Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai vakar susipergyvenau kad rankos paskui norus nespėja :) ir dar tie norai kosminiu greičiu keičiasi

Atsakyti

Nuoširdi, iš kur siūlų gavai :D

Atsakyti

Aš šiaip vakarais vaisius ir valgau, bet nuo to nesijaučiu blogai, tik vakar buvo išimtis...

Kai aš noriu apmalšint norų kiekį, pradedu galvot, taip, kaip vakar parašiau, ar man tiek reik??? :D Kuriam laikui suveikia.

IMG_0087_medium2.jpgMarina3_medium2.jpgMarina_medium2.jpg2016-12-13_01-10-36_1482496960_medium2.JIMG_8720_medium2.jpgtunica3_medium2.JPG24VKW14_Plaid_01_medium2.jpgft-large-top_with_pockets_knitting_pattefile_php_medium2.jpg

Atsakyti

... nežinau ar kur girdėjau ar sapnavau, kad bruolinis mocheros sumezgimas skiriasi nuo virbalinio , jei teisybė, tai tikriausiai nelabai gausis, kad nugarą nubrūžinu, o prieki jau virbalais virbaluoju  :unsure: ir išvis ar tame yra teisybės?

Mažiau suk galvą :rolleyes: eik megzt. Mašina tik plauką į "vidų" sumezga. Jokių kitokių fokusų nesu pastebėjusi. Nu aišku, ir akys lygios :D

Atsakyti

Norus geriausiai koreguoja galimybės.

Nu ką- panori, nespėji, o tas noras ima ir praeina, arba kada nors  ateina ir jam eilė, jei nepraeina.

Bet tų norų tai ir aš dažnai turiu  keliems gyvenimams.

Atsakyti

su norais tai ir as jungiu mygtuka " na ir kam man TIEK reikia", ale  islenda kitas, kad va tokio, tai dar neturiu .o man reik megztuku pagal nuotaika ir pagal ora DAUG :D

Atsakyti

Katuk, Kaune siūlų fėja gyvena :)

Atsakyti
Šarange, vaisių vakarais nevalgyk. Geriau rytais.
Atsakyti

Šarange, vaisių vakarais nevalgyk. Geriau rytais.

apskritai geriausia valgyt rytais :D  ir dieną. o vakare tik šiek tiek

bet ateis Terezza ir paaiškins jums, kad viskas labai individualu :D

negali žinot, koks ten floros ir faunos sąstatas kiekvienu metu, šiandien ryt, ryte vakare

pvz neseniai išskaičiau, kad jei žmogus valgė mėsą ir metė ją valgyt, kažkokios tai bakterijos jo organizme supyksta, nes jos gi miršta ir pradeda išskirti kažkokius negerus elementus, nuo kurio žmogui sutrinka kokia nors veikla organizmo

Atsakyti

šitą jo, net nuėjau pas kiniečius sagų ieškot :D

radai ka grazaus, nes as tai anksciau ieskojau nieko neradau :oh:

Atsakyti

radai ka grazaus, nes as tai anksciau ieskojau nieko neradau :oh:

nu taip ir yra

Atsakyti

katuk ar pajautei piktųjų alkanųjų bakterijų atakas? :)

uf palakiojau per pietus, turiu kolege su kuria sportuoju tai su ja visai gerai eit vaiksciotis nes einam vienu tempu :) Nu dar su Liniuka gerai būdavo nes irgi beveik vytis reikdavo :D

o paskui paaiškėjo kad čia jinai mane vejasi :D

aš tai nenoriu kad norų sumažėtų, nes būna kad jie visi išnyksta paskui kai sugalvoju kad man tiek nereikia

o nieko nenorėjimo būsena man nepatinka, man patinka norėt

Atsakyti