katuk ir nemegsi iš principo ar megsi tik lenktynėse nedalyvausi?
nemegsiu
nu nes gal ir norėčiau, bet kad joptararai
jau net baisu pasisakyt, kad laiko neturiu, tuoj pasipils pamokymai
katuk ir nemegsi iš principo ar megsi tik lenktynėse nedalyvausi?
o kam du automobiliai?tiesiog vairuotojo pareigas vyrui perleistum ir tiek
na, toks reikalas psichologinis yr. reiktų laiko priprast prie prikausomybės. ar nepriklausomybės, kaip čia pasakius.
o ir šiaip, daug visokių niuansų smulkių, kuriuos aš įsivaizduoju, bet tingiu pasakot daba
ai katuk žinok ir aš laiko neturiu
jei ką
anksčiau turėdavau o dabar anksti miegot einu 9 jau čiūčia liūlia, padėti mezginiai, tai geriausiu atveju tarpe nuo 7 pamegzt galiu prie visų kitų reikalų
bet užtatai išsimiegu
ai nu gerai kartais turiu porą valandų, kai negaminu pilnų puodų, namus MB dažniausiai vakarais tvarko ir dar su vaiku bovyjasi
nemegsiu
nu nes gal ir norėčiau, bet kad joptararai
jau net baisu pasisakyt, kad laiko neturiu, tuoj pasipils pamokymai
Taigi kito gyvenimą visad lengviau gyvent, t.y. žinai kaip svetimas problemas spręst tam teises, anam pūteklį ir vysks
Ne namų ir ne mezgimo vakaras man
Einu qqutės pėdom - į tėvų susirinkimą
Taigi kito gyvenimą visad lengviau gyvent, t.y. žinai kaip svetimas problemas spręst tam teises, anam pūteklį ir vysks
Va tai tau.... cia irgi pats musa? 😋😊🤔😎 tas ponios kandumas neuzsleptos patycios? Praignoruok jei nepatinka😎
Katuk ne puliams o B + grupei. Gi rasiau bjauri boba.
Kad jau nesiseka, tai nesiseka šiandien - per pietus ėjau siūlų, parduotuvės neradau, po darbo ėjau į siuvimo reikmenis, tai tie pasirodo iki 5 dirba, o aš lygiai 5 buvau prie durų Na guodžiuosi tuo kad bent nuėjau pėsčia nemažai, vis į naudą.
Freke, pagalvojau, jei giliai kaklą iškirpus gali, ir pačios kaklas už taliją didesnis tapt.
Labos
oho, kiek gražių mezginių prirodėt, kol kelias dienas jūsų nepavijau
Pritariu Katuko mintims, kad namas sunku, jei krapštytis nemėgsti. Aš jau ir bute su vyru vargau, namui buvo labai griežtas mano “ne”. Tobuliausias variantas dabartinis - nuomojamas didelis butas su priklausančiu servisu. Bet kam atsitikus formą internete užpildau ir pamirštu - nei namie reik būt, nei rūpintis. Bet geras butas ir geras servisas kainuoja daaaaaaug
Lapų pūtiklių nevirškinu!!! Kokį siaubingą triukšmą jie kelia O jie čia tik taip ir tvarko aplinką. Įtariu, jei amerikiečiui parodytum lapų šluotą ar grėblį, turbūt pagalvotų, kad Helovynui skirta
Žuviukui sveikinimai su naujais namais!!!
Katuk, pritariu tau dėl minties merginoms teises išsilaikyt. Kai jau jos galės vairuot, manau, kad nors šiek tiek lengviau bus. Atskiros mašinos išvis tobula.
Pilnatis tikrai papiktinta šįkart. Vakar nuvažiavau į ER ir kritau vos pro duris įžengus. Ir daug tokių kaip aš buvo, net laisvos lovos teko laukt. Bet gerai tai, kad su mano smegenim viskas gerai, CAT scaną padarė Nu ir mano Makalai sužibėjo, neprapuls gyvenime mergina. Išsireikalavo sau sulčių, užkandžių, rūpinos manim, viską paaiškino, vaistus leist padėjo Įsimylėjo ją visas personalas