Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man kilo baisi mintis garstyčinį kašmyrą sumegzt į kokią išeiginę kišenėtą su kokiu cinkeliu...nu tarkim kaspinu ant nugaros ar panašiai...

Atsakyti

Oi Qqšk su kaspinu tai labai fain :wub: .

Į aną 11 suvariau nepilnus :rolleyes: variau berods M dydį, bet po skalbimo pailgėjo ir atiteko draugutei. Nuuuuu gaaaal sumūčysiu visus tuos 9 sulig paskutiniu siūlgaliu :D ir užteks. Ta turėtų būt S nors kai pakilnoju tai ji man vos ne į XS neša :oh: nu bet kur tada tie siūlai eina :oh: sakyčiau kad sukalus būčiau taip kad kampe stovėtų, nu bet nestovi :oh:Panos bet jūs nė viena nepatarėt kaip su ta tryda mezgant man dorotis :(. Iš kur tą meilę jos pabaigimui imti  :cry2:  .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 07 lapkričio 2017 - 15:33

Jei atrodo mezgant sasyska, tai visai neblogai. Išskalbus gerai patampai ir dydis bus ok, ir neišsisėdės maišas. Taip kad pakvėpuok ir eik toliau megzt :D 

Pažiūrėjau, kad pas mus šiuo metu ieško 44 darbuotojų :blink:  Gal kas į termofisherį norit :D 

Atsakyti

KUOM LIniuk reiks dirbti?

Mano sesė Kaune ieško darbo, gal kas ką žinot?

Atsakyti

DSC_5914_medium2.JPG

DSC_0735__medium2.jpg

EP1_medium2.JPG

Wonky_L_S_6_C_medium2.jpg

SweaterDetail2_medium2.jpg

23101805_1194375390707573_58996427293395

1-114_medium2.jpg

Atsakyti

a kuom reiks dirbt ? :D

Atsakyti

Ir aš noriu, bet būtų gerai, kad ne Vilniuj :D

Atsakyti

Pažiūrėjau, kad pas mus šiuo metu ieško 44 darbuotojų :blink:  Gal kas į termofisherį norit :D

Aaaa, tai va ko jūsų busiukas po mūsų langais važinėja :bigsmile: darbuotojus medžioja :D

Atsakyti
 

O kai darai tuos bumbulus, tai susiveri keliagubą siūlą į storą adatą? Turbūt nevynioji po vieną ploną siūliuką?

 

Oi, kol suskaičiau Soliuko bėdas :). Tai man atrodo, kad jokios bėdos čia nėra. Nuo trydos reikia valerijono įkalt :). Arba man vaidenasi, arba aš tikrai sumezgiau į savo kišenėtą ne daugiau kaip 10 kamuoliukų alpakos. Na, max 10 su biškiu. Turėjau 12 ir tikrai vienas visas ir nemažai kito mėtosi. Aš didelė, rankovės ilgutėlės ir mezgiau 2,5 virbalais. Tiesa, padalkus laisviau, įsisimaginus. Ką aš dar dariau ir tau siūlau - išskalbk dabar tą suknę ant virbalų. Aš gal 3 kartus skalbiau megzdama ir tas labai labai pasiteisino. Labai tada viskas vietoj ir niekas nepatįso po to. Dar vienas variantas - kišenes tikrai gali kad ir iš kitos partijos megzti. Bent giliau, tai tikrai, niekas nesimatys. na, ir tuos kodus į studiją - gal atsiras ir net vaistų neprireiks :D.

Kapseika - aš esu kelis kartus mezgusi dvigubą atnarą kepurei, su sąlyga, kad siūlas ne per storas.

Va šita kepurė: https://www.ravelry....estar/crazy-hat, šita: https://www.ravelry....inspira-cowl-2, šitos 2: https://www.ravelry....cts/Restar/wurm , dar viena nefiksuota. tai šiuo atveju paprasčiausiai mezgu tankiau atnaros ilgį (pradedu ant pagalbinio siūlo), tada išvirkščių akių eilė, sulenkimas, tokios pat ilgio vėl atnarą, tada nuardai pagalbinį siūlą ir sumezgi 3 needle bind off metodu. Dar yra būdas megzti dvigubą atnarą iš karto, esu mezgusi, ne kepurei, bet liemenei, dar mokykloje, bet nepapasakosiu jau. Kažkaip reikia vieną akį nukelt, kitą išmegzt. Gal koks Katukas pasakys, čia turėtų būti panašu, kaip dvigubas mezgimas skirtingom spalvom. Vidinę pusę esu vienai kepurei mezgusi plonesniu siūlu.

Va čia net matosi:

_MG_9272_medium2.JPG

 

Nespėjau į Šilto siūlo alpakos išpardavimą :). Būčiau pirkusi raudonus siūlus kišenėtai :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 lapkričio 2017 - 16:04

nu aš tai nepretenduoju, tokių matematikų ten kažin ar pageidauja....

jau kaip man šiandien sunku nusėdėt.... :frusty:  nežinau, kas iš tikro daros, ko trūksta, bet jau kokia savaitė ar daugiau vis pamaudžia blauzdas. ir maudimas nepraeina po patrynimo ar pakeitus padėtį. gal čia sakau kokios venos susidėvėjo :hmm:

Atsakyti

Restar aš žinok jei kąąą vis dar turiu zelandijos vilnos raudonos kur pernai pirtin atvežus buvau. ne tiek daug kamuoliuku kaip alpakos bet tenai metražas didesnis yr 

Atsakyti

Restar, aš maždaug žinau kaip ten kas mezgasi su tuo dvigubu siūlu, bet vat vaizdinės medžiagos tai neturiu. man rodos dar Kerpena yra taip mezgusi ir Liniuka kažkokį tinginio žakardą lyg bandžiusi.

o šiaip tai greičiausiai bus angliškasis mezgimas tik su dviem spalvom, t.y. vieną eilę mezgi viena spalva kas antrą akį, o kitą eilę antra spalva tas nemegztas mezgi, o anas nukeli.

Atsakyti