Labas rytas
pagaliau prisedau, du tortai sutepti, kito biskvitas garuoja , dabar galima ir pamegzti
Jau gyvenu be nuskausminamuju, tik antibus dar vartoju.. alia ta zaraza prisauke kita beda.. ikaliau vienkartine tablete nuo grybuku, bet nejauciu pagerejimo
Rasyte O iš kur tu žinai, kad tau būtent tas dantis skauda, jei rentgenas nieko blogo nerodo? Man irgi vienas skaudejo, buvau įsitikinus, kad tas, bet pasirodo, kad problema buvo su kitu net ne kaimyniniu
Nu zinok man toks jausmas, kad skaudejo tarpdanti tarp kruminio ir pries metus norgei tvarkyto dantuko, tai vakarykste dantiste man ta dantuka perplombavo galima sakyt nemokamai, jai foto kazkas nepatiko. Lyg ir geriau ten viskas, ziuresiu ar visai nustos. O kruminio danties kanalu uzplombavimas jai nepatiko, nors kazkokio didelio uzdegimo ten ir nesimate, matosi tik, kad nera pilnai uzpildytos saknys.. ten jau reiketu su mikroskopu plombuot, o tai reiskia tikrai ne viena iphona ar kokia priekaba silkmocherio Tam reikalui turbut vyksiu i lt po nauju metu.
Labas rytas,
Rasyte, Aš irgi manau, kad gali kito danties skausmas persiduot, man kai protiniam problema buvo, tai skaudėjo net ne dantį, o žandikaulį ir net į ausį skausmas ėjo, išrovė ir problemos baigėsi, atmetimo principu.
Oi, siuo klausimu as jau visai neprotinga visi protiniai senai pasalinti
Labai smagiu modeliuku pridejei maziesiems
Silinge, su sampano diena
Del tu skiepu ir as masciau, norgei jie yra kompensuojami, mokykloj berods 7 klasei skiepija, tai dar turiu laiko tuo klausimu pasidomet.