+1000 karmos taškų tau
Patalynė faina, bet pas mus dydžiai stipriai skiriasi. Bet nagų laką tikrai pirksiu
Varykit mane miegot
ten ir nagų lipdukų yra ;)
Labas rytas,
Rasyte, Aš irgi manau, kad gali kito danties skausmas persiduot, man kai protiniam problema buvo, tai skaudėjo net ne dantį, o žandikaulį ir net į ausį skausmas ėjo, išrovė ir problemos baigėsi, atmetimo principu.
Dėl Kalėdinių dovanų dar nežinau, Luknė nori ausinių gerų ir kompo Bet aš apraminau, kad senis neįpirks
Dar klausimėlis apie 11metes mergaites, ar gavot pasiūlymą skiepyt nuo gimdos kaklelio vėžio, ar skiepijot? Gal Abelo pasisakytų? Man vakar skambino gyd, kad gavo skiepų ir kviečia ateit.
Dar klausimėlis apie 11metes mergaites, ar gavot pasiūlymą skiepyt nuo gimdos kaklelio vėžio, ar skiepijot? Gal Abelo pasisakytų? Man vakar skambino gyd, kad gavo skiepų ir kviečia ateit.
Aš irgi vakar gydytojos skambučio sulaukiau, kad gavo 5 dozes ir mano Saulę išrinko tarp tų "Laimingųjų", bet paskui prisiminė, kad nesenai sirgo, karščiavo, tai šį kartą atmetė.
Aš asmeniškai labai prieš tuos visus neprivalomus skiepus, ir labai dvejopa nuomonė, tai tikrai būtų smagu išgirsti Abelo nuomonę, aš gal pasakojau sutapimą, kai brolio vaikiuką paskiepino ta mokama pneumo vakcina, ir jis susirgo leukemija, žinoma, gal sutapimas, bet gydytoja neatmeta, kad per skiepus įleidžia svetimkūnį, ir niekas nežino kaip į jį sureaguoja organizmas, tai aš labai bijau tų papildomų skiepų.
Linute, tai gal tau kepenų hemangioma, nes aš tokią turiu, ir ji galėjo atsirasti nuo vaikystėje persirgtos geltos, tai kraujagyslių susipynusių darinys, kurį kas met tikrinu ir jis man po mm didėja. gal dabar paskutinį kartą kai tikrinaus ir buvo sustojęs.
Nu labs. Gyvatė is back 🤣
Idomios tos mezgejos pradzioj islaidas silkmocheriais skaiciavo. Dabai aifonais
Penktokas kompa gavo rugseji, nes jau reikejo.... Telefona nauja, bet nenaujausia, gimkei nupirkau, mokesiu du metus. Kaledoms gal kazka su futbolu. Kaip visada
Gulineju ant sofkes. Bet reik swapa pajudint.
Labas rytas,
Sveikatos balionai kam reikia
Dėl to skiepo mergaitėms man irgi visai įdomu, bet šiaip tai aš nebūčiau linkus skiepyt
Vakar beveik naktį taip gerai pasivaikščiot teko, nes į autobusą pavėlavau, kito laukt valandą beveik neapsimokėjo, tai gerą visai mankštą priešmieginę apturėjau
O grįžus namo man suruoštą beveik puotą radau Salotos padarytos, arbata užplikyta, keksiukai iškepti Pavyko merginai nustebint mamą Ir dar prie viso to raštelis TIK MAMAI
Tik neradus namie kakavos, vietoj jos tirpios kavos įdėjo Tai šiek tiek keistokas skonis gavosi
Šilingei sveikinimai Įkvėpimo, geros nuotaikos, smagių idėjo ir laiko viskam