Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange žinok aš juos keturgubus megsiu nes man tik 4 geras tankumas 3 nr virbalais gavosi, iš 3 jau skystokas pliurziukas su 2,5

o matant kaip man eina merinas kišenėtai..nu be juoko sueis visi 700 gr, pati nesitikėjau...tai baimė ima kad nieko man niekam neužteks

nu ir šiaip darrr spalvų norisi. bet ateinančiai žiemai gana...visaip kaip mėginu drakių mokyt kad siūlai neišnyks nuo šios žemės kai jam prireiks kažko, ne deficitas šiais laikais kai reiks tada ir pirkt..tokių didelių namų kad galėčiau laikyt sau bele kiek babinų bibliotekoj neturiu :)

Restar nu žinai ant mažo ūgio mažesnis kiekis pūkų greičiau pasimato. bet aišku ne kilas ir ne du :) čia galvą reikia gydyt pirmiausia suprantu, tiesiog pasiekiau tokio rezultato kai esu pati sau graži neapsirengusi..taip nesinori vėl jo prarasti...

pirkau Eye q žuvų kapsules kramtomas, žemuogių skonio

vaikis sakė skanu jam, nors ir jaučiasi žuvų taukai

ar yra koks rezultatas nežinau dar trumpai geriam. bet apetitas šiek tiek pagerėjęs gal

Atsakyti

sakot ne bumbuluose laimė,o jų kiekyje? :D

Pati gi sakei, kad dėl mažiau nei 4 neapsimoka važiuot, ta gal dėl 8 dar labiau apsimokės kartais. :rolleyes:

Atsakyti

O kokia čia spalva? :D Manau labai sudėtingą, gal margą, gal kažkokį melanžą.... tip top tokios tikėtis............

ne ne, ne typ top. nemanau, kad rasi melanžą, nors gal ir įmanoma. tiesiog tokios kažkokios ne itin ryškios ružavai violetinės, gali būt net ne visai merinas, bet būtų geriau be dantų, nes užsakovė jautruolė. ir pvz prie tos pagrindinės spalvos kokį žilą plauką pridėjus.....

Atsakyti

Man tai reikėtų kokio storesnio melanžo. Noriu ilgo megztinio. Storis koks 100 g 200 m, o spalvos :hmm: Viena būtinai šviesi, o kita jau pagal aplinkybes :D 

Atsakyti

jo batų ir man reikia

vakar pasidairiau ir supratau kad man kuo toliau tuo labiau visokie grubūs patinka...bet nu kainos visai nepatinka...

Atsakyti

qqte, tas su kašmyru, manau, lengvesnis siūlas, bet dėl tavo merino kiekio tai ir aš nustebinta, kaži, kiek man sueis? Bet aš iš 4 mezgu, o tu iš 5?

Katuk, jei storesni, tai visi pusvilnė, o jei plono merino iškart galiu pasakyt,kad nėr tokios spalvos :D

Liniuka, tai imk už šviesią tą alpaką, labai faina, tik brangesnė ji, storų pusvilnių nemažai yr fb, pasižiūrėk, link ko linksta akis.

Atsakyti

qqte, tas su kašmyru, manau, lengvesnis siūlas, bet dėl tavo merino kiekio tai ir aš nustebinta, kaži, kiek man sueis? Bet aš iš 4 mezgu, o tu iš 5?

Katuk, jei storesni, tai visi pusvilnė, o jei plono merino iškart galiu pasakyt,kad nėr tokios spalvos :D

Liniuka, tai imk už šviesią tą alpaką, labai faina, tik brangesnė ji, storų pusvilnių nemažai yr fb, pasižiūrėk, link ko linksta akis.

tai man storesnio gal. pusvilnė irgi gerai. gali būt kokie pamaišyti su kokiu alpakos plauku. svarbu , kad neaštrūs :D

ir dar gal visai būt įmoanoma kokias dvi spalvas artimas pamaišyt :hmm:  nu žodžiu, turi ką veikt :D

susidėtų jei viską į FB, pati pasdėliočiau :B

Atsakyti

tai vat ir aš nustebinta nes ramiai sau mezgiau dar planavau vaikui kažką iš likučio ir žiūriu nyksta nyksta siūlas

jo aš iš 5, 3 nr virbalais

ir taip mezgiau aukštu kaklu, ir gana tankiai gaunasi, ir suknelė laisvoka tokia tikrai neprigludus.aišku merinas sunkus bet man i pyniuotą suknelę aukštu kaklu apie 600 suejo iš 4...

Atsakyti

Katukui reikia sero-buro-malinovaja spalvos :)

Atsakyti

Katukui reikia sero-buro-malinovaja spalvos :)

labai tiksliai apibūdinta :thumb_yello:

Atsakyti

Šarange, bet tos pusvilnės tokios neplonos, o jei dar prie jų alpakos pridėt, tai jau visai lašinys bus... Noriu vieno siūlo jau susukto :) 

Atsakyti

siulus dalinates. mano drakius  irgi siulu nori :B   durniukas.  va raudonu norejo norejo, pasirodo madingi  anie, :D

dabar vakar spendziau  galvosuki, kaip  padaryt kidmoherinuko placias rankoves, kurios papustos,  galuose gumyte, bet ciut perilgos. tai vat idetos  mados tendencijos, vel minti dave, nors as jau vakar jas taip "raukiau" :D

vakarais mezgu alpaka su  vejeliu. iki pazastu turiu kuna, rankoves pradejau .  pirmas bendravimas su dropsu alpaka  pries pusmeti nepatiko, isardziau numegzta visa matkiuka. o dabar tiesiog kaifashhhh :wub:

siandien 5 metai, kai mama isejus ...

Atsakyti