Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos merginos. Abelo, ačiū tau, kad nepatingi taip išsamiai paaiškint medicininių dalykų suprantamai. Tu mūsų sektos daktaras Ozas nu arba tas Unikauskas berods. Ir palyginimai pas tave superiniai, ypač apie tuos plėšikus. Vakar išsukau savo kašmyrinį mezginį, nu nerealiai gražus raštas tam siūlui. Tik gal dar kelis kg numest reikėtų, nes toks tik tik gavosi. O jau kaip sagos subrange... Visiškai nieko mandro ir po 80 ct. Litais irgi panašiai buvo.<br />

kas tas yr keli kg.... pietų nepavalgai du kart ir kg nėra.

o sagos tai jo...... pirkau neseniai dukrai, reikėjo 8, tai kažkaip kol vienos kaina buvo tai dar dar, bet kai už rinkinuką suskaičiavau beveik 10 eurų :blink: tai kąžinau. audinys tam sarafanui pigiau kainavo....

teks kooperuotis ir siųstis iš kiniečių :D

Atsakyti

Labas rytas,

Pakalbėjom vakar apie daigus tai užsimaniau jau sėt kažką.... Gal dar per anksti?  :hmm: 

Atsakyti

o tie nauji tai nebent iš įdomumo, nes atrodo tai kažkaip ne taip

Apie kuriuos tu čia?

O sagų kainos tai tikrai, ir iš vis visų siuvimo reikmenų. Kadangi daug metų rankdarbiauju, vis tenka kažką nusipirkti, tai vis tiek kažkokios kainų ribos galvoje likę. Paskutiniu metu tiesiog apstulbstu pamačius paprasčiausio užtrauktuko ar sagos kainą. Prisimenu 2 litus kainuodavo jau tikrai tokios mandros sagos - įdomiau dekoruotos, didelės, o dabar už 60 euro centų nebelabai iš vis rasi, nebent kokias paprastas mažytes.

Dar prisimenu, kad tokius plastmasinius žiedelius buvau pirkus,kai kažkada romanetę siuvausi, tai jie ten po kelis centus kainavo. Dabar paklausiau siuvimo reikmenyse -sako 50 ct. Tai dar net perklausiau, ar vienetas, galvoju, gal pakuotė kokia nors, bet pasirodo vienetas.

Atsakyti

ne nu Katuk, kaip susakai, kelis lkart pietų nepavalgai ir "kas tas yra"

man pvz ir vieną kartą pietų nepavalgyt kažkas neįmanomo atrodo :)

Atsakyti
Katuk, nu kai gerai būtų, kad pora nepavalgymų minus kilą duotų...
Atsakyti

ne nu Katuk, kaip susakai, kelis lkart pietų nepavalgai ir "kas tas yra"

man pvz ir vieną kartą pietų nepavalgyt kažkas neįmanomo atrodo :)

gal dėl sveikatos, kai pvz cukraus kiekis šokinėja ar panašiai, bet man tai dažnai taip būna, kad kai kokie nors darbai užpuola, reikalai ar panašiai, tai ir neišeina pavalgyt. o jei pora dienų taip, tai tik bac ir svarstyklės -1 parodo.

aišku, jei vėl gerai pavalgai, atgal grįžta :D

bet tai man užtenka MĖ :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos, 

pas mus irgi sagos pakainuoja, vakar kaip tik vienos reikėjo, gerai, kad kitas šešias turėjau, tai ta viena 1,35. 

o dabar mezgiminis klausimas, nežinau ar kur girdėjau ar sapnavau, kad bruolinis mocheros sumezgimas skiriasi nuo virbalinio , jei teisybė, tai tikriausiai nelabai gausis, kad nugarą nubrūžinu, o prieki jau virbalais virbaluoju  :unsure: ir išvis ar tame yra teisybės?

Atsakyti

Katuk, bet juk tai nera numestas svoris. Tik issivales zarnynas. Kad is tikro nudeginti kilograma kuno svorio reikia kur kas daugiau paaukoti, nei pora papietavimu.

Atsakyti

Nu biski daugiau judėjimo ir biski MĖ veikia, bet bent jau aš negaliu praleist valgymo, o apie tai kai žmonės sako užmiršau pavalgyt nu tai man mistika kažkokia, ne tik dėl sveikatos aišku praleidus valgymą ne dėl užmiršimo jo prasideda silpnumai rankų drebėjimai ir t.t. bet užmiršt tokį reikalą..nu kaip mūsų viršininkas sako vojna vojnoj a obet po rospisaniju :D

Atsakyti

Matyt esi labai jautri cukraus kiekiui kraujyje. As to visiskai nejauciu. Kuo ramiausiai galiu isbuti nevalgius para ar dvi, ir jokio silpnumo ar ranku drebejimo nera. O va mano sesuo kaip ir tu - tik ilgiau nepavalgo ir rankos dreba.

Atsakyti

Katuk, bet juk tai nera numestas svoris. Tik issivales zarnynas. Kad is tikro nudeginti kilograma kuno svorio reikia kur kas daugiau paaukoti, nei pora papietavimu.

oj, šita tema tai tingiu diskutuot....

qqte, man rankos nedreba ir silpnumai neima, jei neapietauju. man tik labai garsiai pilvas reikalauju ko nors :D net gėda kartais būna

Atsakyti

ai, nu jei reikia pasidemonstruot sektai megztuką ir nenori, kad komentuotų besiskečiantį užsegimą, tai gal užtenka ir pietų pora kart nepavalgyt :D 

Atsakyti