Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, kas keisčiausia ir man labai patiko, autorė pati neprisimena, ką parašė :D Ji buvo informuota, kad bus skaitoma ištrauka iš vienos jos knygos. Tai ta proga ji ją vėl atsivertė ir skaitė kaip ne savo, nustebus, kad taip neblogai parašyta :D

Atsakyti

Ristina, gal šitas pagaliau sau? Tau labai tinka ir gražiai atrodo :wub:

Rasytei :4u: :4u: :4u:

 

KGB, tik vienas mezginys, labai džiaugiuosi kad nors tas vienas būna :D Nu sakiau kai jau swapas bus užbaigtas, būtinai sau ką nors bandysiu nusimegzti, ačiū, Nite už paaiškinimą, net ir aš beveik supratau :4u: :)

 

O Donstop, visai nebepasirodo, kur gi ta turbo moteris?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 13 lapkričio 2017 - 16:06

Jei kam patinka emociškai sunkūs dalykai, tai galiu rekomenduot serialą Top of the lake. Pirmas sezonas apie pedofiliją, antras apie prostituciją ir surogatinę motinystę. 

Diną esu perskaičius, Septintą susitikimą irgi ir dar kažkokią šios autorės knygą. Bet kaip man faina nieko neprisimenu galiu skaityt iš naujo :D

Taip kaip Nitė nupasakojo mezgiau savo pilką kašmyrinį su trim pynėm. 

na, tie sunkūs dalykai dar būna labai skirtingai pateikiami. reiks pažiūrėt, kas čia per serialas. jei panašiai kaip Black Mirror, tai gal visai ir nieko.

Svetimšalė man toks gana paviršutinis, nors kai kurios, ypač individualios prievartos scenos tai jo, nu tokios sukrečiančios

Limit, čia tai geras :D  pati neprisimena, ką parašė

Atsakyti

A jo, mano žalias su trim pynėm ant pilvo irgi kaip Nitės megztas. tik vat matyt siūlas per sunkus, net ne tai kad sunkus, gal per storas :D  tai trūksta gražaus kritimo. mezgiau iš Anykščių medvilnės, bet spėju, viena gija reikėjo mažiau dėt

Atsakyti

Nite, ačiūūūūūūūū ir man kaip Nuoširdukui net aišku pasidarė :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: .

Liniuka, o mes matėm tavo kačmyrinį su trim pynėm? Paroooo da sykį :bigsmile: :bigsmile: . Turiu Olaivos kačmyro, ar tu irgi iš jo mezgei? Kiek siūlų dėjai?

Atsakyti

aš į pirtį važiuosiu,jeigu ten man Šarangė pagamins 4 bumbulus kepurėms.Viskas jos valioje  :))

Tai gal Šarangė gali kursus padaryt - kol tuos 4 pagamins, visos išmoksim, jei tik negamins kur slapta. :)

 

Aš mėgstu turėt vieną mezginį. Nors kartais, jei kokį vieną didelį mezgu, būna, kad prireikus dar kokius smulkesnius tuo pačiu laiku numezgu. Tai gaunasi 2 vienu metu, gal kada ir trys buvo, bet iš emės, tai labai retai.

 

Visokių nukritusiai pečiais nelabai mėgstu, tai nelabai gilinausi, kaip ten mezgė Nite. Nors ant jos tai tikrai gerai atrado, gal reikia pagalvoti ir apie tokius mezginius. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 lapkričio 2017 - 16:22

AŠ irgi taip kai NItė mezgu, gal tik ne tiek daug platinu.

Atsakyti

Ristina, gal šitas pagaliau sau? Tau labai tinka ir gražiai atrodo :wub:


Nea :rolleyes:  ne mano.

Pastebiu jau ne pirmą kartą, kad man tinka žaliai mėlyni atspalviai :blink: bet aš jų pakęst negaliu :D

Tai kų daryt?? Būt negražiai?? :D nes raudona man smegenyse įrašyta  :lol: 

Atsakyti

Aciu uz balionus ir palaikyma :4u:  I vakara ju labai reik, nes skausmas paumejo. Apsilankiau snd pas stomatologa, bet kadangi tik pusvalandi laisva turejo, tai tik foto abieju dantu padare ir sudare plana, kiek man tas malonumas pakainuos :unsure: Ryt tvarkys priekini, ta labiausiai skauda ir del jo negaliu valgyt.

Restar, skaiciavau kaip man cia pigiau prasisukus, i lt jei grizt su skaudanciais, tai ilgai uztruktu viesnage, o dabar sau to leisti negaliu. Tai turbut sakysiu, kad priekini sutvarkytu, o kita tik , kad isvalytu (blogai uzplombuotos saknys, foto akivaizdiai matesi, kad palikti tarpai :blink: ) ir tada po nauju skrisiu i lt. Karta jau taip dariau su kitu kruminiu, norgei isvale, veliau uzplombavo lt.

Kai sitaip skauda - galvoju apie protezus.. issiemei, uzmerkei ir ramu :hmm: :D

Ristina, tikrai labai daili spalva ir megztukas, patinka man tokie ilgoki ir laisvi :)

Siuo metu ant virbalu du mezginiai.. nevykelis bloomsburry (ilsisi ant komodos) ir atostoginis tysalas :D

Atsakyti

Ristina, man graži tavo tunika ir spalvą labai gerą kompiuteris rodo. Ir ant tavęs niekaip nepasakytum, kad su skeltuku, kas man gražiau, nei su. Po gerų dviejų mėn.tampymosi šiandien gavom vedėją darbe. :) Apie tą rašytoją, kur čia aptarinėjat nebuvau net girdėjus. Iš švedų autorių eau skaičius Mergina su drakono tatuiruote  ir kitas dvi dalistęsinį ir dar K. Alvtegen Dingusi, tai irgi man tokios tamsokos slegiančios pasirodė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 lapkričio 2017 - 19:24

Skandinavų kūryba man :super: tiek filmai, tiek knygos. Neslegia manęs. Jo Nesbo knygos -  superinės.
Net ir mezgimo raštai :super:

Skeltukai :D
Priedas  002.JPG   278,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ant tavęs ir su skeltukais gerai atrodo. :super: Tokia lieknutė čia.

Atsakyti