Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ačiūūū

užkabino. ar tik nepradėsiu nerti :) jau seniai noriu kažkokio ne vasarinio nertinio :)

Atsakyti

Katuk aha BIG"e

Restar o ka Nimesili be recepto parduodavo?

Net nežinojau, kad turi neparduoti, aš tokia nesena jo pirkėja, bet kai jau prispiria peties skausmas, tai nulekiu į šalia darbo esančią Eurovaistinę ir nusiperku, nei karto niekas nesuburbėjo.

Esu kažkada seniai apibarta vienos vaistininkės - nieko nepardavė ir pas gydytoją nuvarė. Ale ir teisingai. Atėjau su visa sutinusia karščiuojančia koja - nusidraskiau uodo įkandimą ir pradėjo ne kas darytis. Tai pas gydytoją ir antibiotikų, ir tepalų gavau, ir net ant perrišimo reikėjo eiti. Maladiec moteriškė, kad mane paprotino :).

Atsakyti

Sveikos,

tikriausiai pas gyd. per mažos eilės budavo :D

Atsakyti

Su tais vaistais, tai kaip ir kiekviena lazda turi du galus. Kai tepaliuko neparduoda be recepto, o pas gydytoją prieisi tik po dviejų savaičių, tai ta nušašusi nosis arba sugis, arba nukris per tiek laiko. Bet iš kitos pusės,pvz. mano anyta anksčiau kiekvieną gerklės suskaudėjimą gydėsi antibiotikais. Kai jų pradėjo neparduoti be recepto, prašydavo, kad aš atveščiau, kai vaikams išrašo, o aš jų neduodu, paskui net su viena giminaite medike susipyko, kai ta nerašė receptų. O dabar žiūriu apsiprato ir savo gerklės skausmus puikiausiai išsigydo eukaliptiniais ledinukais, net ne iš vaistinės, o iš prekybos centro. :rolleyes:

Ingriga, kažkaip alpaka man neatrodo, kad švelnu būtų. Šitos iš karališkos vilnos aišku nebandžius, bet dropsų net šilkalpakė man prie kaklo kanda. Nors šitas spalvynas man visai patiktų.

20171031_164152-470x394.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 lapkričio 2017 - 12:00

Ingriga, kažkaip alpaka man neatrodo, kad švelnu būtų. Šitos iš karališkos vilnos aišku nebandžius, bet dropsų net šilkalpakė man prie kaklo kanda. Nors šitas spalvynas man visai patiktų.

Švelnybė, Žuviukas sakė kad net jos nevalgo :D nebent melavo :hmm:

Penktadieni galėčiau duot pačiupint :B

Atsakyti

Penktadieni galėčiau duot pačiupint :B

Būsi Vilniuj?

Atsakyti

Dėl antibiotikų tai tikrai gerai, kad receptus įvedė, nes labai daug kas piktnaudžiavo. O kitų vaistų padarymas receptiniais tai kažkaip kertasi su dabar taip eskaluojamu medikų per dideliu apkrovimu.

Aš ir vėl noriu megzt vidury dienos... O kai grįšiu namo... Tai nebenorėsiu :D 

Atsakyti

Būsi Vilniuj?

Taip, mano eiline tech., +bandysiu pas dar viena gyd. patekti ir labai tikiuosi kad negavau vel gimtadienio dovanos :oh:

Atsakyti

as nezinau ka megzt . vakar susiradau pradeta   kojines rastu skara  grazios melynos spalvos.  bil tik kad rankos uzimtos butu  filma vakare ziurint .

o ka megzt kad  noras butu tai ir nezinau. reik siulus  pavartyt. nu bet kad nieko  nereik kaip sikt .... vakar tik  rudens  lapu spalvu su astrom megztinio rankoves  susiuvau, nors numegztas gulejo spintoj jau senokai . isskalbiau, dabar gales dziut medvilne ant gyvatuko kokia savaite :unsure:

nu ka ir is ko megzt :hmm: :hmm: :hmm:

Atsakyti

Geriau jau jokių dovanų, nei tokios, Ingriga :4u: , ar ne? :) Žodžiu, geros TA. Aš tai kalendorių dėliojuosi ir beprotnamis kažkoks su darbais, renginiais ir mano vizitais pas gydytojus. Vat žiūriu sau, kad pas endokrinologę, kurios daugiau kaip 2 mėn laukiau vizitas kt savaitę sutampa su tarptautinio projekto meetingu...Ir nebežinau, ką daryt, perkelt nenoriu ir nežinai kur kelt, susitikimo irgi nepakeisi, nebent vėluočiau, bet durnai...

Atsakyti

e0019f42c640f40bb8c84197edeb1ed6.jpg

Atsakyti

o šitą kažkas lyg mezgė :hmm: kažkoks jis man šiandein labai gražus

03d317b0fffdbe7e2fdef8b0df63e8c9.jpg

Atsakyti