Oi merginos net niznaju . Bandysiu šiandien matuotis ir pamedituot. Dryžiai tikrai neblogas variantas jei aš vis daaaa tos suknelės noooriu .
solisol,apacia karoliuok,tai ir kitos partijos siulas tiks,ir "savam stiliuj" busi
O kaip sėdėt ant karolių
bet su tuo swapiniu reikalu tai mistika vakar jau visai ir nieko pasirodė. reik pabaigt iki galo ir tada pagal nuotaiką to momento bus matyt
Saulėlydi, ką Vilniuj?
Darbo susirinkimas
Kapseika, kaip skanu
O kaip sėdėt ant karolių
ant padalku gal nesedes
O kaip sėdėt ant karolių
kaip tikra ponia, tik kraščiuku
šiai p10 cm po kišenėm tai tikrai nėra mažai, man rodos ten rekomenduoja išvis gal 15 cm megzti, o gal ir ne , nepamenu bet vistiek, nebus tie karoliai tiesiai ant sėdimosios
va dar modifikacijų
čia tai spalva ne visai tinkama
Kodėl kai jūs numezgat kišenėtą iškart reikėjimas atsiranda, o va katuks kiek prirodė nei viena reikėjimo nekelia
Kodėl kai jūs numezgat kišenėtą iškart reikėjimas atsiranda, o va katuks kiek prirodė nei viena reikėjimo nekelia
Nes mes mezgam tik gražias
Čia kaip traukos dėsnis kuo arčiau - tuo stipriau traukia o kai gyvai pamatai per ištiestą ranką ir dar gali pačiupint, trauka (reikėjimas) tampa nenumaldomas
Aš tai retkarčiais pagalvoju apie kišenėtą tuniką kišenes tik aukščiau pakelt šiek tiek
Nes mes mezgam tik gražias
o aš rodau tik Soli-sol
Man šitas variantas atrodo patraukliai