigsmile: 

Atsakyti

Man indai su megztiniais visada sukelia juoką :D gražu, bet funkcionalumo - 0 :D

Man akin krito riešinės žakardinės kur telefonas rankose - mirga marga, o :wub:

Atsakyti