Sveikos,
bandau vytis, vis galvoju perskaitysiu ir parašysiu, perskaitau, kažkas įlenda į tarpą ir vėl turiu ką skaityti
Limit, vis dar pamenu tavo abu mezginius, ir vis dar pagirti noriu, nu tokie nua A iki Z taisyklingi, nu tas pūkuotas gal kiek taisyklingesnis, tai yra labiau man subalansuotas
Nitės, paaiškinimus, kaip savąjį mėlynąį mezgė, nusipaveikslavau, su viltim, kad kai prireiks tikrai rasiu. Tad jau kaip ir savaime suprantama, kad tikrai patiko, a ne
kažkas lyg dar buvo...
ai apie piešimus. vakar su mergiote buvome dailės pamokoje . Nuvylė. Pirmiausia tai tikriausiai mane, kažkaip tikėjausi, kad įeini į patalpą ir be žodžių aiškų kur esi, o ten kažkaip tuščia, šalta, nežinau, joks įkvėpimas ore nepraskrido. Mažė, nu ką, jai bilik kompanija, bet išėjusi sakė, o kur dažai, o kur teptukai, piešiniai? o ir dėstytoja tokia non contakt man pasirodė. negana to, ji ten būtų pati jauniausia, net trys metai skirtumas. tai tikriausiai žvalgysimės ko kito.
Sakykit, o kaip elgiasi drops baby merinas. pradėjau rakti kepurę, klientė aiškina, kad veržia, kaži ar yra koks šansas, kad po skalbimo padidės?
KGB: šykart net trys - megztinis man, megztinis krikštadukrai + kepurė mažei. Taip praktiškai pas mane nėr buvę, pati savimi negaliu atsistebėti.