Freke nugi tu megzk dabar o aš dar vieną kažkada varysiu kažkada...su manim dabar lenktyniaut aišku neverta ir nesąžininga iš mano pusės nes aš senokai pradėjau, ir jau žadu gal šiandien kišenes atskirt nu tik daba laiko mažoka turiu
Dėl katuko panų tai...lyg ir autobusai važiuoja, tokio amžiaus panas gal jau nebaisu ir vienas paleist...jei ne naktį
bet aš kai pati nevairuoju ir neplanuoju vairuoti tai vyro tik prašau kad pavežėtų, o kartais net prašau kad nevežėtų, man viešuoju transportu daugiau laisvės, nereikia galvot kur mašiną pastatyt ir t.t.
nu čia į gyvenimo bute privalumus
šiaip jei rimtai aš kažkada svajojau apie namuką, bet aš tai jau norėčiau tokio su šiltnamiu ir daržu. Nors darže kuistis ir nemėgstu, bet va pomidorus tiesiai iš šiltnamio ar ridikėlius tiesiai iš lysvės tai mėgstu vasarą tokią galimybę turėjau, ir dar viskas paduota, viskas padaryta (pas tėvus gyvenom ir važinėjom) tai eina sau pasiilgau miesto kažkaip
O MB tai kategoriškai prieš, sako su mūsų pajamom namas reiškia įsipareigojimai visam gyvenimui bankui be jokių atostogų užsieniuose plius darbo kad tas namas atrodytų padoriai su visa aplinka ( nu kadangi pajamos tik vidutinės tai greit nebūtų) daug daugiau nei malonumo džiaugtis ta aplinka
pagalvojau pagalvojau. Įtikino
gal kada ant senatvės, kur kaime kokią bakūžę nebent