Labas rytas,
gal atšvaitinio siūlo kažkur esat pirkę? ne akrilano su įsukta atšvaito gija,o tiesiog atskirai kad būtų galima prie merino pridėti?
radau čia,bet nebeturi jau...
Labas rytas,
gal atšvaitinio siūlo kažkur esat pirkę? ne akrilano su įsukta atšvaito gija,o tiesiog atskirai kad būtų galima prie merino pridėti?
radau čia,bet nebeturi jau...
Labas rytas Olaiva, jeigu rasi kur plono tinkamo tai dalinkis zinia
Va cia kazkoks lyg plonesnis
čia yra,bet kaina nedžiugina
Labas rytas,
Į kokius naktinius žygius susiruošėt šviesdamos?
Dar prisiminiau ko vakar klausėt apie tuos kamuolius ir bumbulus... Tai tie kamuoliai pirktinės dekoracijos, prisilygina su lygintuvu, o bumbulus darau pati senuoju metodu, aišku, nebūna iškart dailūs, reikia padailint, apkarpau su manikiūrinėm žirklutėm, bet jų dailumo paslaptis, manau, ploni siūlai ir storas privyniojimas.
Šiandien vėl noriu miego ir galva sunki
Sveikos
Va kas yra laimė, tiesiog atsipalaidavus išsilieti spalvomis, negalvojant praktiškai apie sieną, ant kurios galėtų kabėti, nesistengiant niekam patikti ar įtikti, tiesiog tepant, taškuojant, tepliojant jausti, kad į tą mandalą sudėjai visą tos akimirkos nuotaiką. Ir sektos lapinė įtaka padaryta. Ech kaip gera jus turėti
Labas, rytas skendėjo rūke, bet jau saulė pasirodė.
Ryt kelionė Vilniun, tai nesinori sunkių eismo sąlygų.
Liniuka, kokia spalvingai išsiliejus tavo laimė-lapė
Olaiva, atšvaitinių siūlų prieš kažkiek metų buvau pirkusi iš Lace berods. Kažkur užsakinėjo. Taip ir nepajudinau Tada drakius buvo labai godus - viskas tik jam ir jam
Į jūsų mezginius seilę pavarvinau, o pati niekuo rimtu neužsiimu. Swapui jau dalį dovanos turiu
Labos
Liniuka ak kookia spalvota tavo laimė lapė .
Olaiv papasakok ką su tais atšvaitiniais siūlais sugalvojai .
O man su kišenėta nekasssss vis tik siūlų pritrūkau teks ardyt ir kažkaip storont siūlą turbūt. Ale kaip reiks rast kokį mocherinį marytės plauką priderint . Nu nelaimių nelaimė aš matyt