Pirkau Septintas susitikimas, vienintelė turbūt su optimistine pabaiga. Dabar laukiu Dinos tęsinio, ketvirtos knygos, paskaitė ištrauką, suintrigavo.
...kad dėl rašto 3x3......
Ne 3x3
Dinos bus ketvirta knyga? Suintrigavo.
katuk, filmas I am Dina, lietuviškai garsintas, pagal tą pačią populiariausią knygą Dinos knyga. Po susitikimo toj pačioj teatro salėj rodė.
reiktų pažiūrėt, knyga tai man savu laiku labia gilų įspūdį paliko. be tai spėju daug lėmė pačio Wassmo rašymo stilius, ką filme gali sunkoka būt perteikt
qqte, tai jeigu tai liestų tik mane vieną, tai viskas kaip ir aišku, nu bet kviečiama tai šeima dažniausia, vat čia dar reik ir šeimyną apdirbt. spėju , gresia ilgi nekalbadieniai
tiesiog buvau pamiršusi, kad būtnet tą dieną gimtadienis, ir kiekvienais metais mes dalyvaujam, nu nes gana glaudžiai bendraujam su ta šeima. blyn, kaip čia taip. pernai, prisiminiau panašiai buvo, tik dar priedo pora ne visai linksmų priežasčių buvo...
aha, ketvirta Dinos? pro čto?
reiktų pažiūrėt, knyga tai man savu laiku labia gilų įspūdį paliko. be tai spėju daug lėmė pačio Wassmo rašymo stilius, ką filme gali sunkoka būt perteikt
Wassmo moteris.
Skaiciau visas knygas. Labai patiko
Wassmo moteris.
Skaiciau visas knygas. Labai patiko
nu rašytojas, kaip ir aktorius, mokslininkas, mokytojas sakyęiau belytis
žinojau, kad moteris, bet mane Limit pats pirmas postas kažkaip supainiojo, nors ir nebuvo paminėta lyties. rašė: buvau pasimatyme...
aš į pirtį važiuosiu,jeigu ten man Šarangė pagamins 4 bumbulus kepurėms.Viskas jos valioje )
aš į pirtį važiuosiu,jeigu ten man Šarangė pagamins 4 bumbulus kepurėms.Viskas jos valioje )
masterklas'o vienam neužteks?
iš pradžių galvojau, kad tuo brioche metodu megztas, bet patyrinėjus supratau, kad ne. kaip jis ten vadinas, tas kvadračiukais...
nu rašytojas, kaip ir aktorius, mokslininkas, mokytojas sakyęiau belytis
žinojau, kad moteris, bet mane Limit pats pirmas postas kažkaip supainiojo, nors ir nebuvo paminėta lyties. rašė: buvau pasimatyme...
Siais laikas jau i pasimatymus eina vyrai su vyrais, moteris su moterim
masterklas'o vienam neužteks?
ne,4 vnt. dėl vieno neapsimoka man važiuoti