a gerai suprantu, kad nertas
katukas šiandien mezga virtualiai.
Tas mėlynas tai panašu, kad nertas.
kokia dekolte
nu, ofisinė teta iš dyko buvimo ir "mezga" sau
realiai tai pagrindinisu darbus apsimėčiau, o kiti labia nespaudžia
Restar, smegenų plovimo paskaitoj buvai
tą woolensis tai dar išsišifravau, o vat tie anie du nu beviltiška aš ane
https://lt.wikipedia.org/wiki/%C5%BDvirblis Soriuks, išdykauju. Nes nu į viską šian kūrybiškai žiūrėt tenka Rašau laiškus visokiems perestukinams dėstytojams...
Katuko specifiniai keliami mezginiai dažniausiai - arba sudėtinga konstrukcija, arba sudėtinga technika . š to dyko buvimo nors mezgimą pasisunkint norisi, ane? katuk, juokauju . Bet tendenciją pastebiu. Tamo matematikės smalsumas, matyt, iššūkių nori. O man labiausiai žiūrsi paprasti dalykai su mažom razinkom.
Šiandien neplanuota iškrovos diena. Gal jau ir iki vakaro badaut. Nors koks ten badas su 3 sausainiais, 1 saldainiu ir 2 obuoliukais (nedickais). Vakarienė tai skani nusimato, nežinau, ar pajėgsiu atsisakyt (kalakutienos kumpeliai kepti rankovėje su keptom bulvėm ir daržovėm).
Restar, matau ;) gal kartais Tecnofer? skani vakarienė nusimato ir aš tokios norėč
Man, kaip matematikei irgi dažnai būna didelis noras išsiaiškinti visokias technikas. Bent jau teoriškai, jei nespėju praktiškai.
O pačios keisčiausios konstrukcijos kojinės, kurias teko megzt, pasirodo irgi sukurtos matematikės dizainerės.
Beje, aprašymas nemokamas.
Koks gražus raštelis
Į paukštuku temą
Kam voratinklio?
Šilinge, aaaa, nu taigi eilinis žvirblys
visai pasigadinau savo markę
Katuko specifiniai keliami mezginiai dažniausiai - arba sudėtinga konstrukcija, arba sudėtinga technika . š to dyko buvimo nors mezgimą pasisunkint norisi, ane? katuk, juokauju . Bet tendenciją pastebiu. Tamo matematikės smalsumas, matyt, iššūkių nori. O man labiausiai žiūrsi paprasti dalykai su mažom razinkom.
Šiandien neplanuota iškrovos diena. Gal jau ir iki vakaro badaut. Nors koks ten badas su 3 sausainiais, 1 saldainiu ir 2 obuoliukais (nedickais). Vakarienė tai skani nusimato, nežinau, ar pajėgsiu atsisakyt (kalakutienos kumpeliai kepti rankovėje su keptom bulvėm ir daržovėm).
tai virtualiai ir realiai mezgami nebūtinai sutampa
o šiaip į paprastus mezginius žiūrėt visai neįdomu
kodėl pusryčių nevalgai
o aš gavau duonos raugo nu tik įdomu, kaip mano dilgėlinis sureaguos