Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, aš saviškei pirkau kepurę. Gal ir tiktų pernykštė, bet striukę pakeitėm, spalviškai netinka. Be kepurės šįkart netikėtai likau aš - pernai saviškę išskalbiau ir sumažinau iki naujagimio dydžio  :oh: 

Atsakyti

Maniskis kepure du metus nesiojo. Moraliskai paseno. Bet jau turi nauja. Reik tik kaklasildzio

Atsakyti

Sveikos :)

užbėgu paskaitau, kartais tik kas kelias dienas, pasigrožiu Jūsų dailiais mezginiais :) Visi gražūs, dailūs ir norėtini...

Paatostogavau, galvojau paswapinsiu atostogų metu, bet kažkaip sunkiai sekėsi. Patinginiavau.... Ir grįžusi po atostogų darbuose užklupo netikėtų darbų, tai tokia įtempta savaitė praėjo, sunkiai atsigaunu, galva kaip suspausta :( O galvojau bus tų sąskaitų, kaip nors susikaupsiu susivesiu, pasivysiu ir viskas bus gerai, bet yra kaip yra.... :)

Su swapu sunkiai sekasi :( yra dar laiko, teks kažkaip suspėti. Antra dalis kaip ir paruošta, bet pagrindinė sunkiai einasi :( tikiuosi nenuvilsiu savo mergaitės :)

Mus kepurėmis, šalikais ir pirštinėmis aprūpina močiutė. Kartais ir nusiperkame, užtenka tų pačių porai metų, bet močiutė atnaujina garderobus :D

Noriu kišenėtosios, pačiai tikriausiai nelabai išeitu nusimegzti :D bet aš tikiuosi su Ristinos pagalba ją turėsiu :)

Atsakyti

kaip  gerai, kad savaitgali nekalbios . sode salia peciaus alpkas megzdama , nebuvau prisijungus :)

Atsakyti

Labos

Tikrai nekalbios, nėr ką skaityt su pusryčiais :D

Kepurė baigta, liko skalbt ir rodyt. Šiandien didelis darbas laukia - vasarinius drabužius supakuot ir žieminius ištraukt  :unsure: Pats tas po ligos, kai planetos sukasi  :unsure: Nu bet užtat jau geriau, gyvensiu  :bigsmile: 

Atsakyti

Labas

As swapinu visa diena :)

Lietuti man baisu skaityti atrodo tu visada sergi :(

Atsakyti

Ai, koks gi gali būti kalbumas - tarp skalbinių krūvų, šluotų, puodų ir dar netgi mezginių? 

Siuvu. Prisipažįstu, kad esu beviltiška - numegzti tai baika, o tada numetu nesusiūtą netibotam laikui. Todėl gi dažniausiai ir renkuosi besiūlį mezgimą ratu (nes gi numezgus jau lieka tik siūlgalius suslėpti), o šiandieninis pasiryžimas įveikti siūles man pačiai kaip žygdarbis atrodo  :D Didesnė pusė JAU įveikta  :yahoo:

Atsakyti

Aš irgi vis sukuosi kaip voverė tarp nesibaigiančių darbų. Reikia ne tik pačiai nemažai ką nuveikt, bet dar ir vyrą prižiūrėt, kad padarytų, ką reikia, atlaisvint tam tikrus kampus, nes jis mėgėjas kažką pradėt, apkraut visus namus ir ilsėtis, žaist ir pan. Šeštadienį buvau ekskursijoje po Vilniaus senamiestį, žydų tematika. Buvo įdomių naujienų, nors nemažai ir žinojau. Bet daugiau niekada neisiu į ekskursijas tokiu metų laiku...

