kas ieško, tas randa kartais.
o kaip šitas derinys spalvinis?
Iš principo ruda su turkio dera. Bet čia man kažkaip labai per didelis kontrastas. Nesijungia tarpusavy...
Iš principo ruda su turkio dera. Bet čia man kažkaip labai per didelis kontrastas. Nesijungia tarpusavy...
nes turkis per šviesus. arba šokoladas per tamsus
čia šiaip galėtų būti ir Soli-sol sprendimas
pas tą mezgėją va šitą radau, visai miela
Liniuka nu vat neturiu tokio ruzavo siulo.ideciau 😉
labiausiai tai dera blizgančios pėdkelnės.....
Frekė kažkada kažką miksavo tamsesnio turkio ir tamsiai rudos,tai labai dailiai atrodė.bet ta turkio nebuvo tokia sintetinė,o tamsesnė,tirštesnė
Sveikos
labas rytas
vakar gaminau vieną daiktą, ale bet kažkodėl išvada, kad kažkokia kreivarankė.... nu reik pasitreniruot musėt. ir blyn pasiklaust viešai ne visai galiu
Katuk, jei reikia kokių žinių apie mergaitę, rašyk man, per až paklausiu. Taip padėjau ne vienai jau
Dar savo klausimą kartoju, gal kas bandė, ar verta bandyt?
Labas Turiu klausimą. Atsimenu kažkada senai siuntėtės kiniečių kaukes pėdoms, nuo kurių nusilupa suragėjęs kulnų sluoksnis. Lygtai[b][/b] Lace organizavo pirkimą. Tai ar patiko, ar pasiteisinęs reikalas, ar verta pabandyt atsisiųst?
Jo tamsesnė turkio būtų gražiau.
Vakar piešiau tulžį
Sveikos
Katuk, jei reikia kokių žinių apie mergaitę, rašyk man, per až paklausiu. Taip padėjau ne vienai jau
man reik techninių žinių kaip tai padaryti kitu atveju apsitarčiau sektoj, bet daba negaliu, bo išsiduosiu iškart. eisiu youtubės klausti