Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, Rasytei tai 100  :4u:  :4u:  :4u: , nei patart, nei padėt... tik užjaust belieka...

KGB: Šiaip ant virbalų visada būdavo vienas, bet būna ant virbalų vienas ir be virbalų vienas kitas, t.y. nuo mašinos nuimti ir siuvimo laukiantys :D O šiuo metu tai išvis yra du ant virbalų vienas jau be virbalų, bet nebaigtas ir tuoj bus dar mašininių...  :oh: 

Ristina, kaip keista, kad be skeltukų, atrodo kaip kitas megztinis, užsiuvai, ar tik vienas? :hmm: Gal ne tokio gylio, bet man patiktų skeltai... Kirpykla kaip kirpykla, bet jau veide tokia mezginių našta.... kaip mano Kukulio veide savaitgalį buvo užgulus metų našta  :D 

Pirties laukiu, bet dar visai nesiruošiu, nei suknelės, nei rožių, nei meniu...  :D Tik vakar MB pasakiau, kad sektos jubiliejinis sąskrydis bus pirty :D

Atsakyti

Šarange, neužsiūta :D tik nesimato ant manęs.

Sunki ta "pakabos" dalia :huh2: jau labai labai nemėgstu ant save rodyt :oh: tai vis išlenda veidelio atspindžiai.

Atsakyti

Labas

KGB: siuo metu turiu tris mezginius.

Swapas, kiseneta ir dar Luko pledo dalys......

Patinka tureti viena mezgini vienu metu.

Atsakyti

pas man dazniausiai  vienas mezginys ant virbalu. bet  tokiu nubruzintu be virbalu tai turiu ... tyyyyyyyngiu siut

Atsakyti

vienas ir tik vienas. mezginys. einamasis.

nu nes jeigu per metus vos ne vos du kokius išgimdau, tai kažkaip visa tokia perspektyva neviliojanti :D

o be to, sunkiai man sekasi persiorientuoti iš vieno rašto į kitą ar panašiai

turiu numestukų keletą

o apie pirtį.... .tai sėdžiu ir nagus graužiu, kad tik giminietis nepakviestų į gimtadienį tą savaitgalį.  bo nes giminės gali ir nesuprasti tokios priežasties svarbios....

Atsakyti

Labas dienas,

KGB: turiu šiuo metu 3 mezginius ant virbalų. Tiksliau du ant virbalų ir vieną su vąšeliu  :) 

O minty turiu oho kiek :D

Rasyte, tau didžiausias baliončikas  :4u:  O liniukos komentaras be nuskausminamųjų brrr.... kaip nuskambėjo  :bijau2: 

Šeštadienį buvau pasimatyme su Wassmo. Labai patiko, net nesitikėjau  :) Toks malonus vakaras. Tik filmo žiūrėjimui pavėlavom į salę, tai teko ant laiptelių pasėdėt, užpakalis nutirpo :D

Įsigijau ir knygą, ir parašą į ją, laukia skaitymo malonumas  :wub: 

Labai nelaukiu subjurusių orų, šlapdribų ir apšalusių mašinos langų :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labos :4u:

Ristin, fainas tavo nenusakomasis :D Šiuo momentu skeltukai ir liemenės man taip gražu :wub: . Dukra turi, tai pasidžiaugiu kad gražiai atrodo, man atrodo kad jai net ūgio prideda, nors ir taip nėr iš tų mažiukių.

Pas mane tai kaip pas Katuką, vienas mezginys, nes nu su mano tempais :rolleyes: . Da kartais riešinės kokios užšoka arba kaip dabar neriu mažas gėlytes levandų maišeliams į mokyklos kalėdinę mugę. Dukros auklėtoja taip atsargiai :D pasiteiravo ar mama levandas augino,  sako joooo, ar nukirpo,  sako jooooo, gaaal maišelių kaldėdoms buuuus, dukra sako gaaaal :D teko raitotis rankoves ir imt į rankas vašelį :D .

Nite, liuks tavo megztelis :bigsmile: pasakyk kaip darei pečius ir pažastis pačio megztinio. Kad rankovės dešrelės principo, tiesios tai supratau, o kaip taip gražiai gavos pečiai ir pažastys kad maišiukų nėr? Tarsi nulaidyti iš abiejų mezginio pusių būtų :bigsmile: O kaip yr iš tikro?