Swape reikia pereiti prie kito rašto ir .. šakutės, nesigauna. Čia priedas rpei to, kad iškalbta dalis mezginio visai nebesižiūri. O razinka - mažė ne iki galo dar buvo išsveikus, ir vėl sloguoja ir kosėja baisiai. O aš  3 dienas ničniekaip negaliu dirbt iš namų, nes susitikimai, seminarai, MRT... Gal vyras biuletenį pasiims, jeigu ką... Prisiminiau, kad inhaliatorių turim pagaliau. Praradau kvalifikaciją gydyt vaikus ir save, kai retokai tos ligos užpuola. O šį rudenį ėmė kažkaip dažnėt. Lieknėjimas ne į sveikatą :), pasijuoksiu pati iš savęs.... Eisiu, dar bandysiu tą raštą įveikti... Jeigu nepavysk, liks planas B, kuris nedžiugina, bet ką dabar...

Atsakyti

apie kepures: aš kasmet mėgstu atsinaujinti,tad vaikams ir sau privalu po naują turėti :) šiemet,panašu,aš dvi naujas turėsiu,nes nužiūrėjau žEUrEI gražų kailinį pomponą ♡

Atsakyti

Ir kur tu jį nužiūrėjai?

O atsinaujinimas atsinaujinimu. Bet tai kad norisi naujos, dar nereiškia, kad nėra ką užsidėt orui atšalus. :) Ar čiakaip su pilna spinta ir nebuvimu kuo rengtis?

Atsakyti

Labas

As swapinu visa diena :)

Lietuti man baisu skaityti atrodo tu visada sergi :(

Ačiū už rūpestį  :4u: Sergu retai, man tik galvą visada skauda. Šįkart kažkokią labai piktą virusinę infekciją pagavau. Pikta, kad aplinkiniai nesisaugo ir paskui pilna visur sergančių. Pvz. labai daug gatvėj su maikėm su trumpom rankovėm... prie +8  :bash: Arba vakar mačiau merginą vaikštinėjančią su trikotažine suknele ir nuogais pečiais ir puse nugaros nuoga... prie tų pačių +8  :bash: O paskui krenkšdami eina į darbą, parduotuves ir t.t. Pas mus juk nėra biuletenių - turi tam tikrą dienų skaičių per metus ir tik tavo asmeninis reikalas dėl kokios priežasties - atostogų ar ligos. Uf. Pabumbėjau. Baigiau  :blush-anim-cl: Taika ir ramybė

Atsakyti

Labas, pasiilgtosios :4u:

Vis gi, nuo trečiadienio ėmiau nedarbingumą, bandžiau 2 dienas suktis, bet širdis namie su ligoniuku, neįmanoma buvo dirbti.

Dar antradienio vėlų vakarą vyras savo tėvuką skubiai vežė į Klaipėdos Jūrininkų ligoninę, galvojom gal nieko baisaus, bet atlikus tyrimus, ruošiamas sudėtingai širdies šuntavimo operacijai...Matyt ta žinia paveikė mane, 3 dienas nerandu namie ramybės, kažkoks panikos kirminiukas gražia, nežinau net ką įkalti, kad aprimčiau.

Mačiau labai dailių megztukų: Kapseikos gražuolis su cinkeliu :wub:, Limit abu gražūs ir įdomios konstrukcijos, šiuolaikiški :wub: Nituko megztuko spalva kaip ir nenustebino, bet megztinukas ypač dailus, įdomiai sugalvotas, tinka :wub: 

Gal dar ką užmiršau, nes negalėjau atsakymo parašyt per naminį kompą, dabar tik per kitą programą leido.

Swapas juda, ar nenuvils, nežinau, stengiuosi daryti iš širdies, nes rūpi mano mergaitė :wub:

Kas dar? Toks etapas, kai norisi daryti kuo daugiau gerų darbų, nesivelti į kvailas intrigas, gyventi širdimi. Va išsiunčiau ankstukams kojinyčių dėžutę su palinkėjimais, ir jau atrodo širdyje smagiau.

Ryt grįžtu į darbą, tikiuosi viskas stos į vėžes. Tyrimai visi geri, (HG net 149, tai čia kaip vyro), cholesterolis norma, LOR nuramino. Tik vidinės ramybės trūksta :4u:

Atsakyti