Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jo ko gero jautri cukraus svyravimams, bet tai ne tik rankų drebėjimais o pirma tai skrandis pradeda urgzt :) nu ne taip kad nepatogu prieš aplinkinius bet jausmas itin nemalonus :)

dėl megztuko pasidemonstravimo tai gal tokiu atveju geriau neužsegtą demonstruot, nes gi per susegimą žiojasi paprastai toj vietoj katros moteros mažint ne itin nori :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 sausio 2017 - 09:53

ai, nu jei reikia pasidemonstruot sektai megztuką ir nenori, kad komentuotų besiskečiantį užsegimą, tai gal užtenka ir pietų pora kart nepavalgyt :D 

Gal užtektų tiesiog pilvą įtraukt :lol:

Atsakyti

Nite tada šypsotis nuotraukoj nesigaus :D

Atsakyti

nu ir krūtukai tada dar praskečia labiau :D

galima aišku, megztuko neužsegti tiesiog...

Atsakyti

kas čia buvo :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 24 sausio 2017 - 09:59

Visai nepavalgyt ir aš negaliu, nors nei rankos dreba, nei alpstu, tiesiog organizmas labai aktyviai ir garsiai reikalauja maisto, galiu nepavalgyt tik jei nėra maisto arba labai užsiėmusi esu. :D Bet mažiau pavalgyt, "skysčiau" ar pan, tai labai puikiai pasijaučia būtent ties liemeniu, dėl fotosesijos, ar kokio baliaus, kad suknelė gražiau gultų, pakaktų :D

Vakar vakare suvalgiau mandarinų ir bananą ir taip blogai jaučiausi, kaip nėščia, net nesupratau nuo ko, apkaltinau bananą, nes mandarinus dažnai valgau ir taip niekad nesijaučiau...  :hmm: 

Atsakyti

Kapseika, nemezgus skirtingais būdais mocheros viename daiGte, tik žinau, kad mašina mezgant mochera labai "išeina" į plotį...  :hmm: 

bRIC_002_medium2.jpg

WW-Teal-Appeal_medium.jpgiipsrv_fcgi_medium2.jpgmidwinter_13_medium2.jpgIMG_3477_-_Copy_medium2.JPGDSC02982_medium2.JPGOLY03541_s_medium2.jpgOLY01999_s_medium2.jpgIMG_1293c_medium2.jpgIMG_1282_medium2.jpg

Atsakyti

šarange nuo vaisių vakare gali pūsti pilvą, kodėl vakare nežinau man pvz visada nuo vakarinių pučia o ryte irgi pasitaiko bet vakare šitie procesai suaktyvėja :) gal po visos dienos valgymų ar kaip...

Atsakyti

šitą jo, net nuėjau pas kiniečius sagų ieškot :D

Atsakyti

Labas, grįžtu namo...

Aš kaip ir Šarangė vakar suklydau vėliau pavalgydama, pasidariau tuno, virto kiaušinio, pomidoriukų, juodų alyvuogių ir krapukų lėkštę, taip skaniai valgiau, ir matyt tas tunas man netiko, trenkė per galvą, o paskui kartumas burnoje atsirado, matyt nuo tuno aliejaus, nors jį nuspaudžiau, feee, net nesinori prisiminti, šiandien dar kartumas laikosi...

Prie mezginio neprisėdau visą savaitgalį, vakarus aukojau dičkei, permečiau jos rašytus referatus, varė mergina iki 2 nakties, šiandien 4 egzus laiko...Tai...

Sveikatos sergantiems :4u: Skaičiau daug diskusijų apie ligonines, baisu gulėti su neišgydoma liga, o daugiau vieni niekai, svarbu pasveikti ir vėl grįžti į savo namelius.

Nors šiaip esu mačiusi visko, ir gydytojų "dzin" režimo, kai maldauji, kad darytų kažką tavo vaikui, tik iš sesučių sužinai, kad yra toks profesorius, o palatos gydytojas tyli, kai situacija labai bloga...Va tada pikta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 sausio 2017 - 10:26
Medicinos sistemoje kaip ir daugumoj valdiškų sričių tikrai daug betvarkės. Viskas įsišakniję nuo pat aukščiausių viršūnėlių ir kol visuomenė tą toleruoja, tol niekas nesikeis. Kol seselė uždirbs 4 kartus mažiau už manikiūrininkę, kokio atsidavimo darbui mes iš jos galime reikalauti.
Atsakyti

Aš turiu skaudžios patirties, bet nebesinori vėl gtrįžti į tuos prisiminimus.

Niu siūlų dabar turėsiu, reikės tik megzti :yahoo:

Atsakyti