Rasyt užjaučiu dėl dantų :4u: . Man jau pustunelis gale šviečia :D  , penktadienį nusiėmiau antspaudus silikoninei kapai, po pusantrų, poros metų  liks pora implantų. Vyras irgi baiginėja. Tad puikiai suprantu kainą kainelę :oh: . Apie atostogas tik pasvajot dabar galim :( .Ačiū dievui kad nei man nei jam neskaudantys buvo. 

Atsakyti

Limit, o koks filmas? man Wassmo knygos patinka, jei apie tą patį kalbam :D

Ristinos mezginio nepagyriau. šiaip man pati idėja labai faina, bet kažkas ne to su kaklu :hmm:  ir net nesuprantu kas. lyg ir per aukštas, o gal pats išėmimas per aukštai prasideda, nu bet vat kažkaip lyg ir kaimietiškai gavos. o tokių iškirpimų šoninių tai man norisi senokai, kaip pas tą manekenę. o vat pas Ristiną jau per maži :D

ir dar nepakomentuotas Nitės mezignys liko. nu bet kad ką ten komentuot. megztinis gavosi labai nešiojamas, spalva neaiški, o vat pats siūlų rūšių derinimas tai beveik Nitės individualus bruožas :D  kažkipa kiek pamenu, ji vis priporuoja visokių rūšių, iš vienos megzt jau neįdomu :D

Atsakyti

Ristinos mezginio nepagyriau. šiaip man pati idėja labai faina, bet kažkas ne to su kaklu :hmm:  ir net nesuprantu kas. lyg ir per aukštas, o gal pats išėmimas per aukštai prasideda, nu bet vat kažkaip lyg ir kaimietiškai gavos. o tokių iškirpimų šoninių tai man norisi senokai, kaip pas tą manekenę. o vat pas Ristiną jau per maži :D

ir dar nepakomentuotas Nitės mezignys liko. nu bet kad ką ten komentuot. megztinis gavosi labai nešiojamas, spalva neaiški, o vat pats siūlų rūšių derinimas tai beveik Nitės individualus bruožas :D  kažkipa kiek pamenu, ji vis priporuoja visokių rūšių, iš vienos megzt jau neįdomu :D

:sutinku:  Nemokėjau įvardinti ir net nesupratau kodėl, kažkaip pirma mintis šovusi į galvą buvo, kad dėl rašto 3x3 ar paties kaklo tipažo, bet toks naminis golfukas pasirodė, dėl to ir skeltų pasigedau :D

:sutinku: Pamiršau ir aš Nitę, pritariu, nėr labai ką komentuot, tiesiog puikus praktiškas nitiškas megztukas :D

Atsakyti

katuk, filmas I am Dina, lietuviškai garsintas, pagal tą pačią populiariausią knygą Dinos knyga. Po susitikimo toj pačioj teatro salėj rodė.

Atsakyti

katuk, filmas I am Dina, lietuviškai garsintas, pagal tą pačią populiariausią knygą Dinos knyga. Po susitikimo toj pačioj teatro salėj rodė.

O kokią knygą pirkai? Kokia labiausiai patikus?

Atsakyti

katuk nu nebūtina giminiečiui labai aiškiai išdėstyt dėl kokių priežasčių atsisakai, pasakai kad negali, turi rimtą susitikimą suplanuotą pusę metų į priekį ir tiek

esmė ko tu pati nori

KGB apie mezginių kiekį sunku atsakyt

esu pradėjus šiuo metu 4 žieminius projektus virbalais, 3 sau vienas vaikiui, planuoju juos užbaigt viskas man patinka.

dar vienas yra vašeliu neižieminis nei vasarinis, neriu tašiuką susidėt mezginiui ar siūlams iš siūlų likučių ir dar pradėta vasarinė suknelė vašeliui ir bliuskelė virbalais. tuos nustūmiau pavasariop

patinkabet mezgu tai vieną ir kol jo neužbaigsiu kitų nemegsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 lapkričio 2017 - 13:50