Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristinčik, o kokiu tankumu tu mezgi tą mocherą (pas mane rowan kidsilk haze)? kad bent kiek orientuotis, spėju tas siūlas nelabai ardymu džiaugiasi, o kai ano tik 125 g., juo labiau :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 24 sausio 2017 - 13:24

ai, man tai gerai, nekyla tokių problemų "o kam man tiek reikia", nes beveik nieko sau nenusimezgu :D 

Abelo, kuom baigėsi montesori istorija, ar ėjai apsidairyti, kokie įspūdžiai?

Atsakyti

ar pajaučiau atakas :hmm:  kažkokias ten? nu nežinau, kaip jos ten reikštis turi.

bet pvz. anksčiau man skrandžio niekada neskaudėjo. dabar kažkokie neaiškūs jausmai vis užpuola. bet čia gal jau ir su amžium, negali žinot.

nusipirkau vakar Neurorubino :rolleyes:  ten didžiausias kiekis B12

Atsakyti

Katuk, čia gal daugiau nuo patirtų išgyvenimų skrandukas jaučiasi, nes jis labai reaguoja į stresą, bent jau man. Jei kelios dienos įtampos, iškart jis pasireiškia :) Jei viskas gerai, nejaučiu nieko.

Atsakyti

Šiandien nuimsiu kūno akis :yahoo: (jau senai tą turėjau padaryti)

Nesumislinu kokias rankoves daryt, dryžuot daugiau nuo reglano, ar megzt vienspalves?

Atsakyti

Nieko jūs nesuprantat, vaisius aš vakarais valgau todėl, kad nevalgyčiau pvz sumuštinių, sūrelių ar kokio kito Š :D Rytais ir dieną aš būnu darbe ir valgau viską pagal režimą ir padoriai, nepadorios mintys lenda vakarais :D 

Atsakyti

Šarange o tai koks skirtumas valgai bananą ar sūrelį? cukrus net ir vaisiuose vis tiek yra cukrus

valgyk jau tada geriau agurką ar varškę ar kiaušinį

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2017 - 13:51

Cukrus kaip cukrus, bet šiaip tai, manau, didelis skirtumas tarp banano ir sūrelio :) O ir bananus aš retai valgau, dažniausiai obuoliai, mandarinai ir pan.

Man varškė taip pat kaip šuniui, tik žiūrint badui į akis.... Nu sakau, kad nesuprantat :D Kiaušinio nuėjus šaldytuvan gi nepaimsi ir nesuvalgysi, jei virsi, ar kepsi, tai jau bus patiekalas, čia du skirtingi dalykai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 sausio 2017 - 13:55

Sveikos  :4u:

Vakar buvau Prismoje, neradau siūlų skyriaus, likvidavo, ar tiesiog neradau po perplanavimo (labai seniai nebuvau Prismoje)? Nieko man konkrečiai nereikia, taip iš inercijos jau žiūriu  :blush-anim-cl:

Aš turiu milijoną idėjų, labai daug siūlų, tik laiko neturiu pakankamai viskam įgyvendinti. Norų sąrašas kasdien papildomas (jau vien iš šios temos kasdien kažką išsisaugau). Ima stresas dėl to  :sad:  Vakar visai nemezgiau, šiandien labai mažai. Aš sau nustatau dienos minimumą, kiek turiu numegzti. Pvz šiandien turiu numegzti 3 tokias atkarpas, kiekvienoje eina vieną kartą akių mažinimas. Mezgu suknelę, keikiuosi, daugiau turbūt niekada gyvenime nesiimsiu tokio didelio darbo  :bebe:  Nes mezgu jau 4 ar 5 mėnesį ir nė galo, nė krašto nesimato  :frusty:​ 

Atsakyti

Nesuprantu bo aš tik patiekalus mėgstu valgyt :D

Dontstop kas čia per keikūniška suknelė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2017 - 13:57

Katuk, čia gal daugiau nuo patirtų išgyvenimų skrandukas jaučiasi, nes jis labai reaguoja į stresą, bent jau man. Jei kelios dienos įtampos, iškart jis pasireiškia :) Jei viskas gerai, nejaučiu nieko.

na matai. anksčiau irgi tų stresiukų būdavo, bet būtent skrandis mano buvo nepajudinamas

bet kaip ir sakau, negai vertint vieno kokio faktoriaus, nes jų yra visas kompleksas. ir negali tai psau nustaty, kuris iš jų buvo esminis.

Atsakyti

Dontstop kas čia per keikūniška suknelė?

Tokia suknelė, mezgu iš Kauni  :) 

0c365021f586b28977d5c5bd4838b227.jpg

Atsakyti