Pipirnė, pipirnė, kiek reikia sėklų nusipirkt, kad bliūdą suvalgyt galėčiau? Nu tiesiog be galo noriu to, ko negaliu turėt šiuo metu, ir ką . Bent panoriu. Kai bus, jau taip nebenorėsiu
.
Pipirnė, pipirnė, kiek reikia sėklų nusipirkt, kad bliūdą suvalgyt galėčiau? Nu tiesiog be galo noriu to, ko negaliu turėt šiuo metu, ir ką
. Bent panoriu. Kai bus, jau taip nebenorėsiu
.
Norėt sveika
aš bliūdo pipirnės neįveikčiau, bet užbarstai ant kopūstų - ir jau šiek tiek pavasaris arčiau
Restar, saulėgrąžų daigų nevalgai?
Restar, saulėgrąžų daigų nevalgai?
A jo, pas MB į darbą atveža žirnių ir saulėgrąžų daigų. Penktadieniais. Tai vis paimu. Niam niam. Tik kad brangoka. Pačiai išdaigint nesigauna. Pamirštu praplaut, pasmardinu....
Aš irgi negaliu ir nenoriu valgyti to paties maisto daugiau negu 2k.... Ir šiaip gaminu kasdien, jei lieka tai tik dalis pvz man ir Luknei kitos dienos pietums. Vakare vel naujai gaminu... Darzoves perku, nejaučiu, kad butų daug brangiau negu kitas maistas, bet aisku masiškai tai nieks nevalgo, man nervina kitas dalykas, kad jos be skonio....ypac agurkai ir pomidorai, o be ju aš nemoku salotu padaryt, vistiek reik :-)
Kažkur Kaune bazėse pigiau pardavinėja. Darbe laiks nuo laiko užsisakom, tai labai skanios pupuolės daigintos ir ridikėlių daigai.
O, daigai, būtų labai skanu, bet vienai sau nepirksiu, visiems neįpirksiu, daigintis pačiai - daug vaznios, tiesiog dabar tai ne prioritetas.
O šiaip, Nite, dėkui, kad priminei pipirnes, matyt, pats laikas joms, kad jau toks nenusakomas noras sukilo. Man ir ant bet kokio sumuštinio jų užsibarstyt skanu.
Aha tikrai pipirnes gi pamirsus buvau As tai kopustu svieziu salotas galeciau valgyt ir valgyt..bliudais Skanu biski svogunu laisku, krapu uzsibarstyt, petrazoliu...nors ir be tokio kvapo kaip vasara bet vis sis tas Nu pas mus is tikro niekas neiperkamai daug darzoviu nevalgo, tik as kaip karve..va tik tuos kopustus pasigamint reikia, o tiiingiu Nu nieko Restar tuoj pavasaris, salotos islys....kiek cia beliko kokie 3 menesiai
Ir dar svogunu baisiai norisi, bet nu... ne tik kvapas nekoks, bet ir skrandi skauda nuo ju man
Gražuolis kiauranugaris
kardigan_reglanom_spicami.jpg 198,68KB
0 Parsiųsta kartų
Nu va, atsakymus Olaiva pateikė ravelry mašina ;)
Priminet daigus, reiks pasiset, pipirines nemegstu, bet vaikai puikiai rupšnojo saulegrazu ir zirniu daigus, pernai mama prisidaiginus buvo daug...