aj jo aš gi užsikodavau nuo siūlpirkių
šarange nenuomok man nieko
Labas rytas
Vakar jau buvau išsigandus, kad panelė vėl sukarščiuos...nes sloga išlindo su pakimimu, nu tikrai šių mokslo metų pradžia labai ligota jai, nesuprantu irgi kas darosi, atrodo kraujas geriausias, gal tikrai kokio vitamino D trūksta, o galima jo (to kūdikiams skirto) duoti?
Šiaip nieko naujo, nuotaika tokia, kad vakar net swapo nepajudinau, uošvienė labai užkrečia tokiom nuotaikom...
Bet vyras grįš, tai bent jau bus ramiau, tai gal ir lengviau
šarange mėginukus pamezgiau ir pasidėjau prieš nosį..grožėjausi ir gailėjausi kad tiek mažai jamiau..nes nu dabar gaila megzt iš jų norisi kažko paties pačiausio tokiem siūlam
Kaip priklauso... bet gi ne tiek ir mažai ėmei, kaip tau tai ten po du megztukus, arba po viena suknele, manau, išeitų
Qqute, tai kad tu visada miniatiūrinė, truputukas pūkų ant tavęs nei nesimato .
Primink, kokius tu vitaminus pirkai savo berniukui, tuos Equazen. Mano vaikams daug visokių reikalų, kas sportuoja, kas po meninius būrelius laksto, o dar namų darbų, bijau, kad neišsektų, nes su maistu vis tiek pakankamai negauna.
Labas rytas ;)
Neišnešioti naujagimiai turi nesubrendusius plaučius (ir visą kitą) kol yra neišnešioti, nes jie ir taip visi nesubrendę. Neišnešiotumas įtakos sveikatai realiai turi kūdikystėje ir vaikystėje, per kurią normalūs, gretutinių ligų neturintys neišnešiotukai brandumu pasiveja sveikus vaikus - tiek sveikata, tiek raida. Suaugusio žmogaus gyvenime jokios įtakos sveikatai buvęs neišnešiotumas neturi ;)
tai reiškias, šeimos gydytoja man biškį papupdrino smegenis dėl mano 16-ikinių silpnų plaučių]
labas dienas,
nieko naujo
penktadienis - darbingiausia savaitės diena
ar čia aš tik "užsikuriu" iki penktadienio kaip reikiant
namie mezu ardau mezgu ardau, jau lyg ir kažką atitaikiau, apsidžiaugiau ir blyn pastebėjau kalidą vėl ardau
Mediciniškai orietuoti žaidimai apie mikrobus ir antibiotikus penktadieniui
Šarange, ma reiktų nuomos.
pasmane gi kitaip nebūna. užsimano kas nors kos nors iš to, ko nėr pas drakių
kažko vat tokios spalvos ir panašaus storio
23666816_1619607288104158_1749303887_n.jpg 64,97KB 0 Parsiųsta kartų